.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как се печели доверие?

Здравейте! По принцип не съм нова във форума, но реших да пиша от тук заради анонимността !

С приятеля ми сме заедно от 1 година и половина.Аз съм на 16, той на 17...Проблемът ми е следния. Той скоро (скоро, скоро -преди месеци) ми каза, че ми няма никакво доверие и никога не ми е имал, при което аз останах ей така :O ....Питах го защо, поговорихме... Работата е там, че нещата, които ми каза - аз всъщност не съм направила нито 1 от тях и не съм си заслужила неговото недоверие.... Всичко си е в неговата глава и като се опитам да му кажа, че никога не съм му изневерявала, никога не съм поглеждала друг и прочие - не приема ... А мен вече страшно ме задушава като се опитам да му споделя нещо интересно, което съм видяла и той почва - "Къде го видя, с кой беше?" ... Заедно сме от сутрин рано до вечер късно, при което той ми заявява "Аз откъде да знам ти какво и с кой правиш преди и след като сме били заедно" (демек в 7 сутринта и в 12 през нощта нали :Д ). Каквото и да му кажа неговият отговор е "Да бе" ...Така е всеки божи ден..В началото му казвах "Да, добре" - от едното ухо влиза, от другото излиза, защото знаех , че почна ли да обръщам внимание, ще ми дойде до гуша...Но вече не издържам и не само защото всеки път ми се късат нервите, ами и защото имам прекалено чиста съвест и не мога да търпя да ме обвиняват всеки ден в нещо, което не съм направила и аналогично да научавам неща за себе си, които не знам :X.... Та преди месеци си поставих за цел да си спечеля доверието му и вече му звъня по често, за да знае какво правя, казвам му че го обичам , грижа се за него , той ми казва че е истински щастлив с мен и прочие, но стигне ли се до някакъв момент свързан с доверие, той твърди , че съм к*рва, кифла, овца и др., и сега последно каза, че някаква си негова приятелка ходела с 3-4 момчета и на всеки 1 повтаряла че е само с него...Стигнах до там, че това натякване до толкова ме изнервя, че пред него почвам да се дера с нокти буквално. Това са си месеци тормозене..Говорим постоянно за това,но никакъв резултат .... Та имате ли някаква идея как се печели доверие ??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Как се печели доверие?

Цитирай Първоначално написано от allinclusive
    но стигне ли се до някакъв момент свързан с доверие, той твърди , че съм к*рва, кифла, овца и др.
    Спрях да чета до тук.Ако гаджето ти наистина те нарича с тези епитети,не знам какво още търсиш с него.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Късай го веднага! Тоя според мен нещо не е в ред с главата. Ебахти параноика. Само си тровиш нервите.
    2. Ако моя някога ме нарече К*рва, кифла и тн. извън кръга на шегата, ще му зашлевя такъв, че ще се изуми от каква малка ръчичка е дошло.
    3. На такъв човек не можеш да спечелиш доверието. Той просто е неспособен на това. Явно е страшно неуверен в себе си и страда от някакви ужасни комплекси. Почти го съжалявам... сигурно щях, ако не беше такъв г*з (с извинение).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Как стоиш с него бре ..

Съвсем нормално е иначе човек да няма доверие на околните.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Как може да си с такъв човек Не можеш по никакъв начин да му спечелиш доверието,той е прекалено ревнив.Моя съвет е да го оставяш веднага и да не си тровиш нервите още от 16 годишна.

с нетърпение чакам момента, в който двамата първи отговорили ще се скарат в някоя тема

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    с нетърпение чакам момента, в който двамата първи отговорили ще се скарат в някоя тема
    Вече сме го правили няколко пъти. Изпуснал си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Начи .. момче, което те нарича "курва" заслужава само среден пръст!
    Какво правиш с него изобщо? Сериозно ли това положение ти харесва?
    Така ли смяташ, че трябва да се отнасят с теб? ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина: как още си с него и го траеш ? Извинявай ,ама как може да му разрешаваш да те нарече ку*ва и каква ли още не ? Това ,че сте заедно не му дава това право. Имай си достойнство и уважение. Ако го няма доверието - една връзка трудно ще се задържи. И надали ще успееш да го промениш. Аз на твое място бих скъсала с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Е тва: http://www.american-armynavy.com/Boot-Carolina-505.htm

После се нацелваш между краката и:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zFi5r5mzuKk[/youtube]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    първо - защо търпя толкова време? разбирам, че явно имаш чувства, но според мен те умират НАПЪЛНО при наличие на описателни като "курва" и всички подобия. казаха го много хора, ще ги повторя - разкарай го тоя!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Пловдив
    Втрещих се
    От какъв зор ще ти говори така и ти още ще искаш да си с него?!
    Яя му бий шута! Не ти трябват такива...
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И ти си още с него, защотоооооо?

Hint: Подвеждащ въпрос е(:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на elysunny
    ебати мазохистите

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    ебати мазохистите
    +

... чак им се дразня
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    но стигне ли се до някакъв момент свързан с доверие, той твърди , че съм к*рва, кифла, овца и др.
    Спрях да чета до тук.Ако гаджето ти наистина те нарича с тези епитети,не знам какво още търсиш с него.

Напълно съм съгласна !!!
    Как може да търпиш такова отношение ?!?!? Доверието трудно се гради и определено не става за ден дав, но вие сте вече 1 година и половина... според мен вече трябва да има някакво минимално доверие. Но пък реално погладнато, човек който те нарича к*рва, кифла, овца и др определено не очакваи доверие от такъв човек, не само доверие, но той и уважение ти няма. Какво правиш още с него ?!?! Няма как да кажеш, че е любов, защото в любовта човека до теб те обича, а не те нарича овца и т.н. Ти си решаваш, но аз на твое място няма да си губя времето с такъв човек.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на djipsito
    Е как така защо е с него ? Нали трябва да му се докаже.. Защо, вече тя да каже. Не съм чела темата ама... като гледам няма смисъл.

Оправи си критериите за и към момчетата, по-лесно ще ти е. Сега щом ти харесва тва положение, продължавай в същия дух.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако моя някога ме нарече К*рва, кифла и тн. извън кръга на шегата, ще му зашлевя такъв, че ще се изуми от каква малка ръчичка е дошло.
    това би била нормалната постъпка според мен, въпреки че не съм момиче... а камоли да го каже ГАДЖЕТО ти...
    Шприц по рождение!

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Това е болестно състояние. Не стига, че те ревнува и от въздуха, ами те нарича "к*рва, кифла, овца"... Защо си с него?

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    ебати мазохистите
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на fen7asy
    тл;др
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    взе ми думите от устата бе човек
    awerw

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Положението е просто СТРАШНО!
    Да съм казала, че отказвам се?!

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Така... Хвани го, целуни го нежно, кажи му че го обичаш и му кажи какво мислиш. Накарай го да те изслуша, да повярва, кажи му, че обичаш него, него и само него.
    Имам страхотна идея: покажи му тази тема, накарай го да я прочете. Ако се наложи, му покажи коментара ми, който е доста време след като си я публикувала, за да не помисли, че всичко е нагласено.
    Ииии... Постоянно му повтаряй, че го обичаш и няма друг, иначе няма да си с него.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си