- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е по-добре?
Ми..ден за ден ако е... поне за мен няма смисъл. Искам да градя нещо с таз девойка, искам да се развиваме във връзката. А това става като си обещаем нещо и съответно се стараем да го спазваме. Което се получаа след като се разбере кой какво очаква от другия.
В смисъл това е един много хубав повод за започване на сериозен и донякъде необходим разговор.
Та предпочитам обещанието защото ще знам чемога да спечеля, при все че мога да загубя много. Всичко или нищо за менСредно положение не ме устройва.
А и донякъде обещанието пред някой ти дава стимул да продължиш да си сериозен. Дава повече търпение и желание за взаимност. Да, знам че го има и другия момент. Но той се усеща, и не за това става дума в момента.
Та тъй- по добре да скочиш и да получиш шанса даполетиш, отколкото да гледаш как другите летят докато си само си подскачаш. И задължително да имаш на идея че може да се пребиеш, за което ще си виновен само и единствено ти. защото си скочил по собствено желание.
Тъй
За секса - нормално. Стига да не липсва и в седмицата поне два пъти да го правите..е окей.
П.П. Аз ли съм единствения с обещанието?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House