.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Значи правото на Гошо да излиза с бившата си е по-важно от намалянето на престъпността ?

А пък при случай на изнудване, чисто и просто се подава жалба, и много лесно ще бъде доказано, че въпрсния полицай е поискал достъп до въпросния запис. А полицаите не са като сектретарите, като те уволнят, не можеш след 3 дни да си намериш работа.
    Първо никак не е сигурно, че ще се намали престъпността и второ това с Гошо е само един пример, може някой човек да прави нещо съвсем неукоримо от морална или юридическа гледна точка, но което просто трябва да се скрие.

А то на изнудването това му е смисъла, че няма как да се оплачеш, защото когато го направиш, изнудвача може да отиде и да покаже компрометиращата информация.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Мега фен Аватара на ZipFail
    То по тази логика, дай да не даваме на полицаите пистолети, щото могат да злоупотребяват с тях, виж колко случаи на полицейска бруталност има ?

Много ясно, че всяко действие си има добрите и лошите страни, ама ми се струва, че повишаването на ефективността на полицията и респективно намалянето на престъпността е мааалко по важно от "Ама представи си еди-кой си да е срамежлив и да не иска да го снимат, ужас, апокалипсис, трагедия."

Мега фен Аватара на Chacho
    Първата стъпка беше инсталирането на такава система в училищата и данните сочат, че има 76% по-малко посегателства.

Дадох един линк за същата практика в САЩ, където много рано след монтирането системата си е свършила работата и са хванали някакви нарушители (май са драскали графити). Сигурен съм, че има и още примери.

Съмнява ме общината да прави такива ходове, без поне малко обмисляне и планиране, колкото и да се пропагандира обратното в интернет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    То по тази логика, дай да не даваме на полицаите пистолети, щото могат да злоупотребяват с тях, виж колко случаи на полицейска бруталност има ?

Много ясно, че всяко действие си има добрите и лошите страни, ама ми се струва, че повишаването на ефективността на полицията и респективно намалянето на престъпността е мааалко по важно от "Ама представи си еди-кой си да е срамежлив и да не иска да го снимат, ужас, апокалипсис, трагедия."
    Този спор е безсмислен, ти явно наистина наистина не можеш да осмислиш защо всеки човек има правото да не бъде записван.

Ами в момента не се възползваш от това си право, защото биваш записван... А ти си записван и докато говориш по телефона. И като пишеш по скайпа...и общо взето много често каквото и да правиш на компютъра. И като влезеш в банка/община/полиция и подобни. Дори докато си караш колата по улицата (не с камери, или поне не на земята). И тези в повечето случаи не целят изобщо да предотвратяват престъпления. Но ти реши да пищиш точно срещу това, че ще сложат видеонаблюдение за да намалят престъпленията. Евалата!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Chacho
    Предлагам да ударим пауза на спора. То ще си проличи дали ще изнудват хората със записи
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ами в момента не се възползваш от това си право, защото биваш записван... А ти си записван и докато говориш по телефона. И като пишеш по скайпа...и общо взето много често каквото и да правиш на компютъра. И като влезеш в банка/община/полиция и подобни. Дори докато си караш колата по улицата (не с камери, или поне не на земята). И тези в повечето случаи не целят изобщо да предотвратяват престъпления. Но ти реши да пищиш точно срещу това, че ще сложат видеонаблюдение за да намалят престъпленията. Евалата!
    По телефона едва ли съм записван, защото съм един никой. Ако бях някоя важна личност, това можеше да е така, но това става по нерегламентирани пътища. Това е едно грубо навлизане в личното пространство на човека и не мисля, че едно беззаконие трябва да се узаконява, дори де факто да има начини то да се извършва.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Предлагам да ударим пауза на спора. То ще си проличи дали ще изнудват хората със записи
    И как по-точно ще си проличи?!?!? Замисляй се поне малко преди на пишеш.

Цитирай Първоначално написано от Patriot
    По телефона едва ли съм записван, защото съм един никой. Ако бях някоя важна личност, това можеше да е така, но това става по нерегламентирани пътища. Това е едно грубо навлизане в личното пространство на човека и не мисля, че едно беззаконие трябва да се узаконява, дори де факто да има начини то да се извършва.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И как по-точно ще си проличи?!?!? Замисляй се поне малко преди на пишеш.
    Радвам cе, че cи вярваш

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

АВТОРА, да не ти слагат камери вкъщи, че ревеш, ве ей!

Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Тия на снимката от кое freak show са ве?
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Тия на снимката от кое freak show са ве?
    RIHANNA - S & M

мноо зле
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си