.
Отговор в тема
Страница 113 от 116 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116 ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 2877
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Така е, здраве не можеш да си купиш, но по-качествени храни можеш. Я го виж Дейвид Рокфелер след 15 дни става на 101, вече пето сърце използва
    в Родопите е пълно със столетници, които цял живот не са видели два лева на цяло
    ако липсата на пари ти е оправданието да се храниш с лайна, значи е време да помислиш дали самия ти не обичаш да ядеш лайна

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    в Родопите е пълно със столетници, които цял живот не са видели два лева на цяло
    ако липсата на пари ти е оправданието да се храниш с лайна, значи е време да помислиш дали самия ти не обичаш да ядеш лайна
    Връзката с главния мозък липсва
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на Electrа
    Защо с лошо, Йоанке.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Защо с лошо, Йоанке.
    Едип каза да си е*еш майката

(Нищо че е от друг мит )

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Едип каза да си е*еш майката

(Нищо че е от друг мит )
    Орест ще стори нещо по-лошо.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Начи, искам да напиша нещо, така и така тук е изповедалня, ми тука па ше си пиша! Имам си правото пък! Нищо, че е ни в клин, ни в ръкав.

Некви абитЮриенти били заебали съученика си да ходи на бал с метрото и сме много възмутени. Айде, не, а?! Не загрявам как може да се цупи някой, че родителите на едни успяват да им осигурят деня слава, а на други не толкова успешно. Ми, всеки си се разполага спрямо шибаната черга, бе, мама му стара! Всеки родител е изгладувал с детето/децата си бала, никой на никого не е длъжен да предлага транспорт, още повече, че става въпрос за пари, които родителите изкарват с работа, не Минчето с духане или Иванчо с продан на трева. Недоумявам как някой може да си помисли, че друг (или група други хора) е длъжен да направи нещо хубаво, само защото той е нямал нищо против да качи непознат в колата си. Не можеш и не трябва да мислиш, че лъва е едва ли не длъжен да не те закача само защото ти не го ядеш.
    Недоумявам как, по дяволите, някой може да направи нещо добро и после да го разпространи във фейсбук - първо, за да очерни група хора и второ, за да покаже как е добър самарянин и си е извоювал мястото в рая. И после, на всичкото отгоре, да иска да изтрие това, щото тоя и оня били се чувствали неудобно от цялата работа. Ми, другия път няма да споделяш такива неща в интернет. Правиш го и си мълчиш! Тъпата леличка е писала некви работи във фейса без да мисли и е навлякла всеобщата злоба на народа за един клас, после иска анонимност. Естествено, че ще има шибан отзвук, в интернет тия неща са абсолютно нормални. Нормално е и след като е качено в нета със собственото ти име и снимки, които ти си правил, да се цитират тия неща. Тая жена под камък ли е живяла, кво?!

Още по-малко не разбирам тия тъпи хейтърски постове, където на дълго и широко се обяснява как, моля ти се, кършили снага некви хора някъде си. Ми, ще кършат, па! Я съм селянка и съм учена, че когато имаш повод да се радваш, се радваш! Ей така, на пук. Вярно - не е геройство да вземеш диплома за средно, но пък не разбирам на кого пречи някой да си се радва. Така или иначе след 3-4 дни няма да има глъч, цирк и мизерия и никой няма да ти пречи да си живееш животеца в панелката. Аз като не исках да съм селяндур миналата година, не ходих по центъра да викам и да свиря, празнувах си кротко и безропотно, за да направя семейството щастливо, а в блока никой не разбра, че съм взела заветния лист с оценки. Който не иска да е част от селянията, нека не е. Но и нека не осъжда начина на празнуване на комшията. Щото има хора и хора и никой не е длъжен да се съобразява с тва, че нещо не ти е по вкуса. Да, комшийката от долния етаж не е с роклята, която ти мислиш, че ще ѝ отива ама пък щом си се харесва, нека иде така на бала. Ти нали ги голям естет - за поводи се обличай, празнувай и като цяло живей както ти си искаш. Не помня някой някога да те е питал.

За протокола - шума и аз не го обичам, нито циганията, мизерията, селяндурщината. Безвкусицата и кича също. Но нека всеки си има деня на слава, ако това е важно за него. Не знам ти къде си буташ мнението, когато то не е поискано.
    Здравей, в детска градина работеше, нали?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Това наистина беше злобно.
    Дали ? Злобно или истина ?
    Прави ми впечатление, че бъркате истината със злоба.
    И аз оставам с това впечатление !
    Някои от съучениците ми блъскаха...
    Ама какво са "блъскали" ?
    по 12 часа
    В седмицата ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    явно има някаква доброта в него нещо което никой не оценява в хората
    Спор няма, добряк е до наивност, това не го прави готин и хората не ценят такива неща.
    никога няма да бъда заедно с хора които се отнасят по такъв начин с мен
    Вероятно не е имал никакви приятели и е искал да се социализира поне на бала си и то с хора, които го презират. Лош избор, но той така или иначе не е имал голям избор в живота си като цяло.
    за жалост ценим повече джоба и външния вид в хората
    Винаги е било така ! Не виждам нищо странно, просто така е устроен светът и 95% от хората в него.
    никоЯ не искаше да тежи на родителите си.
    И какво е "блъскала" една незавършила ученичка, за да изкара няколко бона за да плати бала си?
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    парите не са най-важното
    кой тА излъга ?
    някои неща не се купуват
    Кои ? Питам сериозно!
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И що да не се гавря с подобни дебили?
    Защото това те прави най-малкото ограничен и прост ! Или ти може би и без това си такъв и то ти идва отвътре !
    Кво, той е питал само 1 човек и очаква другите да получат просветление за това че той няма превоз -.-
    Може би този когото е питал е бил единственият му приятел... или почти-приятел ?! И кого да пита за превоз - тия които са го ебавали най-много ли?! Ми да - можеше да пита и най-голямата кифла дали ще му стане дама на бала и тя щеше да приеме ! Dwydчо мисли повече мойто момче, не се излагай така - не ти отива !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Дали ? Злобно или истина ?
    И аз оставам с това впечатление !
    Ама какво са "блъскали" ?
    В седмицата ?
    Спор няма, добряк е до наивност, това не го прави готин и хората не ценят такива неща.
    Вероятно не е имал никакви приятели и е искал да се социализира поне на бала си и то с хора, които го презират. Лош избор, но той така или иначе не е имал голям избор в живота си като цяло.
    Винаги е било така ! Не виждам нищо странно, просто така е устроен светът и 95% от хората в него.
    И какво е "блъскала" една незавършила ученичка, за да изкара няколко бона за да плати бала си?
    кой тА излъга ?
    Кои ? Питам сериозно!
    Защото това те прави най-малкото ограничен и прост ! Или ти може би и без това си такъв и то ти идва отвътре !
    Може би този когото е питал е бил единственият му приятел... или почти-приятел ?! И кого да пита за превоз - тия които са го ебавали най-много ли?! Ми да - можеше да пита и най-голямата кифла дали ще му стане дама на бала и тя щеше да приеме ! Dwydчо мисли повече мойто момче, не се излагай така - не ти отива !
    Момче, какво се хабиш.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Орест ще стори нещо по-лошо.
    След като я убие, ли ще я ебеш ??? Тва е извратено ;(

Аз съм извратен ;(
    ... Вижда се.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Така е, здраве не можеш да си купиш, но по-качествени храни можеш. Я го виж Дейвид Рокфелер след 15 дни става на 101, вече пето сърце използва
    ти си бил голям хуй сплескан

тръгнал за дълголетност да ми дава пример

има много хора които са бедни и пак са столетници
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    грозния

абе момче заради такива като тебе трябва да се върне казармата да видиш как като те докарат да не можеш да сереш от стрес ще станеш човек
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен

Което ме сеща как онзи ден, докато чаках на трамвайната спирка, до мен дойде един обикновен дядо с бастун и ме пита как пострадах. Отговорих му, заприказвахме се и по едно време той ме попита: "Колко години ми даваш?". Отговорих му: "Към 75 г.", при което дядото ми каза: "На 99 г. съм". (:

Преди те уважавах, явно е било незаслужено. Явно си прост селяндур
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    системата дегоба
    Преди те уважавах, явно е било незаслужено. Явно си прост селяндур
    имам един недостатък да казвам това което мисля без да спестявам нищо на хората

Супер фен
    имам един недостатък да казвам това което мисля без да спестявам нищо на хората
    Ти ли си dreamwalker?

да казвам това което мисля
    Мисленето явно не ти е силна страна.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ти ли си dreamwalker?
    разкри ме

Град
    системата дегоба
    Мисленето явно не ти е силна страна.
    да не те засегнах? случва се

Супер фен
    разкри ме
    (:
    Благодаря ти за отделеното време миналата година - знам, че не бе малко!
    Най-накрая сагата приключи. (:

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    (:
    Благодаря ти за отделеното време миналата година - знам, че не бе малко!
    Най-накрая сагата приключи. (:
    всъщност се бъзиках

Супер фен
    всъщност се бъзиках
    Разполагам с твоите самопризнания вече - за мен това е достатъчно (независимо дали вярвам в лъжа или не).
    Затова на теб благодаря! (:

Мега фен Аватара на solo_
    M****, купи си хапчета! Не е нормално всички да са D.W., а само ти да не си.

Накратко: Ние АБСОЛЮТНО всички сме dreamwalker...

Мега фен Аватара на solo_
    M****, Ние идваме за теб.

Супер фен
    Както кажеш...

... не ме интересува.

В момента слушам изпълненията на 5-те хора от "Игра на Хорове". Пеят едни от най-сполучливите песни на Ку-Ку бенд. (:

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си