- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разрешен проблем :D
123
А вторият път, свършвал ли е в презерватива? След колко дни ти е овулацията?
Ако е свършил в презерватива, докато е бил скъсан, то за ваше спокойствие, вземи Ескапел.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
123
Първоначално написано от surcetomi
Първо, в предеякулационната течност НЯМА сперматозоиди, освен в случаите, когато преди това, не е имало еякулация.
Щом не е свършил в презерватива, опасността е минимална, особено ако се е изчистил след първия полов акт.
Теста отчита вярно най-рано 14 дена след половия акт, така че не му се надявай много няколко часа по-късно. Ако вмомента си в овулация има опсаност от забременяване.
И горния коментар да не говори глупости, щото тфа ще предизвика още теми от сорта на "правих го без презерватив бременна ли съм"
На всички опаковки на тестовете за бременност пише, че отчитат ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ЗАКЪСНЕНИЕТО.
Вие не четете ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
23
или чакаш 2 седмици, или чакаш да ти закъснееПървоначално написано от surcetomi
Макар,че не е свършил в теб,опасност от бременност има.В предеякулационната течност се съдържат малък брой сперматозоиди,които могат да оплодят яйцеклетката.Ако сперматозоиди са попаднали във влагалището ,те могат да престоят известно време в маточните тръби и след настъпването на овулацита (тоест днес),яйцеклетката може да бъде оплодена.След първия ден от закъснението на менструацията,направи тест за бременност!Научете се да правите секс винаги с презерватив!
!Не казвам ,че си бременна със сигурност,но такава възможност не е изключена.
Tи ТЪП ли си? Колко теми се изписаха че в предеякулационната течност ИМА сперматозоиди!Първоначално написано от Kurdokolenko
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Опцията за гИнеколог я отхвърляш. А за Ескапел?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо,защо,бе мамка ме,го правите без презерватив?!Не можела да забременее-да,ама не!Момиче,не си ли чувала за предеякулационна течност??От нея също се забременява!!
Ами,пий "Ескапел",докато е времеНа колко години сте и двамата?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
по принцип съм МНОГО против ескапеле, но щом си в овулация - не е зле да пиеш ... и все пак, според мен шанса е значително малък...![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Айде пак старата тема. Сперматозоидите се произвеждат от семенниците и узряват в надсеменниците, а предеякулационната течност се произвежда от жлезите на Коупър, които нямат нищо общо с горните 2 жлези.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
Дори и в уикито пише, че сперматозоиди може да има, само в случаите, когато е имало предишна еякулация.
И нека следващият, който реши да спори с мен, да има някакво медицинско образование и да не се излага.
ПС: С този пост, ама изобщо не отричам използването на презервативи, да не си помислите нещо.
E те тука сам си го сложи!Първоначално написано от Kurdokolenko
![]()
Първоначално написано от surcetomi
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ако се е скъсал преди да има каквато и да е предеякулационна течност и веднага е прекратил акта, а преди това е отъшъл да тоалетна и се е измил няма как да стане работата със сигурност, но малко вероятно да е направил всички процедуриПървоначално написано от surcetomi
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Добре, а ако сега направя теста, то той ще показва ли реални резултати или трябва да го направя след като цикъла ми закъснее? Ако ще закъснява въобще?
п.с. Извинявам се за правописната грешка![]()
НЕ!Първоначално написано от surcetomi
Няма да ти покаже реални резултати, казахме ти! Изчакай да ти закъснее!
Браво на теб, щом толкова бързо успя да разрешиш проблема.