- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS POOTIS
[b]
дразня се на алчните книжари и си пожелавам повече продавачи от тези.
щеше да е толкова хубаво да си имаме нормални книжарници, дори 1, в която просто влизаш и си купуваш изданието на нормалната му цена, а не да ти слагат 300% надценка за доставка, която излиза безплатна. баси. пх.
иначе се чувствам добре, пописах и си завърших едни обувки, които започнах в началото на лятото.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nu44tQ0ExRQ[/youtube]
![]()
не мога да изтръгна една мисъл от вчера от главата си ;///
как може,бе.... как?
егати живота.
.
.
.
.
.
Светът е пълен с Attention Whore-ове и чисти Whore-oве![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Снощи ми съдраха гъзеца от работа!![]()
Днес ме болят краката, но пък съм тооолкова щастлива, защото ми е последния работен ден![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
http://www.youtube.com/watch?v=_O2N4xwIzrw
dream on,drean on...
Снощи пък какво ме прихвана, до 4 и половина съм рисувала. Сега само трябва само да го довърша, понеже еденствената ми светлина беше телевизора.![]()
Мда.. и едно такова. :C
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mh9gDdG4ORs[/youtube]
!~![]()
Roll. Light. Smoke. Shine! <3
пък ухапаното вече взе да се оправя йеи![]()
Hostis Honori Invidia
ОФ, бясна съм бе, втори ден не мога да я намеря тая песен.
ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
не мога да го намеря, а много искам.... знаех си, че трябваше да погледна и фамилията в личната му карта...
не си намирам песента....
милото ми момче.... добре, че го стимулирам да работи
след малко ще се повозя и е време вече да свърша някои неща, които отлагам от доста време![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
влюбено съм![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PstrAfoMKlc&ob=av2e[/youtube]
Добре бе, намерих и тъпия текст и пак не намирам песента.
ОФОФОФОФО
aaaaa, щях да си счупя пръстите на краката
шибана вода, шибана врата, щибани плочки
;(((
кво е тва ся да заспя в 8..
и да сънувам уникално реалния и гаден кошмар
сякаш през цялото време натисках repeat
една случка се повтаряше през целия сън
и се събудих цялата разтреперана и разплакана
брррр..ужас!
Sometimes I wish I'd never been born at all....
Днес в София беше супер,мега яко![]()
![]()
Stand Your Ground