- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
pftgdsfgdsgddfhhhhh
Последно редактирано от horacio : 12-11-2011 на 15:50
nigga stole my bike
как се прее*ах не е истина
не ми се верва
и ако някой още ми каже, че ще се получи, ще почна да убивам наред
леле жестоко се прецаках
ама много
...
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUU
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хората казват, че след 3 дена липса на сън почват да умират мозъчни клетки. Да видим...
След една седмица вкъщи се налага да отида на училище вече. Сега ми е някак забавно, но имам последен час цифрова.. Супер!! Разбрах, че съм изпуснала контролното по ЗБУТ и сега ще трябва да си го правя сама. садец
Също така тази сряда отново ще правим контролно по цифрова, на нещо, на което не съм присъствала. Отбелязвам си, че трябва да отида отделно да ми го обясни. :д
как ми се иска да хвана една точилка и да започна да бия наред... целият народ реши, че трябва да ми се качва на главата -.-
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
хаха още като му пиша , знае за какво става въпрос
Ама пак закъсня! :@ и все пак по-добре късно от колкото никога![]()
*А Миш пие чай с две пакетчета в чаена чаша, защото е умно и лакомо.
Днес ядох шоколадче, а тоолкова ми се яде сладко тея дни. Изсмуках си го от пръстчетата направо. номном
И пак имам изпит пфф
И ни се карат без причина
НО днес снимах дечицааааа, ОМГ толкова бяха сладки и послушни и всичките бяха момченца с потенциал да станат ебати готините батковци
И ще снимам пааак <3
Видях и един познат в реклама на Глобууул, *познавам ''известен'' хаха*
ии ми е хем хубавичко, хем никакво и не искам да говоря с никойй и да излизаам, ама то тва ще мине...
писна ми от всичко сериозно, писна ми да се привързвам толкова много и да ми е гадничко после
отивам да си пържа картофки номномном
*леле добре, че имам готин метаболизъм ;< Само коремчето си не харесвам, ама ще се стараем да не сме дебели, че ще се "самоубия" =О
Обичам <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бягай,идвам,скачам ща фана.... :d
Creative Technologie
ахахааха той да не си мисли, че ще му тичам по секси задника ?
ще си остане foreveralone (:
иначе пиро също е як хД
то се е видяло, че ще си остана шпрах, ама айде
почвам да си оправям настроението
като изключим класното по математика и още няколко глупости
ХОХОХОХО
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ама не е честно пък -.- На ръба съм да разбия нечии зъбки ^^
yep.... reality bites -.-
Абсолютно разорена съм, а дори още не съм купила подаръци. -.-
Май започва да ми става коледно и... все повече искам да съм си на топло с приятен човек сред светещи лампички, какао и приятен снеговалеж, който гледаме през прозореца докато сме сгушени. Толкова ми е мило. : ) ;<
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Побесняла съм. Знам, че ще е така, винаги е така, но защо така се разбеснях днеска не знам. И купувам дъвки за себе си, не за цялото училище ебати -.-
В боклука е. шаляляляляля
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
някво ми е странно,слушам някакви тъжни депресиращи песни и се чудя защо нямам смелост.....![]()
Не исках да се стига до тук, обаче то вече... -.- В никакъв случай няма да им пусна аванта да се ебават с мен, това дето го ненавиждам до дъното на душата си... Пак почвам да се разбеснявам...
Искам цяла нощ да се разхождам навън..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Явно е доста трудно да натиснеш три клавиша.......... ноо нвм.
не знам. привързах се към него. може би дори го обичам.
яд ме е, че не мога да наредя животите на любимите си хора.
тъжно е, че ги няма, че не съм ги виждала от месеци, че се отдалечаваме.
изстивам. губя се. не мога да остана.
Не, не е глупаво момичето.. И грозно не е. Просто всеки път като я видя ми идва да я хвана за вратлето с двете ръчички и да не пускам докато не спре да се гърчи.
Мразя момичетата!.. И злобните им погледи; и лицемерието им; и факта, че всичките са конфликтни; и самочувствието им.. Най-вече.
Мразя момичетата!