Кое е по -добре?Имате връзка повече от година.Какво мислене е по-добре?Да живеете ден за ден, да се радват един на друг, да се обичате/ или да си обещавате как ще бъдете заедно завинаги и нищо никога няма да ви раздели или нещо в стил а ла американска клетва за любов- "докато смъртта ни раздели"?Защото ми прави впечатление , че ние жените обичаме сигурността, а мъжете живеят за мига.Преди при мен нещата бяха обърнати, но много разочаровах приятеля си с тъпото си държание и сега той е много предпазлив и предпочита да живеем за мига и да не си обещаваме неща като "завинаги" , защото всичко се случва.Имаме приятелски двойки, които уж след 3 години безупречни връзки се разделят и ние сякаш се уплашихме и не знам.. Вие как мислите?Кое е по добре?
И друго, но мисля, че май не е за този раздел.При една по-дълга връзка нормално ли е двойката да не прави секс всеки ден, както примерно в първите 6 месеца или първата година?И след този период да си говорят повече, да прекарват времето си гушкайки се и да не изпитват такова желание за секс, и ако преди той се е случвал по тва пъти на ден, сега да е веднъж на два дена примерно?Притеснително или нормално е?