- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Кое е грубото? Щом един 19 годишен пикльо още незавършил 12 клас успя да си намери високо платена (за българските стандарти) работа защо един 40+ годишен човек не може да го направи?. Истината е че хората ги мързи и чакат всичко на готово, не полагат никакви усилия, за да подобрат начина си на живот и се оправдават с това, че парите не са най-важното
И за къде това милосърдие и морал? Кой си е уредил живота с тях?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Прочетох и гледах по ТВ за тоя случай. Жалка картинка и не го пожелавам на никого! Съжалявам го тоя тип, горкият - толкова е смотан, без дори да го осъзнава. Грозен, без пари, че и с някакви тъпи очилца - смотаняк като по книга (или филм). За това са го отритнали и това с метрото на бала, най-вероятно е просто продължение на предишните 4-5 години в даскалото.
Последно редактирано от Dwyd96 : 05-26-2016 на 17:34
Това наистина беше злобно. За пореден път - никой не се ражда със среброто в устата. Прави ми впечатление, че бъркате истината със злоба.
Просто ме нерви как го съжалява цял фейсбук и ТВто постоянно него върти вече втори-трети ден. Горкички той, платил си някак куверта в ресторанта и си купил костюм, а иначе майка му теглила заем за КСтата. За пореден път - на гол тумбак жилетка.
За пореден път - всеки се разполага спрямо чергата си. Някои от съучениците ми блъскаха по 12 часа, за да имат бал (не че родителите нямаха възможности, просто те не искаха да тежат на бюджета) + ходиха на даскало и завършиха нормално с диплома около 5 и нещо. Сега тия хора учат в уни, работят, живеят с половинките си. Начин винаги има.
то не е ли да си на тати детето да ти купи кола един хубав костюм и да се напиеш като свиня и да ругаеш всеки
и да си мислиш че си бог а всъщност да си просто един простак с богат татко
или да си нечия щерка със силикон сложен като е била на 16г спала с половината град и тъпа тъпа та чак вдлъбната
ама какво да се прави момчето не ги е намразило нито е казало нещо лошо за тях
явно има някаква доброта в него нещо което никой не оценява в хората
ходил бил с метрото и аз да бях на негово място бих го направил
никога няма да бъда заедно с хора които се отнасят по такъв начин с мен
за жалост ценим повече джоба и външния вид в хората
няма нищо срамно в това да си беден
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
парите не са най-важното
щеше да го знаеш, ако някога беше разполагал с достатъчно пари
ама така ще си останеш цял живот
вперил поглед в паницата на другия
а кво пречи да им тежи, а с изкараните със собствен труд пари да си купят нещо полезно
точно тва ти намеквам, че в жена няма да откриеш грам логическа мисъл или действие
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И какъв е проблемът да посоча някого и да му се изсмея на простотията? Той си има мнение и аз си имам мнение. Той очевидно го изразява под формата на брутална селяндурщина, аз го изразявам като му се присмивам.
Щом те могат да си натрапват мнението по такъв начин, че да имам чувството, че пред блока има нещо средно между циганска сватба и шамански ритуал за дъжд, значи аз мога да си натрапвам мнението като им се смея и плюя наляво - надясно.
Не виждам кое му е нередното да се отбележи колко е абсурдна картинката с 18-годишен льохман да наеме кола за 300+лв само да го закара до заветното място и после с костюмчето за 1000лв да се направи на лайно под ангелския глас на Фикрет, за което удоволствие да хвърли още 200+лв, а на следващата сутрин да търси 5 човека за такси, че да могат да вземат от големите таксита да спестят по 2лв. Същия тоя индивид няма идея как е завършил, а за бъдеще мисли или да "учи някво висшО, щото дъртите искат, броо"/мама и тати са много амбицирани детенцето им да учи, за да не работи, ама то иска да утрепе 4 години в УНСС/, или да "изчезва от бг-то, щото тука няма шанс за реализация"/отива в Германия за тираджия или мияч на кенефи/.
И що да не се гавря с подобни дебили? Смятам, че повечето хора са достатъчно тъпи, че да се ръководят от общественото мнение и ако масата започне да осмива това поведение, то ще изчезне или поне намалее.
Щеше да е тревожно, ако ми пукаше какво обявяваш
Кво, той е питал само 1 човек и очаква другите да получат просветление за това че той няма превоз -.-
Баш като жена е, има му нещо и очаква останалите да знаят кво му е... :X
П.П Антракса е прав- мега абсурдно и смешно е целия тоя кич на баловете. Имаше 3 кифли от моя клас дето пристигнаха с лимозина и след тва отидоха на дискотеката с такси![]()
Последно редактирано от Dwyd96 : 05-27-2016 на 06:32
Айде отново на догадките.
Никой не ти е виновен, че си неинтуитивен ретард.
*във вашия дух