.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: само секс

Hybrid View

Град
    pleven,sofia

само секс

преди 2 седмици отидох в едно кафе и там се запознах с един барман.. започнах да ходя всеки ден и си говорех с него. седмица по късно разбрах,че си има гаже от година и половина.каза ми че нещата са сложни и за сега иска само секс от мен а нататък нещата щели да се задалбочат.проблема е че аз уча в софия но си идвам през 4 дена. страшно го харесвам и незнам какво да правя(((

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пусни му, стига да не се чувстваш като парцал след това- употребена и пратена на боклука.

Само се питам, тия глави на раменете си така и така не ги ползвате, не ви ли тежат в тия жеги?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ако си тъпа патка - пускай му, нека те използва само за чукане, после ще пишеш тема в раздел Любов "Той ми каза да не се виждаме повече, има приятелка" .. Рано или късно ще му омръзнеш.

Ако имаш малко мозък в главата - прати го да ходи на майка си в ... Или къса с приятелката си и е с теб или не си струва нервите.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Re: само секс

Цитирай Първоначално написано от adriana26
    преди 2 седмици отидох в едно кафе и там се запознах с един барман.. започнах да ходя всеки ден и си говорех с него. седмица по късно разбрах,че си има гаже от година и половина.каза ми че нещата са сложни и за сега иска само секс от мен а нататък нещата щели да се задалбочат.проблема е че аз уча в софия но си идвам през 4 дена. страшно го харесвам и незнам какво да правя(((
    момчето иска да се забавлява , ако и ти искаш същото -пусни му ,, ама замисли се .. как ще се чуства приятелката му ? как ще се чустваш ти ?

Град
    pleven,sofia
    едва ли ще скъса с нея познаваме се само от 2 седмици..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    едва ли ще скъса с нея познаваме се само от 2 седмици..
    Ми да де, тя като разбере, на теб може да ти се стъжни. А ако се съберете с него и един ден той започне да ти кръшка, ще подскачаш ли от щастие?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Вечния номер на мъжете... Ще се разделя с нея скоро и с теб ще сме заедно. Пълни глупости... Иска те само за забавление. А и дори да остави приятелката си и да тръгне с теб, някой ден ти ще си на нейното място и ще ти изневери.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Вечния номер на мъжете... Ще се разделя с нея скоро и с теб ще сме заедно. Пълни глупости... Иска те само за забавление. А и дори да остави приятелката си и да тръгне с теб, някой ден ти ще си на нейното място и ще ти изневери.
    Какъв вечен номер? Той й е казал, че иска само секс от нея. Нито й е обещавал, че ще са заедно, нито й е казал, че ще се разделя с гаджето си. Бил е искрен. Ако девойката реши да прави секс-вече тя лично си носи отговорността за последствията...
    Хайде стига ги плюхте тия мъже, че са еди какви си. Когато мъж ти каже, че иска само секс от теб-ако се съгласиш, то ти си се съгласила само за секса. Ако обаче имаш чувства към него, на които той НЕ отговаря-той не е виновен!
    Запомнете го това. За това имате глави на тези рамене-за да ги използвате по предназначение-да мислите с тях, а не да ду*ате....
    И да си носите последствията от действията си, а не да обвинявате някой друг, че не е отговорил на очакванията ви, особено след като сам е заявил, че няма такова намерение.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Според мен е унизително за една жена да прави секс без любов и то със ясното съзнание, че няма шанс за нещо повече. Според мен покажи себе уважение и му откажи! Не си секс играчка! Като иска секс курви колкото щеш - къде платени, къде не.

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Според мен е унизително за една жена да прави секс без любов и то със ясното съзнание, че няма шанс за нещо повече. Според мен покажи себе уважение и му откажи! Не си секс играчка! Като иска секс к**ви колкото щеш - къде платени, къде не.
    Е кое е унизителното? Ако и тя иска само секс, не виждам унижението къде е. В крайна сметка, че любовта и секса вървят ръка за ръка е вярно, но не е задължително.
    Има и жени, които просто си търсят забавление в лицето на секс с хубав мъж, и това не ги прави ку*ви.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това, че един вид мъжа я използва, щом не я обича. Е разбира се има и случай на взаймно използване, обикновенно след тежка раздяла жената търси просто секс, за да забрави въпросният. И не съм казала, че това прави жената курва Курва е ако има няколко сексуални партньора на веднъж, или ги сменя през ден.

Супер фен
    Град
    България
    Ако и ти искаш само секс-пусни му,но помисли как ще се чувства гаджето му,след това ти,но според мен не му давай,ще те зареже и после страдалата ще си ти
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Лол ... замисли се щом онзи си има приятелка от година и половина как би се почувствала тя.. ама не ти пука нали..ами ако на теб ти изневерят как би се почувствала.. вече ще ти запука..
    тя страшно го харесвала.. ок прави секс с него ... без тва ако не го направиш с него, той ще го направи с някоя друга..
    щели да се задълбочат нещата- да... ще тръгне с теб и след година и нещо ще ти изневери с някоя пачавра... вълка кожата си мени но нрава не...
    това е к*рвенска постъпка мамка му...

Град
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Това, че един вид мъжа я използва, щом не я обича. Е разбира се има и случай на взаймно използване, обикновенно след тежка раздяла жената търси просто секс, за да забрави въпросният. И не съм казала, че това прави жената к***а к***а е ако има няколко сексуални партньора на веднъж, или ги сменя през ден.
    А, ето за това говорех. Значи, ако има няколко сексуални партньора е ку*ва??? Защо? Питам, че ми е много любопитно от къде тръгва това мнение, и защо на мъжете им е позволено да не се ангажират с емоционални връзки, а само със сексуални, а жените в същото положение са ку*ви? И не е задължително да е след тежка раздяла, че да търси секс. Има жени, които просто не желаят обвързване, независимо от обстоятелствата, но пък искат секс...
    И не виждам как може да бъде използван човек, който желае същото, което и другия?

Град
    Пловдив
    Толкова ли си отчаяна, че ще се оставиш да бъдеш използвана само за една нощ?!?
    Познавате се от 2 седмици, още толкова ще ти трябват да го забравиш... Недей му се дава, не бъди толкова лесна
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Честно казано изненадвам се от темите,които виждам тук.Абе,момичета,вие самоуважение нямате ли???Как ще даваш да те използват само за една вечер или за колкото там искате да се чукате??Какво щастие ще изпиташ от това,че си играят с теб като с парцалена кукла?Намери си момче,влюби се и тогава ще те чукат колкото си искаш и поне няма да се чувстваш после като пълен боклук...

Град
    pleven,sofia
    нямаше да искам да му пускам ако не ми харесваше толкова..

И като го харесваш какво!? Той си има приятелка, а ти не можеш да бъдеш сигурна в това, че няма да те употреби като салфетка.

Guest
    Ох половината, дето бяха писали "оо дааа бих правил/а секс за една нощ" тука проповядвате морал "никое себеуважаващо се момиче не би правило секс без чувства, за една нощ и т.н.". Нейн си е избора,аз смятам, че ако пък толкова иска да си начеша крастата-нека си я чеша, тя ще си бере грижите след това...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Според мен трябва да го забравиш и да не правиш с него нищо,защото го харесваш и после ще ти е трудно да го забравиш.Но,ако толкова много ти се прави секс му пусни,но след това трябва да забравиш за него,защото има приятелка.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Re: само секс

Винаги ще си втората цигуларка, която да ще свири на неговата цигулка!
    Или не се занимавай или го приемаш като вибратор и съответно правиш САМО И ЕДИНСТВЕНО секс с него
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Съгласна съм с другите... нали знаеш не прави това, което не искаш да правят на теб. То има и друго де ако не си ти ще е някоя друга, но аз лично като знам, че си има приятелка няма да направя нищо просто защото ще знам какво ще й е на момичето ако разбере, съвестта си казва думата! Иначе ако искаш само забавление няма лошо, не е нужно да си парцал и да те мислят за такъв и не е нужно само той да се възползва от теб можеш и ти от него... но намесят ли се чувства и секса е нещо, което правиш просто за да му задържиш интереса.... моментално се превръщаш в парцал...!
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Ох половината, дето бяха писали "оо дааа бих правил/а секс за една нощ" тука проповядвате морал "никое себеуважаващо се момиче не би правило секс без чувства, за една нощ и т.н.". Нейн си е избора,аз смятам, че ако пък толкова иска да си начеша крастата-нека си я чеша, тя ще си бере грижите след това...
    Какво лошо има в секса , за 1 нощ? Какво лошо има да се отпуснеш , да не мислиш и да направиш нещо ... различно ? В крайна сметка трябва да се забавляваме докато сме млади ,да опитаме от всичко , за да не съжеляваме после .

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Хаха, браво моето момиче, каза им го най-точно!
    Мадамата е достатъчно голяма да се прецени сама. И никой не е казал , че на тоя свят сексът за една нощ= курвенско изпълнение. Той и е казал, к'во иска, ако тя няма проблем с т'ва - да пра'ят к'вот' си знаят :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тука всичко си зависи от тебе - ако много ти се прави секс с него и ако нямаш проблеми с факта, че си има приятелка и ще я лъже зад гърба й - пускай му, но ако пък го харесваш много по-добрия вариант е да не му пуснеш. Защото след това ще се чувстваш много гадно.
    А и момчето наистина не е виновно в тая ситуация - да, не е редно да кръшка, ама е бил директен и си й е казал, че иска само секс и нищо повече.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си