- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт?
Здравейте,реших да пусна,тази анкета,за да видим,дали сте правили аборт,и ако сте правили защо,споделете![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Как мислиш,защо ли може да се прави абортПървоначално написано от muhtesemfan
![]()
Сякаш говориш за нещо толкова прекрасно с тая мазна усмивка накрая![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Ами,защото може да не искате бебето,може пък някои да си го искат,не се изразих правилно![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аватара ти от кой филм или сериал е?Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Не съм правила .
За аватара :Свръхестествено/Supernatural!Обожавам сериала!!!!
maDamn
Supernatural.Първоначално написано от muhtesemfan
Ако си падаш по сериалите,това е сериала![]()
Не съм и искрено се надявам никога да не ми се наложи.
Не съм правила и никога няма да направя,ако забременея ще си отгледам детето.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз си мисля, защо очакваш някой да седне да признава нещо толкова лично?!
Има и аборт по медицински причини. Тогава е най-кофти...та мислиш ли, че момиче, което още го преживява ще седне да споделя за това на човек, който е пуснал такава тема просто от скука?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ъм, мислиш ли, че някой би си признал?Така де, може, но не е тва мястото за нещо толкова лично.
Всъщност няколко човека си признаха... анонимно...
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Мисля, че това не е нещо за което да се прави анкета. Не е нещо,с което някой би се похвалил.
Не съм и дано не ми се налага.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не съм и се надявам да не ми се налага .
Hostis Honori Invidia