- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не така. Татуси. Вол.2!!!!!!!!!!!!!!!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
тези.. мъничките, беличките <3
*
което ми напомни, че утре ще си дупча ухото и ще разпитвам за флешове и ако мога още веднага да почна да си разширявам дупчиците <3
и съм в паника..
:д
![]()
Аз неможах да разширя и сега пак ще си дупча ухото скоро време -.-
Абе пробих се сам и си сложих кофти обеца, постоянно ми се закачаше по дрехите възглавницата и тн....даже си бях избрал плъг, ама една вечер докато спя съм я разранил жестоко и на другия ден кръв и тн....и я махнах ...![]()
Ох.Лошо. Е, и аз щях сама да си ги разширявам, но размислих.. може някаква инфекция да си причиня.
![]()
Купи си разширител и си ги разшири сама, според мен е по-добре, понееже поне ще можеш да си контролираш сама темпото, а ако отидеш в студио ще ти нахакат разширителя, така да се каже![]()
Само че нз до колко исакш да разширяваш точно, ако искаш 10-ки бая време ще трябва да ги дърпаш тия уши![]()
ии същност тия
май, че ще са по - удобни, другите съм чувал, че падали ;д
Най- много до 10.. дори по-малки :д
Да, определено ще ми е по-удобно сама, но все пак ме е страх да не си направя нещо.
Апък харесвам обекновените плъгове, не харесвам големи обици.. изобщо. :д
10 ми се вижда много на мен, все си мисля, че няма да се свият напълно после![]()
Ама 4-5-6![]()
Татусите трябва да имат някаква смисъл, а не да видиш някаква картинка и да си я сложиш на тялото- след 10 години WTF IS THIS SHIT.
Както и с фразите на екзотичен език, винаги може да стане грешка и да пише не чак толкова хубаво нещо...
На 21 съм и не мисля, че искам да има мтоту скоро, просто не виждам какво ще символизира, а просто за украска щот ми е скимнало, няма да стане никога.
6- 8.. перфектно :д
Snik4er
Прав/а си от части, но всеки може да си прави каквото иска. Мога да си татуирам глава на крава, без това да значи нищо за мен, но си е моето тяло.. Теб какво те интересува?
Имам предвид, че всеки отговаря сам за себе си.
http://vbox7.com/play:0cc2c402c3
уродливо велик
![]()
![]()
тая ме радва адски много
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
http://www.youtube.com/watch?v=1jyk4...feature=relmfu
whaaaaaaaaaat!?
![]()