.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 176
    Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

ГУБИМ БЪЛГАРИЯ! Турция и ислямът настъпват!

Губим България - Турция и ислямът настъпват (26.06.2011)

http://www.youtube.com/watch?v=b4HsvHQ3mAo

Това сега ли го разгадахте? Всяка държава се стреми да увеличи влиянието си върху останалите и ако може да ги завладее. Просто в днешно време е много по-лесно да се направи чрез религия и икономически и политически трикове отколкото с открита война.
    В такива села съм виждал 50 годишни хора, които не могат да говорят български. Диви селяни, свикнали да си селския живот, в България впрочем. Това ли е армията която ''настъпва.'' Евалата направо, ако това трябва да ни уплаши.

А на вас от ВМРО, АТАКА и други псевдонационал партии, не ви ли писна да сеете раздор в тая държава? Давайте да сеем разделение и омраза. Колкото ненавиждам враговете на държавата ни, толкова ненавиждам и вас.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Аз от целия клип разбрах ТОЧНО едно нещо и то е - Блаблабла-бла-блалалабла-блабла-блаблабла-блаблаблаблаблаааааа. Бла-бла-бла-блаааа.

Къде е доказателството за някакви такива намерения ,питам аз ? Имало турски училища - и това какво доказва ? Има и Американски колеж ,в границите на който е ЗАБРАНЕНО да се говори български език. Това какво доказва ? Че ще ни превземат американците ли ?

Имало хора ,дето не говорят български в Б-я ? И какво - жената при която ходех да се подстригвам едно време децата й не говорят български as well. Знаят си гръцкия ,макар да са родени тук. И какво ? Трябва да им се налага езикът ни просто защото насилствено сме окопирали дадена територия и сме поставили някакви фантастични граници около себе си ? ОК - ако това е държавата България за теб ,то бих се гордял да се разгранича.

Някой си казал ,че иска да върне границите на Ои ? И какво - половината ненормалници-националисти пропагандират България на три морета... И кво ? Къде им е ресурсът ; кой ще ги подкрепи ? Кой въобще ще им позволи ?

Айде вземете се осъзнайте най-сетне ,бе ,хора ... Бива плиткоумие и ксенофобия ,ама е вече прекалено. Едно е да отричаш исляма като религия и символ на некоректна морална система ,съвсем друго да хвърляш обвинения по адрес на цяла нация на базата на това ,че са последователи на въпросната религия. А тоя клип е толкова плитък ,колкото и самосъзнанието на създалите го.

Помня съвсем доскоро (няма и половин година ,всъщност) бях готов да викам по митинги и да защитавам българското. После останах тотално разочарован ,виждайки що за стока е държавата ми. Накрая за щастие осъзнах ,че не е само тя - целият свят е зле и всички са готови да се изколят за едното име... Последното отне най-много време ,но беше най-поучително ,имайки предвид надеждите ,които имах за бъдещето си далеч от родното пространство.
    Е ,викайте си "България" ,други ще викат "Турция" ,трети "Русия" и така до края на света. Интелигентно и проникновено.
    Жалко само ,че съм на някакви си 20години ,а вече се разделих с това си мислене ,а колко хора прекарват живота си с него ... Държава ... да ти пикам и на държавата ,и на 'настъплението' ,и на християнството ,и на глупостта.

ПС: ъм ,реших покрай обидите да вкарам и малко инфо - в Ню Йорк искаха да строят джамия насред руините от 11/9 ,а в Лондон една доста огромна (г/д колкото игрище) баш в центъра на града. В Германия на ислямското население му е позволена законно полигамията ,а в Белгия съдиха писател за някаква шега с полумесеца. На практика това ,което правят Сидеров ,ВМРО и разни подобни щеше да ги е вкарало в затвора в повечето европейски държави. Не че е редно - не е. Ама не е редно и да мразиш просто ей-така. Аз мога да ти дам пример защо ненавиждам исляма ,но можеш ли и ти ?

/// Атеист съм и не съм от турски ,ромски или прочие произход. Да не се объркаме нещо.

Град
    Монтана
    Мале, какви "страшни" разсъждения... Човек шапка да ти свали!

Не е страшно, когато има национализъм. Страшно е когато го няма!

Не е въпроса за "България на три морета" - въпроса е, че ние като начало не сме народ, а камо ли пък да говорим за такива идеали, като "България на три морета"... Не случайно тефтерчето на Апостола завършва с "НАРОДЕ????" (обърни внимание на 4-те въпросителни - точно така е написано)

Става въпрос за овцедушието, за това че младите са се предали толкова, колкото и старите...

България леко по леко си отива, и на никой не му пука!

С това темпо, с което циганите правят деца, и с темпото, с което все повече българи емигрират - след 20 години ще бъдем малцинство в собствената си страна! ЧЕСТИТО!

А ние "псевдонационалистите" ще продължаваме да си викаме, белким някой ни чуе (не вярвам)... Току виж сме отворили очите на някой и започне да и той да си вика и да се опитва бъде чут. Или пък може да не отваряме очите на никой, за да не се мъчи за родината?! Не знам вече кое е правилно и кое не...

Мега фен
    А ти осъзнаваш ли ,че си последовател на една пропаганда и илюзия ,целяща разделение и власт ,наречена държава ? Усещаш ли ,че "България" означава просто това петно на картата ,в което се говори български език ,живее българския народ и се изповядва православното християнство. Нищо повече ,нищо по-малко.
    Сериозно ли си въобразяваш ,че баба Айше и дядо Мустафа ще се облажат ако държавата им заема целия балкански п-в. Или че нещо ще се промени тук ако България е лишена от турци ,цигани или пък е ако ще и на сто морета.
    Говориш ми за 'събуждане' ,а ти живееш в античността. Каква полза носят расизма и ксенофобията ? Вместо да викате какво не ви харесва ,седнете и помислете как да го промените. И викайте тогава ,когато ви трябва подкрепа за да осъществите промените ,които сте обмислили. Останалото е глупости на търкалета.

България леко по леко си отива, и на никой не му пука!
    Аз ти го казвам в прав текст - НЕ ми пука ! . Стига да живея добре ,да ми е приятно и да съм заобиколен от свестни ,интелигентни и образовани хора ,изобщо НЕ МИ ПУКА дали ще е България ,Турция ,Германия или Русия. Друг е въпросът ,че последователи на исляма сред интелигентните и образовани хора едва ли има ,или ако има - то е с някаква цел.

ПС: моля те не ме разсмивай с примери от българското възраждане. Макар да уважавам саможертвата на въпросните хора ,това изобщо не ги прави мерило за морал и ценности. Виж Ботев комуниста-самоубиец ,застрелян от собствената си чета (най-вероятно). Лабилен идеалист.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    К'во се разправяте с някакъв болен човек с промит мозък? И да му говорите няма да се осъзнае сега...с времето ще се оправи.

Мега фен Аватара на ZipFail
    И какво предлагаш ти, че да се промени положението ? Аз видях само мрънкане на дребно, ама не и решение на проблема..

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Левски детеубиеца...
    Човек, ти току що ме удари от земята с т'ва изказване... А уж аз съм се поддавал на пропаганда. Още малко ще започнеш да ми разправяш и че сигурно не е имало Баташко клане, и че не е имало турско робство, а турско ВЛАДИЧЕСТВО. Такива работи започнах да слушам последно време от млади хора... Точно вие сте тези, които се поддавате на антибългарската пропаганда.

Боже, обречени сме...

Град
    София

А какво те кара да си мислиш, че ти самият не си продукт на една пропаганда ми е много интересно?

Още малко ще изкарате теория, че е по-добре човек да не знае езика на държавата, в която се намира и че така ще е по-продуктивен и полезен за обществото като цяло.

Ако отида да живея нейде, в чужда държава, първото което ще направя е да се постарая да науча езика и. Надали някой ще ме търпи в х'Америка, примерно, ако не говоря английски и никой няма да тръгне да ми говори на български.

Колкото до вероизповеданията- всеки е свободен да избира своето, но не е хубаво, когато дадено се налага насила.Никой не налага християнството насила в предимно българските територии, за разлика от исляма в предимно уж-турските.
    Но това вече е прекалено дълга тема, също и раздорите са цел на някои хора, а с това печелят парички. Да.... дълга и широка.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

абе съгласен съм с Veskou, че има и млади образовани хора, дето не само, че отричат робството, ами и изкарват, че турците едва ли не са постъпвали съвсем нормално...
    Преди 1 седмица един ми разправяше, че то робството било просто неква си там окупациика временна нали.... и едва ли не ние сме си били виновни, че са ни избивали, щото сме им дигали разни там малки въстаниица като двете Търновски например... те и другите държави били трепели завладените, така че то си е съвсем в реда на нещата.... пък 18 век даже си било много спокойно, щот тогава не сме вдигали много въстания и чак после през Възраждането като пак почваме и те почнали да ни избиват.. Насилствено ислямизиране - няма такова нещо - те помаците ги били докарали от Мала Азия.. пък и виж колко британски и френски пътешественици какви хубави думи говорели за турците.. (сякаш не им е зависела от тях цялата търговия)
    Пък Априлското въстание и Баташкото клане - то там съвсем малко са ни поизбили - само 3 хиляди най-много в Батак (нищо, че там и от наблюдатели цифрата стига 10 хиляди), абе общо няколко хиляди само... те австрийците колко много италианци били избили.... на нас малко ни е било едва ли не... абе то цялото турско робство било комунистическа измислица..
    ей заради такива "интелегЕнтни" хорица отиваме на кино....
    Ей заради ей такива мизерници отиваме на кино...
    а за мангалите една масова стерилизация с гама лъчи и за няколко месеца ни е решен проблема.. (с гама лъчи дори този, който го стерилизират не усеща, така че си е хуманно)
    а да и Левски е гаден масон, убива малки деца и некви там идиоти искат да го канонизират.. как може такова нещо?! Срамота! ... то още малко и ние ще станем лошите, а турцие - добрите

Мега фен
    По принцип съм съгласен ,че не е редно да се говори по този начин ,но не виждам връзката между това ,което казваш и извода ,до който достигаш ?
    А в това ,което описа ,действително има верни неща ,независимо дали ти харесва или не. Въпросът е ,че като си говорим за история май трябва да се абстрахираме от емоциите ,вместо да ги подхранваме с нея.

Ей заради това последното България е на това дередже. (аз мога да се аргументирам)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    а за мангалите една масова стерилизация с гама лъчи и за няколко месеца ни е решен проблема.. (с гама лъчи дори този, който го стерилизират не усеща, така че си е хуманно)
    МОООООООООООООООООООООЛЯ?? ??

И ти ми претендираш, че си интелигентен ли бе?????
    Абе ти въобще наясно ли си какво е това гама радиация бе? Ти ненормален ли си, к'во? Гама радиацията руши ДНК-то на всички, които имат достъп до нея, а да не казвам, че е почти невъзможно да се ограничи, контролира или спре. Сиреч, след едно облъчване 90% от хората ще са болни от рак. Ама много знаеш ти к'во е то енергия, материя и ядрен разпад...но да говориш глупости и да се изказваш неподготвен си първа писта. Гама радиация...не-нор-мал-ник. Олеле...само като ги чета тия необразовани, псевдопатриотични мнения ми иде да се самоубия. Гама радиация вика...не знам кой ти ги говори тия глупости и ти промива мозъка, но никак няма да е зле да му шибнеш един шамар и да понаучиш малко ядрена физика преди да изтресеш следващата глупост.

аурис... Историята попринцип трябва да е източник на национално самочувствие, дори и да се попремълчават някои неща - те да си останат само за историците.. Паисий като е писал "История славянобългарская" си е попремълчал някои неща и попроменил това онова - но резултатът е бил налице - от безлични роби ставаме горди българи.. Това си е нормално за всички народи. Примерно по средновековни карти на Сърбия излиза, че в зенита на силата на България при Симеон сме били провинция на "Сръбската империя"... да не говорим за македонците.. Изобщо всички дори и силни нации - Франция, Великобритания, Русия, САЩ си гледат победите и се гордеят с народите си... - франсетата си се радват на Наполеон, британците на империята и на разни мизерии като Ватерло или пък "големите" заслуги по време на ВСВ.. руснаците си гледат Отечествената война и Петър.. американците "великия" десант и "славните" победи срещу лошите индианци.. и тн..
    А ние само си заклеймяваме славните моменти.. - ми те прабългарите били некви там монголци/татари/тюрки и незнам си какви още мизерници.. ми Крум бил много долен щот превзел с измама Сердика и е баси извратеното говедо да си прави чаши от черепи, че и да пие от тях.. Борис и той баси варварина, колко фамилии избил.. Симеон и той баси мизерника уж много силен пък някви там хървати го били веднъж и после държавата била мега прецакана.. шибаното богомилство тръгнало първо от нас... при Ключ баси как се изгаврили яко с нас.. после Калоян и той баси изверга изклал цяла Варна... няма да му дигаме никакъв паметник.. после там Доброто поле, дето няма учебник по история, където да не е най-подробно описано всичко и такива битчици като Дойран и Тутракан си ги премълчаваме да не стане много голям урока, да не ги заболи децата главата, по-добре да знаят колко прецакани сме били... бе ние в който и съюз да влезем ще се разпадне.. и тн....
    Еми супер "умряла" история имаме да... нищо славно няма едва ли не.. Пораженията на показ, победите или премълчани или сбутани в края на изречението..
    Ей затова сме на това дередже

amk прав си сгреших, имах предвид рентгеновите лъчи. Вярно че нацистите са го ползвали като са им казвали да подписат уж разни договори и са им пускали лъчите и след това са се получавали изгаряния, ама просто не им се е занимавало да отстранят вредните ефекти, което според мен е възможно

Град
    София
    Според теб е възможно, защото не знаеш физика и химия, точно както 99% от хората, които пропагандирате тия глупости. Ама аз не съм част от стадото и като ми кажеш гама лъчение или рентгенови лъчи ми е ясно какво, как, защо и т.н. и съм потресен от хорското невежество. Срам.

Избийте половината население - тогава верно ще си решите проблемите.

Ти като ги пишеш тия неща знаеш ли що е то електромагнитен спектър? Знаеш ли зависимостта между дължина на вълната и енергия на лъча? Знаеш ли разликата между материя и енергия? Знаеш ли къде в спектъра се намират рентгеновите и гама лъчите (едно до друго, ако пак нищо не ти говори - сходни характеристики имат)? Знаеш ли им свойствата на тия лъчи? Знаеш ли как се получават? Ако ти кажа ядрен разпад, ще се сетиш ли, че това е дефакто една микро ядрена бомба, Ханс? Щото не случайно не може повече от 1 рентгенова снимка на 6 месеца...Иди ти да те облъчат с рентгенови или гама лъчи да видим колко ще оживееш без помощ.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Има и Американски колеж ,в границите на който е ЗАБРАНЕНО да се говори български език. Това какво доказва ? Че ще ни превземат американците ли ?
    Да,между другото е така.След Турция най-голяма опасност и напаст са САЩ.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

хах амк кво ми се периш с тия въпроси... физика за 10 клас.. почвам наред
    електромагнитния спектър е диапазонът на излъчванията - като почнеш от най-дългите радиовълни с най-ниска честота до гама лъчите с най-висока честота и най-къса вълна.
    За зависимостта между дължина на вълната и енергия на лъча си има формули и там.. константа на Планк - h - едната беше E=hv. v не е v, a означението за честота Е е енергията.. имаше и още една дължината на вълната ламбда се равнява на скоростта на светлината c върху честотата.
    Това за разликата между материя и енергия си има там разни философии..
    Знаеш ли къде в спектъра се намират рентгеновите и гама лъчите (едно до друго, ако пак нищо не ти говори - сходни характеристики имат
    Ако ги гледаме спектъра от ляво на дясно по увеличаване на честотата гама лъчите са най в дясно, а преди тях са рентгеновите.. както ти каза едно до друго.
    За свойствата им... - рентгеновите лъчи се получават като в рентгенова тръба от катод към анод се подаде огромно напрежение и се изстрелват електрони с голяма кинетична енергия - после за самото излъчване имаше спирачно и характеристично.. за спирачното мисля че беше когато електроните рязко спрат част от тях се излъчват под формата на рентгенови лъчи.. самите лъчи могат да проникват през живата тъкан и така можем да си видим костите примерно.. но също така и йонизират молекулите.. затова както ти каза трябва да се правят рядко рентгенови снимки. За гама лъчите не съм се интересувал толкова, знам че са ги използвали да минават през стени и за стерилизиране на медицински инструменти
    За ядрения разпад знам, че е субатомна реакция и чрез него могат да се получават гама лъчи
    Физика 10 клас Булвест 2000

А някой замислял ли се е, какво са правели българските завоеватели? Какво, отивали са с ордата си превземали са територии и са се били с армиите, след което най-благородно нито са изнасилвали жените, нито са палели селата, нито глави на колове са набучвали... Ама грам не са. Те само за престижа са правили границите на България до 3 морете. Изобщо не са извършвали зверски геноциди над целия балкански полуостров. Просто не са успели да си задържат териториите по 500 години. Инче и нас сега щяха да ни гледат като турците.

Някой спомена, че ще изкараме тях добрите, нас лошите. Ами няма добри и лоши. Няма такъв филм. Хората са хора и всички са мърши. И ние кто идем и изколим циганята и турчолята, с какво сме по-различни.

С какво вие гении, национални, сте по-добри от тях? Нищо.

Левски, Ботев, Каравелов и всички останали, далеч не са били идеални хора. Просто историята ги е гериозирала и не се споменават негативите. Но ги има. Не казвам, че са боклуци и етц. Просто са направили нужното за оцеляването си. Своето и на каузата си. Но предимно своето.

С членовете и симпатизантите на ВМРО и АТАКА винаги ми е било много весело да си говоря. Малко знания, много арогнатност и псевдопатриотизъм за гарнитура.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А някой замислял ли се е, какво са правели българските завоеватели? Какво, отивали са с ордата си превземали са територии и са се били с армиите, след което най-благородно нито са изнасилвали жените, нито са палели селата, нито глави на колове са набучвали... Ама грам не са. Те само за престижа са правили границите на България до 3 морете. Изобщо не са извършвали зверски геноциди над целия балкански полуостров. Просто не са успели да си задържат териториите по 500 години. Инче и нас сега щяха да ни гледат като турците.

Някой спомена, че ще изкараме тях добрите, нас лошите. Ами няма добри и лоши. Няма такъв филм. Хората са хора и всички са мърши. И ние кто идем и изколим циганята и турчолята, с какво сме по-различни.

С какво вие гении, национални, сте по-добри от тях? Нищо.

Левски, Ботев, Каравелов и всички останали, далеч не са били идеални хора. Просто историята ги е гериозирала и не се споменават негативите. Но ги има. Не казвам, че са боклуци и етц. Просто са направили нужното за оцеляването си. Своето и на каузата си. Но предимно своето.

С членовете и симпатизантите на ВМРО и АТАКА винаги ми е било много весело да си говоря. Малко знания, много арогнатност и псевдопатриотизъм за гарнитура.
    И какво са правели българските завоеватели? Дай ми някакъв исторически извор, където да е описано как българи са правели такива зверства, които турците са правели по нашите земи. Да вярно е че всяка завоевателна армия извършва недостойни неща. Но изобщо не може да се говори, за такива мащаби като при ислямските масови кланета и вероломства. А и известно, че християнските народи са много по-цивилизовани и тяхната религия не призовава да се избиват неверници.

Левски, Ботев и Каравелов не са били идеални хора. Това е вярно, тъй като няма идеални хора. Всеки има своите недостатъци, просто на тази земя има хора с по-малко лоши страни и такива с повече. Българските революционери са били от първите и повечето им постъпки са пример за подражание.
    Интересно ще ми е да кажеш, с какво точно Ботев е направил нужното за себе си, когато се е хвърлил на сигурна смърт, за да покаже, че българите са достоен народ, който не може да търпи да се гаврят с него.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Мега фен
    Интересно ще ми е да кажеш, с какво точно Ботев е направил нужното за себе си, когато се е хвърлил на сигурна смърт, за да покаже, че българите са достоен народ, който не може да търпи да се гаврят с него.
    Има хипотеза ,която впрочем ми се струва доста по-вероятна от историята за турския снайперист ( ) ,че Ботев е убит от собствените си хора ,тъй като е искал да ги забие на сигурна смърт. Все пак са се върнали за да се бият ,а не да се самоубият ,което явно е било неговата цел. Предполагам си на ясно и в коя част от въстанието неговата чета стъпва на българска почва.
    Аз пак ти го казвам - уважавам саможертвата на тези хора ,но ако ще идеализирам някого ,определено не биха били те.
    А и известно, че християнските народи са много по-цивилизовани и тяхната религия не призовава да се избиват неверници.
    Дали ?

омфг... направо тука в тоя форум тея изказвания са си чист нихилизъм... абе що не вземете направо да си смените гражданството и да забравите, че сте били някога българи... така ще ви е най-добре, сигурен съм. То това остана в държавата мангали, турци, чалгаризирани идиоти и малко с що годе ум в главата нихилисти...

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Има хипотеза ,която впрочем ми се струва доста по-вероятна от историята за турския снайперист ( ) ,че Ботев е убит от собствените си хора ,тъй като е искал да ги забие на сигурна смърт. Все пак са се върнали за да се бият ,а не да се самоубият ,което явно е било неговата цел. Предполагам си на ясно и в коя част от въстанието неговата чета стъпва на българска почва.
    Аз пак ти го казвам - уважавам саможертвата на тези хора ,но ако ще идеализирам някого ,определено не биха били те.
    А и известно, че християнските народи са много по-цивилизовани и тяхната религия не призовава да се избиват неверници.
    Дали ?
    Такива хипотези, може да се родят в главата само на болни безродници като тебе. Тези хора са революционери, които са наясно, че могат да загинат във всеки един момент, а не някакви страхливи мишки.
    И саможертвата не е самоубийство. Когато отиваш на война, с ясното съзнание че най-вероятно ще я загубиш това не е точно самоубийство.

А относно религията, няма какво да се чудиш. Всеизвестен факт е че в корана пише, че неверниците трябва да се избиват, думата джихад не я измислили хора които искат да омаскарят исляма. В Библията такива неща няма.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Ако под нихилист разбираш реалист...прав си. Но пък ти, си фанатизиран националист.

А изказването относно Библията и Корана...фейспалм. Вземи ги прочети пък тогава говори. И само да ти разясня, освен корана има и други книжки...ама де да знаеш.

Lupus in fabula

Мега фен
    Такива хипотези, може да се родят в главата само на болни безродници като тебе. Тези хора са революционери, които са наясно, че могат да загинат във всеки един момент, а не някакви страхливи мишки.
    И саможертвата не е самоубийство. Когато отиваш на война, с ясното съзнание че най-вероятно ще я загубиш това не е точно самоубийство.
    Запазих добрия тон ,но ти си много неграмотен ,моето момче. Надявам се да не отнеса някоя санкция сега ,но пък ти сам си ме провокираш ,така че все 1. Няма да ти изнасям уроци по История ,щото ще влезеш после пак в Уикипедия и ще ми се показваш колко си умен ,от което ще последват безкрайни обяснения от моя страна и безкрайно 'разбирачество' от твоя.
    Вярно е. Сори ,ама колкото и да не ти харесва ,фактите сочат ,че е вярно. Ботев почти сигурно е убит от българска ръка ,и то защото е бил психично болно човече. Кефиш ли се сега ,като го казах в прав текст?

В Библията такива неща няма.
    *копи-пейст на първото изречение от поста ми* . Нямаш нито образованието ,нито интелекта ,нито морала ,че да се правиш на ...абе на какво точно се правиш ? Къв си ? Кой си ? За какво ми ги обясняваш тия неща ? Кво въобще си мислиш че ще постигнеш ? И като го постигнеш кво ще стане ? Ква е файдата всички да са адските ЗАБЛУДЕНИ националисти ,щото всъщност аз нямам защо да се гордея с България (опаа...изпуснах се) ? Ква е файдата ? Много искам да ми кажеш.
    Аз си мислех ,че е по-важно хората да си отстояват позицията ,знаейки защо го правят ,а не да викат по митингите 'циганите вън ,турците вън' и прочие ,само щото им изнася да изкарват някого виновен за собствената си некомпетентност ?
    Ти с кво помагаш на България ,а ? Нека позная - някво посредствено човече с 4чици и 5чки в даскало ,завършило и шмугнало се в Уни ,а мечтата на живота му е да бачка като вол цял живот. Що вместо да дърдориш високопарни думички не хванеш да дръпнеш един кредит и не отвориш една фабрика ,че поне с нещо да помогнеш на икономиката на тая държава ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си