- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не така. Татуси. Вол.2!!!!!!!!!!!!!!!
По принцип и аз нищо не съм чел .. за сега си избирам, спрял съм се на самурай, нещо ми грабна окото.
Иначе искам да е някоя средна с надпис и някоя цветна рисунка ... ма не се сещам за нищо.
Имам време то ще е чак лятото сигурно.
Лятото не е много хубав сезон за татуировка, въпреки, че аз лятото ставам на 18, а нямам търпение да си направя първата.
Омайгод, точно такава клетка ми трябва! "Какво значи красива клетка" Как какво.. Това! -.-
Обичам всякакви татуировки с Ганеш(а)(не знам кое е правилно) и дебеличкия Буда. ^^
![]()
Що да не е хубав сезон ? Заради слънцето нали ?
Аз май го измислих .. ще е някой самурай и японски надпис, само трябва да измисля какво да пише и да си намеря подходящ.
ПП. Не ми трябва 18 за да се татуирам нали ?
Не е честа практика известен татуист с голяма клиентела да рисува непълнолетни, просто защото не са рядкост случаите, в които родителите на тези деца после му правят проблеми.
Respect my authoritah
^Абсолютно.
Ако имаш родител да те придружи можеш да си направиш и без 18.. Аз нямам желаещ такъв и ще си чакам още няколко месеца. :з
![]()
Ай, да се включа малко в темата.
sooo sweet <33
тоя пич е адскияяя ;д
awww <3
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ами! <3
Тези два дни не можех по някаква причина да вляза в сайта. -.-
![]()
P.S Който има тъмблр да дава да се фалоуваме![]()
Последно редактирано от sashko705 : 01-13-2012 на 15:33
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
<3
уа, обичам
Колко време съм се чудила какво значи тази татуировка. :о
I’m 19, and this is my very first tattoo. When I was 10, I ended up in orchestra by pure coincidence. I took a liking to the violin, and it remained my passion for 5-6 years, after that, I became an actress and vocalist. I still love the performing arts, and am pursuing my interests in them. This tattoo is paying homage to my first teacher, Ms. McCray, who gave life to my musical passion. It changed my life forever.
йей
<333
Имам въпрос обачеЗащо всеки 2ри е с такава: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...29639757_n.jpg
Какво имаш предвид под "такава"? Надписа? Мястото? илии кво? ;д
Хедър Мос <33
адски добре изработен простооо ;хх <3
inlove
inlovee x2 .. ;d
![]()
![]()
marble на 3тия е изобразен илюминати
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Здрасти
От много време ви следя темичката и съм си свалила доста картинки. Мога ли да ви помоля за изображения на компас? Такъв старовременен, на татус ако е - още по-добре.
Единствено това изглеждаше така, да, но и аз не разбрах защо ме информира.
това е много красивен, но не виждам какво пише с малките букви :д
Утре ще качвам още, че не съм спала два дни.
Не съм толкова запозната, но знам, че котвата е символ на сигурността. Иначе можеш сама да измислиш символиката на някой предмет(животно). Например за здравина и устойчивост може.. Да кажем лъв или каквото според теб е най-здравото нещо. Аз поне така си обяснявам много татуси, като ги свързвам с първото нещо което ми идва на ум за тях. :д
waaa <3
![]()
И на мен този компас много ми хареса, много е детайлен. Само че сега се чудя ако е толкова голям, че ще изисква място, а аз нямам. Повече плоски места по тялото вече са ми заети от татуси. Като че ли такъв детайлен ако се направи 10см ще изглежда смешен и няма да изпъква всичко... мислех си на бедрото да го направя... Ще съм благодарна за още![]()
Свивката на лакътя?
Не ти трябва да е голямо, ако имаш добър татуист.
![]()
това над мен (екстремни та..) ... ИЛ!! ужасих се.. фък спам:
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free