- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
А ти случайно да си видял публично опровержение, тук във форума, написано от dreamwalker?
Докато dreamwalker не напише тук кои са му другите стари профили (за които ми е писал, че има), нямам основания да не вярвам на haritov. А, ти продължавай да преследваш химери и еднорози. (:
Ако това да не проявяваш търпимост към нечия простотия те прави ограничен, да ограничен съм. По въпроса за това колко съм прост, може да дойдеш да поговорим по каквато искаш тема. Само да не излезе, че темите ти се свеждат до коли, жени и футбол, а да реално да нямаш досег до нито едното.
Искам да напиша нова форумна история с форумници за герои. Ще се опитам първо да се запозная с още от новите / оцелелите, че да мога да ги включа.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
глупости
най-обикновен потребител си е
^^
@inewton
Толкова е трагично всичко написано, че даже ме избива на смях...
Знаеш ли - сетих се, че точно за теб нищо не знам. Абсолютно нищо. В следващите 15 мин. очаквам да ми предоставиш информация за: име, роден град и рождена дата. Обещавам, че на никого няма да ги споделя. И поемам ангажимент да информирам останалите тук, дали съм получил съобщение от теб с поисканата от мен информация. (:
Ама си мисля, че няма да го дочакам, нали?
/риторичен въпрос.
Edit: Брей, брей - взе, че ми изпрати информацията. Признавам си - изобщо не го очаквах.
Сега остава и да признаеш, че съвпада с твоите данни.