- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Неочаквано бързо мина![]()
Добре, че няма да имам време да си вляза в режима за спане![]()
Малко съква работата .. дано да измисля нещо дотогава.
WAT DA FUCK
СЕРИОЗНО
Веднъж в живота си аз ще си легна рано..
ВЕДНЪЖ
..И пред нас си правят гонки със шибаните им каруци.
УАТ
От кога това се случва пред нас..?
:/
АНЕНЕНЕНЕНЕНЕ
край
и музичка си пускат
не
край
Ще се обадя на полицията да ги прибере и тях и тъпите им голфове и москвичи или каквито са тези боклуци.
Сега отново няма да спя.
Отново.
тия в мтел са ебаси мизерниците, как така 110 лева бееее .... тия нормални ли са, при положение че картата не е ползвана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нещастници, 110 лева неустойка?
![]()
не искам да минава тази година,
много ще ми липсва![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ОМГ
ОМГ
ОМГГ
ОМГГГГГГГГ, МАХНАХ ГИ, БЕЕЕЕ![]()
![]()
ЩЕ ЯМ!
ЩЕ ЯМ!
ЩЕ ЯМ МНОООООООГО!
МНОГО ЯДЕНЕ!
ЯДЕНЕ!!
ЯДЕНЕ!!!!
ААААААААААЛЕУЯ!![]()
Еееееее..
майка превъртя с тоя лаптоп.
Уж аз си го взех за мен, пък тя стои повече от мен.
Изгледа си всички сериали повторно във vbox-a , а сега пък си търси някакви готварски рецепти.
В тази борисова градина няма да се върна.
Никога.
Никога.
![]()
Taм вилнее убиец.
Дебел и плешив.
На светло няма страшно..
Това ще го запомня...:
"С тебе май се познаваме."
Ама на всеки втори, без значение от пола.
Ох, леле:Д
не съм плешив,недей да ми прайш такива антикампанийПървоначално написано от LovEsIckk
XPaFX <3
оф,значи...егати тъпата новина!
и то така да ми я изтърсят..
НЕ ИСКАМ бе,НЕ ИСКАМ!
знам,че е егоистично и тъпо,ама нищо не мога да направя по въпроса,просто не искам!
ще ми е супер тъпо отначало,после може да не ми прави впечатление чак толкова,ама все пак...
и не само това ме тревожи..като знам к'во ще става тогава и изобщо не искам да идва.
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg[/youtube]
одъртяхме, дейм![]()
тва да е ти спре метрото между две спирки и да седи 1 мин и хората вътре да пребледнеят 3878936572389 пъти,а аз само![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3cM0c38ATUo[/youtube]
всичките спомени преживявания и всичко онова което е лента назад ще ме довърши , човек на 5 години е супер полезно за психиката да получава внезапна амнезия и да забравя за всичко
усмивките приятелите местата и целувките под дъжда , прибирането боси в 5 сутринта , изгряващото слънце и трепетите на сърцето , надеждата сбъднатите мечти и илюзиите всичко онова което ти преминва под формата на усещания
всичко остава само спомени докато се люлееш надрусан и нафиркан на някоя люлка и гледаш към небето , на същата люлка си си представял че ще летиш там може би пилот или птица с бели криле , но си там долу крилете ги няма или са скъсани а в мозъка ти няма място вече за нищо освен спомени
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
The Kooks и Kasabian ме зарадваха много с нови албуми : )
ще си слушам цяла вечер сега:Д
<3
Naaaaaaaaah, дали ако го оставя ще забележат ? :С
I had a talk with you in my head, you lucky, you.
A view of you from your bed, I'm lucky too.
Боже, егати якия сън сънувах! Беше Коледа, лежах си още в леглото (това тпрез нощта) и гледал от него гигантска елха, висока колко 6-7 етажна сграда, толкова добре украсена и, и ... и свещта отгоре така грееше,че едва гледах към нея! :О И после заваляха едни такива снежинки и се чуваха глухо звънчета и в следващата минута алармата ми би и се събудих от същото място, от което "гледах" елхата и снега.Само дето в момента там имаше няколко бора, които бяха дааааааалеч от красивото. Защо трябваше да ставаааааааааааам. ;(
не е нормално просто
само като го чуя и една огромна усмивка ми се лепва на лицето и се мъча да я махна![]()
толкова е миличък и обгрижващ и як и <3
бъръбъпъ,бърррпъкъ![]()
![]()
![]()
шейба майка ви на всички
почвам ново начало
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Понякога не знам дали постъпвам правилно, но имам правото да живея както искам.
Който каквото иска да мисли и говори за мен.Само аз си знам към какво се стремя.
И не - няма да допусна някой пак да съсипе плановете ми. Точно и заради това ще бъда по-дистанцирана.. И без това не срещам грам разбиране от тези хора. :-)