- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Първоначално написано от NaOH
мхм
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колко си мил.
лекувам се с трюфели, мъча са да си удуша обичта, утре няма да ходя на лекции, щото така реших пък и ще се отдам на хубави работи.
Ти как си?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Гуш, щрудиКаквото и да е станало - ще се справиш с него, сигурен съм!
Гуш и за теб, бейбз![]()
Аз умирам и заспивам![]()
голем крос ама на връщане предпочетох да ям вместо да бягам ;д
иначе 2 пици, 1 кифла и 2 айряна как ми стоят
Първоначално написано от 4u6kazelena
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Боже,това е извратено.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ОФ!
Всъщностт.. Да, ходи ми се на екскурзията, но тъкмо събрах парите за друго..
Не, по-скоро няма да ходя.
Също така коледа наближава. Ако изхарча всичко за 3-4 дни, подаръка ще бъде- нищо, но от сърце.
сад :/
направих добро за приятел, а ми сраха в устата...![]()
![]()
Много тъпичко се получи... много...
оф...
4XCOKИ
puу как са матирах тряя да обядвам иначе ще стана по зле или пък душ е по добре мм нене ще обядвам и след т'ва душ, мисля че ще стане.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Писна ми всичко да опира до пари.
Искам да се хвана на работа, а ако се хвана означава да занемаря "ученето" щото абсурд да се съсредоточа върху две неща едновременно. А имам голямо желание да работя. Пффффф... не обичам да съм отсъстваща и после да се чудя кое кога да отработвам и да ми викат на главата за тъпите лекции...
Писна ми майка ми постоянно да се оплаква, че все няма. Вбесява ме. Права е, но ме вбесява.
Писна ми от т'ва да не знам какво да правя и всъщност да не мога да направя нищо.
Искам да си изкарвам самичка пари, майка ми да не ми мрънка, тъжно е. Искам да живея сама и никой да не ме закача емоционално майка му дееба.
пф.
.
.
.
.
.
Искам да не ме ангажират с неща, които не ме итнересуват, само защото знаят, че не мога да отказвам и ми пука прекалено много за мнението и чувствата на близките ми.
Искам да не ми се сърдят, да не ме обвиняват и да не ми търсят сметка и да тегля една майна на всичко, което ме прави тъжна.
Искам да живея. Искам да съм щастлива.
Искам да съм егоист и да се отдам на това, което обичам. Най-много това искам.
http://www.youtube.com/watch?v=I_W9yge2ngY *припев <3*
4XCOKИ
Първоначално написано от ShtrudeL
Страх ме е от зъболекаря!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Wax, ако отсъстваш от даскало няма да ти правят кой знае какъв проблем. Свършваш по-рано и можеш да си разпределиш някак графика. Има толкова народ, който е завършил, а е стъпвал два пъти в училище.
Аз съм от 8 до не се знае колко на лекции, но в никъв случай до 12 или 13:00 всеки ден... понякога ни викат ей тъй за някоя друга лекция и всъщност нищо не ни е подредено както трябва... Ако отсъстваш веднъж от упражнение го плащаш, отработваш, а ако се повтори повече от 3-4-5 пъти има шанс да не те пуснат да продължиш. Ако отсъстваш от лекция повече от два пъти не ти заверяват семестъра. Оценката по практиката е или 2 или 6 и средно положение няма, защото е здравно образование. Всички са сериозни и отговорни и адски взискателни и ти повтарят всеки ден, че не си играеш на плод и зеленчук, а работиш със хора и здравето им. Осъзнавам всичко това и искам да се махна, защото не е за мен и не отговарям на нито едно от споменатото, а ако се махна ще съм Нищо със средно образование. Не, че ако го завърша това, ще съм голямото нещо... тъпа работа...................................
и кажи ми при всичко това с каква работа да се захвана? Как да си разпределям времето...
Такъв човек съм, че ако трябва да се адаптирам към нещо, искам да го знам и разбирам. И сега си блъскам главата да знам нещо, което не ме радва, само защото ще ме е яд ако загубя. Защото съм страхлива глупачка. "Господина ми" по практика ми каза "Интересното е, че ти това не го обичаш, но знаеш повече от някой, който го е избрал сам." or нещо такова...
както и да е.
4XCOKИ
Може да е кучи студ, но не ме свърта вкъщи.
Ще полудея след малко.
Край.
"Ма то е много студено"
ОФ
Ще изляза с Фрам.
-.-
Пф... от цяла седмица си чакам чакането и гушкането и двата часа спокойствие и О, небеса, дано е утре...
4XCOKИ
Щрудел познавам това състояние. Повярвай ми с училището не е кой знае колко по-различно. В момента при нас така направиха нещата, че да не можем да си извиним отсъствията почти. При 180 извинени те изхвърлят, а не съм в някво жалко даскало, че да ми е през кура.
Лошото е, че си записала нещо което не ти харесва и все пак заради хвърления труд и пари си "задължена" да го завършиш.. Иначе просто трябва да си организираш времето. Потърси работа, която не изисква да си на работно място. Такава каквато можеш да работиш като си си вкъщи или някъде навън по други задължения.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Като например?...Първоначално написано от fear4o
4XCOKИ
Преводач например- да превеждаш техническите листовки на хладилници, телевизори етц.Първоначално написано от ShtrudeL
Работа свързана с интернет..
има много начини просто ти трябва желание и упоритост
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
офф нали спах ве .. що ма боли главата.. не е възможно да съм се нацепил до такава степен че и след душ да болиа уш ги спрях.. мхм да видим утрешният ден какво ще предложи и дали ще приемем това което се налага да отложим
![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
ЕБАТИ СТУДА
зззззз
:/
Няма да излизам повече тая зима.
Форевер алоне.. ат хоме, само на училище ще ходя.
..Само с метрото, че там е топло. :/
не мога да си избия от главата тъпото чувство
*глупачка*
4XCOKИ
този ден разбрах толкова скрити факти и неща , които преди не съм забелязал , че ми стана зле.Боли ги хората , боли и мен.От тази вечер си промених възгледа за някой работи.
И ще оценявам повече и изслушвам повече близките си и да не реагирам винаги толкова остро. Просто трябва да бъдем по-добри и да усещаме болката на другите.
![]()
това би било огромна грешкаПървоначално написано от fear4o
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.