- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
лелелеле ще умра ахахаххахахаха ;ддддддддддд
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
...........
................
.......................
не издържам повече така , какво става(((((((((
ккакво съм направилаааааа
Чудя се кога изстинах толкова към околните... Мразя хора, които на воля се ебават с другите, но не забелязват своите видни недостатъци... Просто е супер глупаво -.- Който ми тафи кредите ръцете да му изсъхнат, мамичката му -.-
yep.... reality bites -.-
*************** Pisna mi ot tebe ako mi komentirashh oshte neshto ot toq rod .. Brat prost sum prosti klisheta slagam kuv ti e problema !!! sledvashtiqt put be blokiram !!!
тролфейс
Дано утре най-после ми се реши проблемът и да спра да ходя вече по лекариНа човек да му писне!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ух, как ми се лиже някое младо пиченце
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Най-голямата ми мечта е да забравя..как не си ударя някъде главата и да получа амнезия?! пфу
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ох, ушите ми пищят и главата ме цепиКак можах да се прецакам така с хайнекен за 4 лева :Х
Поне си изкарах ебахти невероятното, няма нищо общо със забилите дискотеки като спайдъра и джак... Уникален купон, искам пак да ходя!
Жалко обаче за колежката, с такъв забил тип се е хванала, че нямам думи.. Жал ми е за нея, такава е хубавичкаНищо, дано да си хване някой свестен, заслужава го. :Д
И как ми се набиват тези песни в главата, просто нямам думи :Х
Още 3 месеца :S
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Как така от 4 теми с по 5-6 подтеми.. ще ми се паднат точно 2-те подтеми, които прескочих и не прочетох..
Ебаси смотания късметттттттттттттттттттт тттттт.. на всичкото отгоре още имам стъкла по косата
ахахаха
Вече започвам да усещам какво е да си самичък... около празниците... около... всичко, което ти тежи и няма кой да гушнеш... вече започвам да усещам... и как ме е страх да започна на ново... как ме е страх да се доверя и да обичам...
От друга страна толкова искам нещо красиво...
просто не искам да ми е гадно... отново...
боже колко обичам и ''мразя'' всяко начало...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе айде майната им, баси -.-
дано има...
----
музиката е велико нещо , хип-хопа да не говорим <3
Усещам как нещо сериозно ще се закучи...
-------
Ако не съм карък, просто няма да съм аз -.-
ха,ха
мда, живота се ебава с мене
много
и
грубо
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
толкова нови хора за .. 4 месеца лол
и толкова съм влюбена.. и е толкова тъпо
и как ме боцна по носа ахаха :д най-прекрасното
ебати филмите :Д ужас, тия моите колеги как може да са толкова тъпи, горките, много ясно че си има начин да прочете какво пише в групата ... ама и тоя не схваща ли шегата, ебати убития професор .... сега да му мислим ... един да направи гаф, всички го отнасяме ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И аз не знам защо съм толкова крива...И хем знам че му е гадно и пак се кривя! Ама малко време остана и ще и се видим и ще сме си заедно и ще съм щастлива е така...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
сноооощи в Плаза .....
пацо се размаза :д
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Значии.. Кой нормален излиза със светло зелени дънки в такъв дъжд?.. Освен моя милост.
ИИИ ОМГГГГГГГ МЪЛКЪЛМ ПО БТВ.. КОЛКО Е ЧАСА?!.. ТРЯБВА ДА СИ ЗАПИША ЧЕ ГО ДАВАТ! :ОООО