- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Искам да се заведа на Solar Christmas. Само това исках да споделя. :/
хубав последен за годината ден беше
и дам
http://www.youtube.com/watch?v=Wa5B22KAkEk
дейба малките дрисли.. ама иначе въртят гъза.. и да не ми говори ония лешник че както са занимава с пикли ще го върна в първи клас, обаче много интересно, когато им са изсмях ин да фейс дори и не разбраха.. нали не че нещо ама всичко тряя си казваме в очите? Да , ама пича се насра.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Чувствам се странно. Да де, не се чувствам никак. Не, не знам, в главата ми е някакво ... объркано. Щастливо ми еама ми се и рИве
.
на ръба на изтощението съм, превърнал съм се в абсолютен робот и това ще ме смачка много злостно в скоро време![]()
Още ми тежи, че се блъснах.. За никакъв пример не ставам вече :/
e svegliarsi la mattina con la voglia di parlare solo con te
Толкова съм изморена, че дори забравям, че съм направила нещо. Не влагам никаква мисъл.
Утре имам толкова работа, че ми се реве.
Също съм изостанала с три теста. Кога ще ги реша и кога ще им пиша есетата.
Чудя се как цяло лято съм спала по няколко часа, пък сега след 4 дни съм като парцал.Нямам време за нищо.Срока е към края си, а и там съм до под кривата круша. Най-прекрасното е, че няма да обръщам смени, а ще съм си първа цяла година. Супер!
Поне ще си взема котката утре. Най-накрая! Но отново.. Не е пристигнала чантата ми за нея. Ужас! Как ще я пренеса..
Не ми се ходи на училище. И от февруари ще е толкова гадно като денят ми се разкъса на три части.
Някакво никакво ми е..
ше дойде ли тази вечер за чука чук или не, тва е въпроса
тая вечер мазалоооооооооооото
че си туря компреса
Пътува ми сеееее!
Дано успея да се изгубя във виница днес, ще е много приятно
Май това няма да има край. И за съжаление ще става все по-зле...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Учудващо, ама цяла сутрин съм много бодра и продуктивна. Ама вече ми писна да уча.![]()