- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
smrt, не лъжа
Отчет за заплатата на майка ми трябва ли ви?
Якузка, зависи къде. В кафета обичайно е фрапе. В други заведения не знам. Почти никакъв алкохол не пия, значи всяка безалкохолна напитка бих си поръчала.
не пиеш алкохол :О ваще знаят ли за това ?
n00bs
Много съм зле. Утре имам контролно по математика, а аз слушам mr juve. Обазователно.. Мхмм..
Изпитвам странна любов към песни, в които нямам идея какво се пее. -.-
Настроена съм психически за ниска оценка. :д
Оф, много съм недоволна. Святка се, гърми, трещи, вали, а аз ще спя сама, защото приятелят ми е на работа, и нямам рицар да ме пази. Нормално ли е да съм на 18 години и да не мога проста да спя сама... О.о
^Хаха, братовчедка ми е на 28 и не може да спи сама.
Може би най-кофтито ми пътуване досега. Ужас.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
По-скоро реших да гоня тате в някоя друга стая, а аз да ходя при мама.
ох замириса ми на извратена тройка![]()
n00bs
It's getting late and the night is young, it's still lit and you can see the sun, just keep it tripped, keep it fun, keep it flipped and get it done! Just follow the vibe and i'll take you there, stuck in a house with a full blank stare, no where to go so go with the flow, too early to stop and too late to say no.
Значи... много се ядосвам.
От цифра време си търся тамагочи, но не съм намерила магазин, в който се продават. Май ще си поръчвам.![]()
помня преди 10тина години, ако не и повече като беше навлязла тамагочи маниятаедин авер имаше динозавър, ама все умираше
![]()
n00bs
неска ми се е.а майката на краката с тия токчета, няма да ги обувам повече за толкова дълго време ;D
сега ще си легна, ще си взема нещо за папкане и сериалчето...идилия <3
естествено довечера ще съжалявам, щото имам да уча, но засега се справям доста добре
иначе относно него....мислех си, че ще е по-лесно, но явно доста ми е повлиял оная вечер
вчера си признах , че стана точно това, което не трябваше да става...смис искам го, но не за нещо сериозно .
всъщност не знам за какво го искам .. май само , за да си докажа пред себе си
е и за друго де , ама ... хех
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Два дни под ред едно и също цигане иска да ме обере. Този студентски град е станал като женския пазар.
А за 7 годишен да псува така.. Стига де..
някво ми е адски странно, тва само знам
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
той пък ще ми казва какво да правя, деби смотаняците
хубавичко ми е днес
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Е, нЕма такава тъпня просто.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Ех, това, което сам си прави човек, никой друг не може да му го направи.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()