- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Дали? Злобно или истина
?
И аз оставам с това впечатление![]()
!
Ама какво са "блъскали"?
В седмицата?
Спор няма, добряк е до наивност, това не го прави готин и хората не ценят такива неща.
Вероятно не е имал никакви приятели и е искал да се социализира поне на бала си и то с хора, които го презират. Лош избор, но той така или иначе не е имал голям избор в живота си като цяло.
Винаги е било така! Не виждам нищо странно, просто така е устроен светът и 95% от хората в него.
И какво е "блъскала" една незавършила ученичка, за да изкара няколко бона за да плати бала си?
кой тА излъга?
Кои? Питам сериозно!
Защото това те прави най-малкото ограничен и прост! Или ти може би и без това си такъв и то ти идва отвътре
!
Може би този когото е питал е бил единственият му приятел... или почти-приятел?! И кого да пита за превоз - тия които са го ебавали най-много ли?! Ми да - можеше да пита и най-голямата кифла дали ще му стане дама на бала и тя щеше да приеме
! Dwydчо мисли повече мойто момче, не се излагай така - не ти отива
!
Ако това да не проявяваш търпимост към нечия простотия те прави ограничен, да ограничен съм. По въпроса за това колко съм прост, може да дойдеш да поговорим по каквато искаш тема. Само да не излезе, че темите ти се свеждат до коли, жени и футбол, а да реално да нямаш досег до нито едното.
грозния
абе момче заради такива като тебе трябва да се върне казармата да видиш как като те докарат да не можеш да сереш от стрес ще станеш човек
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
M****, купи си хапчета! Не е нормално всички да са D.W., а само ти да не си.
Накратко: Ние АБСОЛЮТНО всички сме dreamwalker...
Както кажеш...
... не ме интересува.
В момента слушам изпълненията на 5-те хора от "Игра на Хорове". Пеят едни от най-сполучливите песни на Ку-Ку бенд. (:
Искам да напиша нова форумна история с форумници за герои. Ще се опитам първо да се запозная с още от новите / оцелелите, че да мога да ги включа.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
глупости
най-обикновен потребител си е
^^
@inewton
Толкова е трагично всичко написано, че даже ме избива на смях...
Знаеш ли - сетих се, че точно за теб нищо не знам. Абсолютно нищо. В следващите 15 мин. очаквам да ми предоставиш информация за: име, роден град и рождена дата. Обещавам, че на никого няма да ги споделя. И поемам ангажимент да информирам останалите тук, дали съм получил съобщение от теб с поисканата от мен информация. (:
Ама си мисля, че няма да го дочакам, нали?
/риторичен въпрос.
Edit: Брей, брей - взе, че ми изпрати информацията. Признавам си - изобщо не го очаквах.