- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не така. Татуси. Вол.2!!!!!!!!!!!!!!!
МЯУ
и това е cover up .. изобщо не личи нищо от старата -.-
![]()
Мхмм.. аз ппц вече съм решила да си правя надпис. И мястото съм го решила, въпреки че може и да има промяна. Та се чудех, ако все пак го направя където искам [за сега на ребрата], а след време ми прещрака да го продължа някак си, щото пък искам и един друг надпис, но надпис до надпис ми изглежда тъпо.. та ако ще го продължавам евентуално какво бих могла да си измисля за празното пространство ;д
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Нямам време за любимата ми темичка.. :/
Брейнче, не знам какво харесваш. Например пера съм видяла напоследък, че е "модерно", пък и красиво седи на момиче.. Обичам нещо също да е окрасено с рози, но точно за ребра някак не ми се вижда хубаво.
![]()
Абе аз надписа да направя и да стане както искам, пък по-нататък ще видим. : ))
А ппц обичам черно-бели татуси и от време на време нещо цветно ми хваща окото.
бруталнаа ;х
без думи останах като я видях тая
![]()
am twa detetto s tatysite danebi da e dete na EMinem ;D YAKO E !!
повечето от тия татуси са ебати забилите и не татуса прави путката готина, а факта, че е готина путка .
/тхреад
n00bs
Агх, орела е страшно красив, но все пак да заемеш гърдите само с едно крило.. :/
сенките <3
ебати зарибения ръкав ;хх <32
<3
някой преди искаше часовници ;д
inloveeeeeeee
Това е най-прекрасното нещо! Естествено няма да пише това, но сега трябва да измисля как точно да се изпише каквото искам. :>
![]()
Супер татуси пускаш. От къде ги намираш, защото във фейсбук в Inked Up подобни не съм мяркала, а там има бая...
yep.... reality bites -.-
yep,
Почти всички са от тъмблр, с малки изключения от фейсбук страниците на някои татуисти. :>
Също така благодаря, радвам се, че на все повече хора им харесва този тип изкуство. :з
@!#%*
понипонипонипони
![]()
agh <3
Тези последните две са wow, но боли нечовешки. -.-
Последно редактирано от marble : 02-12-2012 на 18:37
Мяу отново. ^^
Днес Стефи си направи първата татуировка. Малко съм и ядосана. Не знаеше какво иска до снощи и дори днес не беше сигурна.. пак помогнах и да.
Утре ще си взема фотоапарато да я снимам и да си я добавя тука. Би трябвало да е станала красива, уж е добър татуиста иии чакаше един месец за свободен час. Дано.
фредпирамида
![]()
Днес или утре ще звънна да си запиша час, ама като му разбрах графика, ще бъде най-рано средата на март. -.-
Умирам от щастие. Сега имам около един месец да убедя майка ми, че това е нормално и да я науча да ме харесва такава каквато съм..но това ще стане постепенно. :>
![]()