.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

разрешен проблем :D

123

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    А вторият път, свършвал ли е в презерватива? След колко дни ти е овулацията?

Ако е свършил в презерватива, докато е бил скъсан, то за ваше спокойствие, вземи Ескапел.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Теста отчита 7 дена след рисковия полов акт.А и не бъди сигурна че първия път щом не е свършил в теб не е станало нищо..вярно е че шанса от предеякулационата течност е малък но го има,затова ВИНАГИ С КАПУТ!

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от surcetomi
    Вторият път не е свършвал в презерватива, той прекрати акта и свърши в последствие. Иначе в момента съм в овулация

Първо, в предеякулационната течност НЯМА сперматозоиди, освен в случаите, когато преди това, не е имало еякулация.

Щом не е свършил в презерватива, опасността е минимална, особено ако се е изчистил след първия полов акт.

Guest
    Теста отчита вярно най-рано 14 дена след половия акт, така че не му се надявай много няколко часа по-късно. Ако вмомента си в овулация има опсаност от забременяване.
    И горния коментар да не говори глупости, щото тфа ще предизвика още теми от сорта на "правих го без презерватив бременна ли съм"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На всички опаковки на тестовете за бременност пише, че отчитат ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ЗАКЪСНЕНИЕТО.

Вие не четете ли?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    което ще рече, че трябва да изчакам да ми мине цикъла за да получа реални резултати, така ли?
    или чакаш 2 седмици, или чакаш да ти закъснее

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Макар,че не е свършил в теб,опасност от бременност има.В предеякулационната течност се съдържат малък брой сперматозоиди,които могат да оплодят яйцеклетката.Ако сперматозоиди са попаднали във влагалището ,те могат да престоят известно време в маточните тръби и след настъпването на овулацита (тоест днес),яйцеклетката може да бъде оплодена.След първия ден от закъснението на менструацията,направи тест за бременност!Научете се да правите секс винаги с презерватив!
    !Не казвам ,че си бременна със сигурност,но такава възможност не е изключена.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Вторият път не е свършвал в презерватива, той прекрати акта и свърши в последствие. Иначе в момента съм в овулация

Първо, в предеякулационната течност НЯМА сперматозоиди, освен в случаите, когато преди това, не е имало еякулация.

Щом не е свършил в презерватива, опасността е минимална, особено ако се е изчистил след първия полов акт.
    Tи ТЪП ли си? Колко теми се изписаха че в предеякулационната течност ИМА сперматозоиди!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

not again
    Да се надяваме, че тоя път си отървала кожата, но в противен случай - опцията за гЕнеколога няма как да бъде отхвърлена.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Опцията за гИнеколог я отхвърляш. А за Ескапел?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    Защо,защо,бе мамка ме,го правите без презерватив?! Не можела да забременее-да,ама не!Момиче,не си ли чувала за предеякулационна течност??От нея също се забременява!!

Ами,пий "Ескапел",докато е време На колко години сте и двамат
    а?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на vassy
    по принцип съм МНОГО против ескапеле, но щом си в овулация - не е зле да пиеш ... и все пак, според мен шанса е значително малък...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    Sofia City
    Айде пак старата тема. Сперматозоидите се произвеждат от семенниците и узряват в надсеменниците, а предеякулационната течност се произвежда от жлезите на Коупър, които нямат нищо общо с горните 2 жлези.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
    Дори и в уикито пише, че сперматозоиди може да има, само в случаите, когато е имало предишна еякулация.

И нека следващият, който реши да спори с мен, да има някакво медицинско образование и да не се излага.

ПС: С този пост, ама изобщо не отричам използването на презервативи, да не си помислите нещо.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Айде пак старата тема. Сперматозоидите се произвеждат от семенниците и узряват в надсеменниците, а предеякулационната течност се произвежда от жлезите на Коупър, които нямат нищо общо с горните 2 жлези.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
    Дори и в уикито пише, че сперматозоиди може да има, само в случаите, когато е имало предишна еякулация.

И нека следващият, който реши да спори с мен, да има някакво медицинско образование и да не се излага.

ПС: С този пост, ама изобщо не отричам използването на презервативи, да не си помислите нещо.
    E те тука сам си го сложи!

Здравейте, имам сериозен проблем. Вчера правих секс с приятеля ми. Направихме го два пъти. Първият път без презерватив, но за щастие той не свърши в мен. Вторият път с презерватив, който в последствие се скъса.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на vassy
    ако се е скъсал преди да има каквато и да е предеякулационна течност и веднага е прекратил акта, а преди това е отъшъл да тоалетна и се е измил няма как да стане работата със сигурност, но малко вероятно да е направил всички процедури
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Добре, а ако сега направя теста, то той ще показва ли реални резултати или трябва да го направя след като цикъла ми закъснее? Ако ще закъснява въобще?

п.с. Извинявам се за правописната грешка

Guest
    Добре, а ако сега направя теста, то той ще показва ли реални резултати или трябва да го направя след като цикъла ми закъснее? Ако ще закъснява въобще?

п.с. Извинявам се за правописната грешка
    НЕ!
    Няма да ти покаже реални резултати, казахме ти! Изчакай да ти закъснее!

Град
    пространството на Дисе
    Браво на теб, щом толкова бързо успя да разрешиш проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си