Цитирай Първоначално написано от Chacho
Цитирай Първоначално написано от Patriot
Цитирай Първоначално написано от ZipFail
Боже, боже

Архивите от въпрсните камери се преглеждат само при подаден сигнал и при нужда от разследване и т.н.
Ти озъзнаваш ли колко пари ще се дадат за тея камери, ако се наемат по 2 смени да гледат 1 камера денонощно ?
Камерите се слагат, защото излиза евтино и ефективно, то ако МВР трябваше да плаща по 2 полицейски заплати за наблюдение на всяка камера, одавна българската полиция щеше да е фалирала. Иначе казано, и да искат е физически и финансово невъзможно да следят въпросните камери.

Да не говорим как сержант Колев ще тръгне да следи Гошо от Младост 3 дали излиза с бившата си, че после да го изнудва заради жена му
И откъде си сигурен, че контрола ще е на достатъчно ниво, че да не може някой примерно да поиска записа от камерата и след това да изнудва въпросния Гошо от Младост 3?
Патриоте, ти ли ще следиш 24/7 действията на всеки един човек в парка? Да не говорим, че най-вероятно камерите ще са без звук, така че ще опира до това какво правиш. Ти какво конкретно се притесняваш, че ще правиш, което може да бъде заснето?
Ми то не е речено, че само ако има звук човек може да бъде компрометиран.

Не мога да разбера защо обръщаш нещата на лична основа, аз от нищо не се притеснявам, аз даже много рядко ходя по паркове, тук става дума че други хора могат да станат обект на изнудване.