.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мерси много на всички за отговорите!! Ще направя каквото мога !

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Така... Хвани го, целуни го нежно, кажи му че го обичаш и му кажи какво мислиш. Накарай го да те изслуша, да повярва, кажи му, че обичаш него, него и само него.
    Имам страхотна идея: покажи му тази тема, накарай го да я прочете. Ако се наложи, му покажи коментара ми, който е доста време след като си я публикувала, за да не помисли, че всичко е нагласено.
    Ииии... Постоянно му повтаряй, че го обичаш и няма друг, иначе няма да си с него.

Пробвала съм много пъти, казвам му, че го обичам, обяснявам му всичко както е, прегръщам го, целувам го -той знае само неговото си !! Иначе, ако взема да му покажа темата тук ще вземе да ме набие Не точно де, но ще се караме :X:X

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Как може гаджето ти да те нарича с такива грозни думи и ти да го търпиш все още? Момиче, имай малко самоуважение! Защо сама си докарваш такъв тормоз до главата? На такъв човек не можеш да спечелиш доверието, той просто си е такъв - комплексиран, прекалено ревнив, да не кажа параноичен, недоверчив... Единствения начин, с който евентуално можеш да го накараш да се опомни поне малко, е като го зарежеш и спреш да се занимаваш с него. Има хора, които в такива моменти осъзнават колко са зле и какво са изгубили и се оправят. Зарежи го и се надявай да е от тях или просто си намери човек, който да те цени, да ти вярва и най-важното - да те уважава!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

pikachy13
    Guest
    здравейте нова съм и имам малко прблеми с гаджето ми, ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна!!!!аз сум на 17 ,а приятелят ми на почти 20 и сме заедно от 6 месеца.
    имам проблем той ми няма доверие и имам малко време да го спечеля винаги трябва да се караме за нещо, а и той е много избухлив и се сурди за най-малкото. поне 2 пъти в месеца се караме, даже когато бях на море с родителите си и едно прятелско семейство се карахме въпреки че нищто не бях направила. разделяли сме се няколко пъти, но той не може без мен и ми прощава след няколко часа и пак сме заедно. но искам съвет как да му спечелч доверието бързо и ефективно, защтото неискам да го губя. дано ме разбирате мочта история е прекалено дълга за разказване но се опитах да ви дам най важното. помогнете ми моля.......... ако имате въпроси питайте... благодаря ви от сега..... ще ви информирам дали се получава :*

Мега фен Аватара на anonymous908491
    здрастииии, рабалка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си