Wax, ако отсъстваш от даскало няма да ти правят кой знае какъв проблем. Свършваш по-рано и можеш да си разпределиш някак графика. Има толкова народ, който е завършил, а е стъпвал два пъти в училище.
Аз съм от 8 до не се знае колко на лекции, но в никъв случай до 12 или 13:00 всеки ден... понякога ни викат ей тъй за някоя друга лекция и всъщност нищо не ни е подредено както трябва... Ако отсъстваш веднъж от упражнение го плащаш, отработваш, а ако се повтори повече от 3-4-5 пъти има шанс да не те пуснат да продължиш. Ако отсъстваш от лекция повече от два пъти не ти заверяват семестъра. Оценката по практиката е или 2 или 6 и средно положение няма, защото е здравно образование. Всички са сериозни и отговорни и адски взискателни и ти повтарят всеки ден, че не си играеш на плод и зеленчук, а работиш със хора и здравето им. Осъзнавам всичко това и искам да се махна, защото не е за мен и не отговарям на нито едно от споменатото, а ако се махна ще съм Нищо със средно образование. Не, че ако го завърша това, ще съм голямото нещо... тъпа работа...................................
и кажи ми при всичко това с каква работа да се захвана? Как да си разпределям времето...
Такъв човек съм, че ако трябва да се адаптирам към нещо, искам да го знам и разбирам. И сега си блъскам главата да знам нещо, което не ме радва, само защото ще ме е яд ако загубя. Защото съм страхлива глупачка. "Господина ми" по практика ми каза "Интересното е, че ти това не го обичаш, но знаеш повече от някой, който го е избрал сам." or нещо такова...

както и да е.