- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се печели доверие?
Така... Хвани го, целуни го нежно, кажи му че го обичаш и му кажи какво мислиш. Накарай го да те изслуша, да повярва, кажи му, че обичаш него, него и само него.
Имам страхотна идея: покажи му тази тема, накарай го да я прочете. Ако се наложи, му покажи коментара ми, който е доста време след като си я публикувала, за да не помисли, че всичко е нагласено.![]()
Ииии... Постоянно му повтаряй, че го обичаш и няма друг, иначе няма да си с него.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
здравейте нова съм и имам малко прблеми с гаджето ми, ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна!!!!аз сум на 17 ,а приятелят ми на почти 20 и сме заедно от 6 месеца.
имам проблем той ми няма доверие и имам малко време да го спечеля винаги трябва да се караме за нещо, а и той е много избухлив и се сурди за най-малкото. поне 2 пъти в месеца се караме, даже когато бях на море с родителите си и едно прятелско семейство се карахме въпреки че нищто не бях направила. разделяли сме се няколко пъти, но той не може без мен и ми прощава след няколко часа и пак сме заедно. но искам съвет как да му спечелч доверието бързо и ефективно, защтото неискам да го губя. дано ме разбирате мочта история е прекалено дълга за разказване но се опитах да ви дам най важното. помогнете ми моля.......... ако имате въпроси питайте... благодаря ви от сега..... ще ви информирам дали се получава :*![]()