.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Свирка с обица на езика...

Пуснах тема за интимните пиърсинги...сега нещо подобно.Какво мислят мъжката аудитория за свирка с обица на езика?По яко ли е и имат ли нещо против?Мерси за отговорите
    I will love you forever!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Един бивш даже ме агитираше да си сложа обица на езика..и "там долу" ама аз се отказах..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ше зема си сложа обица на х*я
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Amateur
    Мисля че не е по-яко,може да ми нарани к..а....

НЕ са ми правели девойки с обица на езика , за да изразя мнение , но имам огромното желание , да ми направи девойка с обица на езика!

Еми....по-яко е, ама то зависи и от момичето де, ама на мен усещането повече ми хареса с обецата

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    НЕ са ми правели девойки с обица на езика , за да изразя мнение , но имам огромното желание , да ми направи девойка с обица на езика!
    me 2
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Мечта
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    "градът на мечтите"
    Ами аз имам пиърсинг на езика и приятеля ми си умира от кеф,следователно,е приятно и то много
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

на мен ми е интересна и другата страна някое момиче дали е лизало момче с обица на езика
    а иначе и аз си мисля че е мн по яко ако момичето има обица на езика, чак се чудя дали да не си сложа и аз за малко само като си представа моя как ще тръпне от кеф се възбуждам
    be a good boy!!!

Град
    София
    и аз и приятеля ми имаме обици на езика. както целувките така и френската са много по възбуждащи. уникално е да усещаш малкото топче върху клитора си
    love me or hate me thats an obsesion

4yvala sma 4e bilo po-gotino ama nz!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...гледала съм филм в който стана фал с обицата....нещо се заклещиха и беше адското...
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    xD
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Цитирай Първоначално написано от LyLitKa
    и аз и приятеля ми имаме обици на езика. както целувките така и френската са много по възбуждащи. уникално е да усещаш малкото топче върху клитора си
    само заради този пост ще си търся гадже с обица на език
    be a good boy!!!

Град
    Шопландия
    Кво мисля ли? - Гнусна история, ей това мисля!!!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Град
    Софя
    ами приятеля ми има обица на езика .............. яко е усещането като се целуваме направи понякога полудявам от кеф и се възбуждам, а като ме ............ направо ме хвърля на седмото небе и аз мислех да си сложа, но той ме разубеди ..... каза ми че и така му харесва и че знае и е имал гадже с обица на езика, НО на него и без обица пак си му харесва и не мисля че трябва да си сложиш обица само за да видиш какво е усещането.

Ами нз момчета и момичета..аз съм момче и аз и гажето ми си имаме обици на езика.. тя ми сподели че е превъзходно когато усеща езика ми отдолу или когато просто се целуваме ... а аз изпитвам същото така че си правете изводите сами )

Сега за първи път имам приятелка с обеца на езика и е голям кеф,където попадне тая обеца прави чудеса,ама нейната не е с метално топче,ами нещо рошаво и цветно не го знам какво е,но много ме гъделичка

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Хора, помогнахте много и на мен. Също имам обеца на езика,но по стечение на обстоятелствата, не съм се целувала,след като я сложих. Много ме надъхвате да опитам

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    Ами аз имам пиърсинг на езика и приятеля ми си умира от кеф,следователно,е приятно и то много
    + и той си има ; )
    Singin' dont worry about a thing..
    cuz' every little thing gonna be allright!!

НЕ са ми правели с обеца на езика абаче си ми е мечта много отдавна ........ но според мене момента е по скоро психологически аз само като си го представя и откачам....а и тя свирката си е най уникалното така че няма начин да не е готино

Ами с обица на е зика е впъти по-готино знам от личен опит

Няма някаква особено голяма разлика.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    The same here

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си