- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Благодаря на всички, моля да се изтрие
Благодаря на всички, моля да се изтрие
Няма как да си сигурен дали казва истината. Тук всичкое въпрос на доверие. Имаш 2 избора: или да и повярваш и да продължите напред, или обратното.
Вижте се, поговорете и си изяснете проблемите.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Съгласна съм. Ти решаваш какво да правиш - дали да продължите или да сложите край.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Говорили сме си цяла нощ, заклева се че нищо не е станало и си е мислила че като направи подобно нещо ще се почувства по добре, защото е усещала че аз не я ценя и точно това че някой го е направил и е допаднало.Тоест един вид да ми го върне. Ужасно мн съжалява и каза че е готова цял живот да страда само и само да е с мен .
Аз наистина прекалих малко с лошото отношение в последните месеци но смятам че имаше закакво
Доверие през двете ни години съм имал пълно. Не съм и вярвал преди че мога да имам такова доверие на жена. Но с това си деяние мисля че го изгубих. А това е ужасно
Държал си се зле с нея, защото...?Първоначално написано от Asrockk
Защото, откакто се изнесохме да живеем заедно усещах че аз правя всичко в къщи, а нея я мързеше. И като и дигах скандал, ми обясняваше че тя ще си решава дали да го прави или не.Мислейки си че я карам да ми слугува, а всъщоност не съм такъв човек и искам всичко да е взаимно и го доказах като вършех хиляди неща а тя не се сещаше почти за нищо. А аз мисля че затова сме заедно , за да си помагаме а не всичко да пада върху единия.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Не знам какво да кажа. Мисля, че ви трябва сериозен разговор. Ако вече не се чувстваш добре с нея, няма смисъл да бъдете заедно. В крайна сметка за това е една връзка.Първоначално написано от Asrockk
Ами всъщност аз я обичам, но тя ме предаде, въпреки че съм и казвал че ще понеса всичко освен предателството, защото ми се е случвало и в предишна връзка и знам колко е тежко и съм готов да прекратя връзката колкото и да се обичам заради такова нещо. Но проблема е че немога да преценя, какво е направила. Тоест на момент се успокоявам и си казвам "просто се е чувстала зле,била ми е сърдита, имало е някой който я е развеселил и затова го е направила" а на момент ме побиват тръпки казвайки си " как така се е навила да отиде в тях, каквито и да са ни отношенията, щом го е направила пак ще го направи" Охххх... мн тежко
На твоята приятелка явно нещо и е липсвало във връзката, явно тези разговои които е водила с другото момче е чувствала, че неможе да ги проведе с теб. Понякога човек има нужда да говори с непознати, да получава внимание от други хора, да се чувсва харесван. Дори ти да си правил всичко това, понякога остава незабелязано за човека до теб, просто защото те приема за даденост. Това е доста гадничко, но за съжаление се случва. Ако приятелката ти не го е познавала преди това момче, по-трудно би се навила да спи с него (ако наистина държи на теб и общо взето е свястно момиче). Според мен е искала внимание и го е получила. Както ти казаха, тва дали ще и повярваш ти го решаваш. Щом иска да е с теб и съжалява, дай и втори шанс, с времето ще си проличи дали е искрена. Ако оцени жеста, който ще напривиш и ако наистина те обича, постепенно ще разбере колко много държиш на нея и повярвай ще и бъде много гадно заради това, което ти е причинла.
Това със скандалите никога не съм го разбирал...
И другото със заклеваниците... Абе вие за какви се имате? За богове някакви ли че да ви се кълнат? И с чие право ще повишаваш тон? С нормално отношение не можеш ли да се разбереш?
Иначе колкото и да обясняваш тук че и имаш безгранично доверие, че я обичаш ужасно много всъщност и не е така. Иначе не би било нужно тя да ти се кланя и да се скъсва от глупости за да ти задоволи прищевките. И спри дасе изкарваш жертвата в тая ситуация.
Толко ли е трудно да приемеш че като казва че нищо не е правила значи е така, да кажеш "Чудесно вярвам ти" и да продължите да си живуркате? А ако не можеш - просто кажи:"Не ти вярвам, съжалявам, нещата приключват тук".
Другото е позьорщина.
П.П. И вземи да си оправиш малко самочувствието че като гледам в момента търси петрол.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То вече и е ужасно гадно , цяла нощ не спа , лепи снимки които аз в яда си бях скъсал, ходи като призрак и се измчъва ужасно. Точно това ме кара да си мисля че наистина съжалява ужасно много
Еми,да, нормално. Когато някай започне да те отхвърля от живота си, е нормално да си помислиш, че проблемът е в теб и да търсиш човек, който да ти покаже, че не е така.Първоначално написано от Asrockk
Първоначално написано от valdesbg
Добре, как да и вярвам като скри това от мен и трябваше да го разбера сам , тоест излъгала ме е , защо да не ме излъже и за това че нищо не са правили и просто е виждала в него приятел
Авторе- сам се закопаваш. Ти никога не си я предразполагал да ти споделя. И в момента също. И аз да бях аз не щях да скрия ми... направо нямаше и да разбереш че изобщо нещо се е случило. Тя няма причина да ти споделя каквото и да е, защото знае че ако ти каже ще я навикаш супер много и ще почнеш с оценките.Не е ли логично да иска да си го пести?
Ясно и е че няма да я разбереш и това ще е поредния скандал.Логично е да иска да си го спести.
И друго с това си изказване доказваш ТОЧНО колко изобщо не я цениш и и нямаш доверие.
А това че ходи като призрак и тем подобни изобщо не е свързано с теб. Просто си разрушил и малкото останало спокойствие в нея.И е нормално да е шокирана.
Как може мъжете да сме толкова тесногръди и с такива огромни капаци се питам?
Със здраве.
А не може ли гроздето наистина да е кисело?Първоначално написано от PinkPan7her
Dr. Gregory House
Eби й майката.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Прав си , признавам че наистина прекалих със оценките и скандалите, но тъй като аз не бих прибегнал до друга ако това се беше случило на мен , затова се закопавам , аз бих оправил нещата променяйки действията си които на нея не и харесват , а тя само ми се сопваше и не искаше възприеме , но може би не всички са като мен ... нзнПървоначално написано от valdesbg
Ахаа начи се сърдиш че тя не е мекотело като теб?
Има отоподчета и за теб,спокойно. Тя явно не е от тях.
И по дяволите какво значение има какво ТИ би направил.Тя не е ти=> за чий изобщо го буташ навсякъде? Центъра на вселената не съвпада с теб, съжалявам. Извади си главата от задника като начало.
Dr. Gregory House
Добре, разбирам че твоето мнение е че вината е изцяло в мен и действията и са напълно оправдани, така лиПървоначално написано от valdesbg
Тц. В момента говорим за теб.Нейните действия не са толкова оправдани, но не тя е темата на нашия разговор.
Аи какво значение има какво мисля аз,предвид че то не съвпада с това, което ти търсиш тук? А именно утешнение и съчувствие.
Да,ти си доста виновен в цитуацията. Но не изцяло. Все пак имаш връзка и тя също има вина. Няма как само единия да е виновен.
Ама теб явно не те интересува другата страна на медала, за пореден път. Нищо че приказваш един куп глупости, за да ни убедиш в обратното.
Dr. Gregory House
Грозде, което не само си опитал, ами и си ял в продължение на месеци, никога не е кисело.Първоначално написано от valdesbg
И за втори път - не се обръщай към мен.
Не търся утешение и съчувствие, търся мнение, точно защото смятам че мойто не е крайно, което доказва че не съм тесногръд както ме описваш. Просто искам да разбера как мислят другите, защото едно да го прочетеш отстрани друго е да са е случи на теб. Естествено че аз в момента съм повлиян от случилото се и немога да взема най-правилното решение, за това искам да видя другите как мислят.Първоначално написано от valdesbg
Авторе една подробност. От мойта камбанария всичко е правилно. От твойта също. Ама аз и ти не виждаме нещата по един и същи начин=? кое всъщност е правилното?
Искам да кажа че ако за теб нещо не е крайно, то за мен примерно може да е. Така че това в случая е излишно да го казваш.
Крайно е отношението ти към нея. И това го приказвам откакто се включих в темата. Иначе как ти би постъпил в подобна ситуация никой не го интересува за момента. Щото не теб обвиняват в измяна, нали? И не на теб сипят един куп оценки
Иначе да - не си в най-добрата си форма.
@Ина - Във форум сме = > не се сърди когато се изразява мнение на база на твоето. Ако не искаш да се обръщат към те - не пиши.
Иначе за разлика от прасето хората не винаги ядем това,което ни се сервира. Имаме способността да усетим кога дори помията е сготвена кофти.
Dr. Gregory House
irrelevant