.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Kога ще изпитам удоволствие ?

От както не съм девствена го правихме 4,5 пъти но все още не изпитвам удоволствие от акта.. Колко пъти трябва да минат за да изпитвам удоволствие и да го правя с максимално желание ..

На колко си години? Ако си по-малка може това да е проблемът. Отпускаш ли се достатъчно? Ако си скована, разбира се, че нищо няма да усетиш. Пък и от първите няколко пъти не очаквай да изпиташ оргазъм.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    При всяко момиче е различно, но е нормално да не изпитваш удоволствие сле 5 път Отпускай се на мах и скоро ще видиш колко е хубаво
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Смени партньора и от първия пут ще стане .Предполагам
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Kога ще изпитам удоволствие ?

Цитирай Първоначално написано от juj1
    От както не съм девствена го правихме 4,5 пъти но все още не изпитвам удоволствие от акта.. Колко пъти трябва да минат за да изпитвам удоволствие и да го правя с максимално желание ..
    Относно желанието - зависи си изцяло от теб, ако ще и 500 пъти да си го правила, когато ти се иска - има желание, когато не си в настроение - то липсва.

Имаше момиче във форума, което обясняваше, че чак след година е започнала да изпитва удоволствие.. Но това е единичен случай.. При всяко момиче е различно, просто с приятеля ти гледайте следващите пъти да се стараете да задоволите партньора си по-добре, не се хващайте от вратата за кревата, по-дълга любовна игра.. От значение е и опита на момчето ти..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    При всяко момиче е различно, но е нормално да не изпитваш удоволствие сле 5 път Отпускай се на мах и скоро ще видиш колко е хубаво
    + с опита идва и удоволствието
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

На 16 съм .. Няма да си сменям партньора защото това е приятелят ми и си го обичам .. старае се ужасно много на мен да ми е хубаво но като започнем отначало като влиза ме боли малко после почти нищо не изпитвам и не мога да получа оргазъм ..

Guest
    Както предполагам са ти казали, при всеки си е индивидуално. Може би трябва да се отпуснеш и единствената ти мисъл да не бъде "какъв ли е цвета на тапетите, хм, пукнатина на тавана..дали сега ще изпитам удоволствие?". Трябва да си напълно съсредоточена върху това, което правиш. Иначе..

Голям фен Аватара на dami666
    Ех,с тоя оргазъм..аз за 1ви път получих оргазъм година и 6 месеца след 1вия ми секс..дори незнаех какво е чувството точно Може би вината е в момчето,наистина,трябва практика,според мен.
    Believe in yourself.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    Ех,с тоя оргазъм..аз за 1ви път получих оргазъм година и 6 месеца след 1вия ми секс..дори незнаех какво е чувството точно Може би вината е в момчето,наистина,трябва практика,според мен.
    Да, то винаги едно момиче като не свършва момчето е виновно. То затова и някои не свършват...

Сигурно не си готова?!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    + с опита идва и удоволствието
    а пък и момчето трябва да знае какво върши

Отпусни се,недей да му мислиш много.Както казаха преди мен при всеки е индивидуално.

От много неща може да е.
    За начало спри да го мислиш толкова. Подходи малко по-нехайно.Сигурна съм,че вече се тревожиш,а в няма как това състояние да си ентусиазирана да правиш секс,камо ли да изпиташ удоволствие.
    Пробвай ти да водиш парада,знаеш по-добре какво ти харесва. Приложи го.

а сигурна ли си, че те привлича партньора ти?

Още удоволствие не изпитваш от секса, оргазъм искаш брей..

Аз почти от година го правя, не съм получавала оргазъм, а удоволствието изпитах някъде след 1-2 месеца... Да не говорим, че и сега понякога ме боли малко отначало...

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    Да, то винаги едно момиче като не свършва момчето е виновно. То затова и някои не свършват...

Сигурно не си готова?!
    Хаха,ами момчето беше виновно да..сега защо свършвам всеки път? Незнам дали при момичето е така,но при мен явно да.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си