- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за 18 рожден ден на гаджето ми..
Такам.. след няколко (10)дни преятелят ми прави 18 години.. Чудя се какво точно ще е подходящо да му подарянищо не ми хрумва..... нещо да кажете?
awerw♥
събираш проятелите му, купувате пиене,ядене, носите музика и му правите изненада с купон до сутринта - най-доброто, което ми идва![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ти ако не го познаваш достатъчно,че да знаеш какво би му харесало не знам кой може....
знаех, че някои ще каже така.... :дд просто питамПървоначално написано от Sh@d0w
LeprikonA много добра идея, мерси![]()
awerw♥
Еми знам ли... Зависи от колко време ходите. Ако е от доста време може да отидеш в някое фото и да си поръчаш сферичка със снимки.Най-доброто, което ми хрумва.
благодаряПървоначално написано от teen4e55
амм.. не е много дълга.... месец и малко
![]()
awerw♥
Подари му себе си. И не, не ти говоря в този смисъл, ами просто му отдели един ден само за вас двамата, правете нещо, което обичате, а никога не сте имали време. Ако пък искате да споделите щастието с целия свят - идеята на колегата горе с купона е супер. За материалната страна - ами нещо, което ще му служи, за хоби, работа, ежедневно, не е въпросът да е скъпо, а от сърце. Нещо, което напомня първата Ви среща, връзката Ви или изобщо нещо, което си е само ваше, избори много. Ти познаваш човека по-добре от нас.
Стилно марково бельо
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
благодаря за хубавото мение!Първоначално написано от JagAlskarDig
![]()
awerw♥
ох и аз просто ще ти кажа, че ми писна от таккива теми
как може да не знаеш какво да купиш на приятеля си, тцтцтцт
Бахти имам идея за супер якото пано, само гаджето нещо ми липсва.. ;д
Ако ходите от достатъчно дълго време направи нещо със снимки, ама не в някъв албум или на чаша или някви такива дето супер много се изтъркаха вече. Примерно върху корково табло, можеш да го свържеш по някакъв начин с интересите му, ддз ти си го познаваш коли, игри, футбол /мъжките работи/ Другите идеи си ги пазя за мен, ако проявиш желание мога да споделя, ама ако не си от много креативните, не мога да помогна, тогава идеята за купона важи.
/после видях, че от месец и малко ходите, ама ддз може да сте от тези дето много се снимат. :д
идеално!Първоначално написано от LeprikonA
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}