.
Отговор в тема
Страница 112 от 116 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116 ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 2877
    Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, не. Тва е грубо наистина.
    Кое е грубото? Щом един 19 годишен пикльо още незавършил 12 клас успя да си намери високо платена (за българските стандарти) работа защо един 40+ годишен човек не може да го направи?. Истината е че хората ги мързи и чакат всичко на готово, не полагат никакви усилия, за да подобрат начина си на живот и се оправдават с това, че парите не са най-важното

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Никакво християнско милосърдие, непознаване на Словото, никакви ценности, морал.
    И за къде това милосърдие и морал? Кой си е уредил живота с тях?
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    И за къде това милосърдие и морал? Кой си е уредил живота с тях?
    Именно. Аз казах, че не го мисля сериозно.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Именно. Аз казах, че не го мисля сериозно.
    Точно като истински лицемер... Изповядва религия в която вярва частично (да не кажа хич)

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ujasni ste

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Точно като истински лицемер... Изповядва религия в която вярва частично (да не кажа хич)
    You got it!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Некви абитЮриенти били заебали съученика си да ходи на бал с метрото и сме много възмутени. ...
    Прочетох и гледах по ТВ за тоя случай. Жалка картинка и не го пожелавам на никого! Съжалявам го тоя тип, горкият - толкова е смотан, без дори да го осъзнава. Грозен, без пари, че и с някакви тъпи очилца - смотаняк като по книга (или филм). За това са го отритнали и това с метрото на бала, най-вероятно е просто продължение на предишните 4-5 години в даскалото.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Прочетох и гледах по ТВ за тоя случай. Жалка картинка и не го пожелавам на никого! Съжалявам го тоя тип, горкият - толкова е смотан, без дори да го осъзнава. Грозен, без пари, че и с някакви тъпи очилца - смотаняк като по книга (или филм). За това са го отритнали и това с метрото на бала, най-вероятно е просто продължение на предишните 4-5 години в даскалото.
    Ако има хъс може да успее в живота... Но с неговия начин на мислене в 21 век не се пробива
    Гледах репортажа...Питал е само 1 за превоз и е очаквал останалите да му прочетат мислите и да разберат че няма с какво да отиде на бала -.-
    Последно редактирано от Dwyd96 : 05-26-2016 на 17:34

Мега фен Аватара на tori
    Това наистина беше злобно. За пореден път - никой не се ражда със среброто в устата. Прави ми впечатление, че бъркате истината със злоба.
    Просто ме нерви как го съжалява цял фейсбук и ТВто постоянно него върти вече втори-трети ден. Горкички той, платил си някак куверта в ресторанта и си купил костюм, а иначе майка му теглила заем за КСтата. За пореден път - на гол тумбак жилетка.
    За пореден път - всеки се разполага спрямо чергата си. Някои от съучениците ми блъскаха по 12 часа, за да имат бал (не че родителите нямаха възможности, просто те не искаха да тежат на бюджета) + ходиха на даскало и завършиха нормално с диплома около 5 и нещо. Сега тия хора учат в уни, работят, живеят с половинките си. Начин винаги има.

Мега фен
    Някои от съучениците ми блъскаха по 12 часа, за да имат бал (не че родителите нямаха възможности, просто те не искаха да тежат на бюджета) + ходиха на даскало и завършиха нормално с диплома около 5 и нещо.
    хехехехе, малоумната женска логика
    ще бачкат за бал, а не за нещо необходимо

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

то не е ли да си на тати детето да ти купи кола един хубав костюм и да се напиеш като свиня и да ругаеш всеки

и да си мислиш че си бог а всъщност да си просто един простак с богат татко

или да си нечия щерка със силикон сложен като е била на 16г спала с половината град и тъпа тъпа та чак вдлъбната

ама какво да се прави момчето не ги е намразило нито е казало нещо лошо за тях

явно има някаква доброта в него нещо което никой не оценява в хората

ходил бил с метрото и аз да бях на негово място бих го направил

никога няма да бъда заедно с хора които се отнасят по такъв начин с мен

за жалост ценим повече джоба и външния вид в хората

няма нищо срамно в това да си беден
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехехе, малоумната женска логика
    ще бачкат за бал, а не за нещо необходимо
    Е, точно около бала се харчи най-стабилно, никоя не искаше да тежи на родителите си.

Мега фен
    Кое е грубото? Щом един 19 годишен пикльо още незавършил 12 клас успя да си намери високо платена (за българските стандарти) работа защо един 40+ годишен човек не може да го направи?. Истината е че хората ги мързи и чакат всичко на готово, не полагат никакви усилия, за да подобрат начина си на живот и се оправдават с това, че парите не са най-важното
    парите не са най-важното
    щеше да го знаеш, ако някога беше разполагал с достатъчно пари
    ама така ще си останеш цял живот
    вперил поглед в паницата на другия

Е, точно около бала се харчи най-стабилно, никоя не искаше да тежи на родителите си.
    а кво пречи да им тежи, а с изкараните със собствен труд пари да си купят нещо полезно
    точно тва ти намеквам, че в жена няма да откриеш грам логическа мисъл или действие

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    парите не са най-важното
    щеше да го знаеш, ако някога беше разполагал с достатъчно пари
    ама така ще си останеш цял живот
    вперил поглед в паницата на другия
    Tи за мен не се грижи, гледам си в моята паница и си сърбам моята попара. Но явно твоята паница никога не е била достатъчно пълна, за да разбереш, че парите пряко или косвено могат да подобрят живота ти във всяко едно отношение.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Tи за мен не се грижи, гледам си в моята паница и си сърбам моята попара. Но явно твоята паница никога не е била достатъчно пълна, за да разбереш, че парите пряко или косвено могат да подобрят живота ти във всяко едно отношение.
    някои неща не се купуват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Но явно твоята паница никога не е била достатъчно пълна, за да разбереш, че парите пряко или косвено могат да подобрят живота ти във всяко едно отношение.
    хехехе, твоя живот би се подобрил и ако някой те черпи със сандвич

Това наистина беше злобно. За пореден път - никой не се ражда със среброто в устата. Прави ми впечатление, че бъркате истината със злоба.
    Просто ме нерви как го съжалява цял фейсбук и ТВто постоянно него върти вече втори-трети ден. Горкички той, платил си някак куверта в ресторанта и си купил костюм, а иначе майка му теглила заем за КСтата. За пореден път - на гол тумбак жилетка.
    За пореден път - всеки се разполага спрямо чергата си. Някои от съучениците ми блъскаха по 12 часа, за да имат бал (не че родителите нямаха възможности, просто те не искаха да тежат на бюджета) + ходиха на даскало и завършиха нормално с диплома около 5 и нещо. Сега тия хора учат в уни, работят, живеят с половинките си. Начин винаги има.
    А мене пък ме дразни факта, че не комуникира с никой и след това очаква всички да знаят какво му е... Тоя е трябвало да се роди жена...

Мега фен Аватара на an7raks
    Щото има хора и хора и никой не е длъжен да се съобразява с тва, че нещо не ти е по вкуса. Да, комшийката от долния етаж не е с роклята, която ти мислиш, че ще ѝ отива ама пък щом си се харесва, нека иде така на бала. Ти нали ги голям естет - за поводи се обличай, празнувай и като цяло живей както ти си искаш. Не помня някой някога да те е питал.

За протокола - шума и аз не го обичам, нито циганията, мизерията, селяндурщината. Безвкусицата и кича също. Но нека всеки си има деня на слава, ако това е важно за него. Не знам ти къде си буташ мнението, когато то не е поискано.
    И какъв е проблемът да посоча някого и да му се изсмея на простотията? Той си има мнение и аз си имам мнение. Той очевидно го изразява под формата на брутална селяндурщина, аз го изразявам като му се присмивам.
    Щом те могат да си натрапват мнението по такъв начин, че да имам чувството, че пред блока има нещо средно между циганска сватба и шамански ритуал за дъжд, значи аз мога да си натрапвам мнението като им се смея и плюя наляво - надясно.
    Не виждам кое му е нередното да се отбележи колко е абсурдна картинката с 18-годишен льохман да наеме кола за 300+лв само да го закара до заветното място и после с костюмчето за 1000лв да се направи на лайно под ангелския глас на Фикрет, за което удоволствие да хвърли още 200+лв, а на следващата сутрин да търси 5 човека за такси, че да могат да вземат от големите таксита да спестят по 2лв. Същия тоя индивид няма идея как е завършил, а за бъдеще мисли или да "учи някво висшО, щото дъртите искат, броо"/мама и тати са много амбицирани детенцето им да учи, за да не работи, ама то иска да утрепе 4 години в УНСС/, или да "изчезва от бг-то, щото тука няма шанс за реализация"/отива в Германия за тираджия или мияч на кенефи/.
    И що да не се гавря с подобни дебили? Смятам, че повечето хора са достатъчно тъпи, че да се ръководят от общественото мнение и ако масата започне да осмива това поведение, то ще изчезне или поне намалее.

А мене пък ме дразни факта, че не комуникира с никой и след това очаква всички да знаят какво му е... Тоя е трябвало да се роди жена...
    Обявявам те за тъп.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    някои неща не се купуват
    Така е, здраве не можеш да си купиш, но по-качествени храни можеш. Я го виж Дейвид Рокфелер след 15 дни става на 101, вече пето сърце използва
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Обявявам те за тъп.
    Щеше да е тревожно, ако ми пукаше какво обявяваш
    Кво, той е питал само 1 човек и очаква другите да получат просветление за това че той няма превоз -.-

Баш като жена е, има му нещо и очаква останалите да знаят кво му е... :X

П.П Антракса е прав- мега абсурдно и смешно е целия тоя кич на баловете. Имаше 3 кифли от моя клас дето пристигнаха с лимозина и след тва отидоха на дискотеката с такси
    Последно редактирано от Dwyd96 : 05-27-2016 на 06:32

Айде отново на догадките.

Никой не ти е виновен, че си неинтуитивен ретард.
    *във вашия дух

Айде отново на догадките.

Никой не ти е виновен, че си неинтуитивен ретард.
    *във вашия дух
    Кви догадки, той сам каза в интервюто че не е помолил други, а само 1 негов "приятел".

Град
    Sedes Sancti Petri
    Обявявам те за тъп.
    Ще излезеш по-умна, отколкото мислех.

Ще излезеш по-умна, отколкото мислех.
    Групата на сексуално незадоволените се е съюзила срещу мен ??

Град
    Sedes Sancti Petri
    Групата на сексуално незадоволените се е съюзила срещу мен ??
    По-скоро групата на трезвомислещите. Ама ти имаш право да я наричаш както искаш, на теб ти прощавам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си