- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само секс
така според мен ще се чувстваш използванаПървоначално написано от adriana26
какво означава ' а нататък нещата щели да се задалбочат ' глупости! Ноо в крайна сметка ТИ решаваш какво ще правиш
![]()
awerw♥
Постави се в позицията на приятелката му как ще ти е? да ти кръшка гаджето с момиче ,което "познава" от 2 седмици не мислиш ли ,че можеш да попречиш на връзката им. Впрочем на колко си години?? Мисля ,че си още нямаш 16 ,защото само на тази възраст момичетата (не всички) обичат да бъдат използвани от батковците ,които ги използват докато им са интересни и после ги хвърлят като хартия.
към авторката: ако си наясно с идеята "само секс", няма нищо лошо да го направите; проблема е единствено, че в случая е намесен и трети човек
към всички: има си причина във фирума да са 2 отделни раздела "секс" и "любов", а не един "секс и любов". Ако и двамата искат просто да си "начешат крастата", къде е проблема? Взаимно доставяне на удоволствие. Използване е момичето да си мисли, че нейният е адската любов, а за него тя да е секс играчка, съгласна на всичко, 'щот "той я лофкъъъ, а на нея ѝ е кеф да му доставя удоволствие"
ооф,добре че си нямам такива боклуци на главата![]()
В твоя случай щом го харесваш, ако си момиче на място и имаш достатъчно себеуважение, ще спреш да ходиш в кафето и ще спреш да комуникираш с него по всякакви начини. Защото ако ти му пуснеш, той ще те потърси най-много още 1-2 пъти и след което ще се чувстваш като използвана носна кърпичка и изхвърляна в кошчето...
едит:
Да де, ама тя каза, че го харесва, ако преспят заедно тя още повече ще започне да мисли за него... Едно, че ще е унизена и друго, че само ще се тормози психически като мисли за момче, което я е използвало за едното чукане и което така или иначе няма да бъде с нея..Първоначално написано от naQkataRaota
^ съгласен
Затова "само секс" е трудно на практика. Малко са момичетата, при които няма да се породят чувства. А ако се случи повече от веднъж, тогава е почти невъзможно да няма чувства
Или в раздел Секс - "Бременна ли съм"Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Иначе ако всичко е за една нощ и си привърженичка на идеята, че ще си само за няколко часа - грабвай презервативите и давай!
Но ако си мислиш, че ще му хареса секса с теб дотолкова, че ще си зареже приятелката и ще сте заедно... много романтични филми гледаш. Няма да стане, аз ти го казвам. Най-много да се влюбиш яко и накрая да си рониш сълзите вечер сама в леглото, докато той е по заведенията с гаджето си...
Женско съм! Пикая клекнала...
Всичко е въпрос на гледна точка. Тва, че той има приятелка е негов проблем не неин... Той носи отговорността за чувствата на другото момиче.. не тя!
Ако го искаш наистина окей.. пусни се по течението, но ако не си от хората, които могат да правят "просто" секс бягай далече, защото, когато е казал, че по-нататък нещата могат да се задълбочат не е много сигурно до колко наистина го е мислел.... Секса с такъв човек е вървене по тънък лед и не е за всеки.. Имай го предвид и ако решиш да го правиш, нямай очаквания, за да не се разочароваш![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
не не му пускаи, после 6те има да съжелява6![]()
![]()
Ако си готова да е само секс и си със ясното съзнание,че не може да очакваш повече от пича давай,но ако мислиш че после ще ти е гадно и ше съжеляваш недей няма смисъл..добре помисли преди да направиш нешо!Важното е ти да се чувстваш добре![]()
Направи го само при условие, че и при теб нещата стоят по същия начин - само секс и нищо повече. Недей да разчиташ на обещания с половин уста от типа на "ако нещата след това се задълбочат... може би.... евентуално... някой ден". Ако решиш да спиш с него бъди с нагласата, че го правиш само за секса, пича е як и това е; не си вкарвай в главата глупости, които нямат шанс да се реализират. Ако мислиш, че ще се привържеш към него, ще започнеш да искаш нещо повече и т.н. изобщо не се захващай.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
според мен не му пускай... 1во - имай достойнство ... 2ро приятелката му ще се почувства доста гадно ..ако ти беше на нейно място нямаше да ти е хубаво.. а дори и да станат сериозни нещата между вас и някой ден да сте заедно... пак може да направи така и ти да си на мястото на приятелката му..това, че някакъв идиот е решил да наранява две момичета едновременно е много жалко.. недей да му помагаш да го направи !..![]()
съгласна съм.... не му пускайПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
awerw♥
Вярно,че с всяка година качествените жени намаляват с бясна скорост.Явно освен силите които държат гащите ви ,изчезват и неща като себеуважение и гордост ! Преди трябваше да ви лъжем за да получим това което искаме ....а сега дори няма нужда..тъжнооо![]()
Освен, че нямаш самоуважение, си и много наивна. Засега искал само секс, щото си имал приятелка, ама нещата били сложни, ама после вашата 'връзка' щяла да се задълбочи?!Повече от ясно е, че те лъже, за да получи секс, а после ще те захвърли като употребена носна кърпичка.
Няма лошо в секса за една нощ, стига някой от двамата да не си прави илюзии за нещо повече.
Е той ти го е казал - иска да те използва само като надуваема кукла, т.е. дупка(дупки), в която да си го пъха. Ти си решаваш дали искаш да си поредния парцал, с който си го забърсва.
Стига плюхте момичето де... Всяка история си е строго индивидуална! Само тя в действителност знае какви точно са отношенията им.. То това се чувства не се анализира просто на базата на 2 реплики! Друг е въпроса, че е разколебана.. А аз персонално приемам колебанието като сигнал, че нещо не трябва да се прави....
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Тебе устройва ли те само секс, авторке?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011