- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра..
ПРОТИВ!..ако някой не те кефи и искаш нещо повече просто го зарязваш и си намираш ,...нещо повече!..![]()
![]()
![]()
Против... лол.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Против.
Все тая.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По-тъпа анкета не бях виждала!Първоначално написано от sexytty
"За" или "против" изневярата? Честно?!![]()
Против много ясно !!! Смисълът на връзката се обесмисля,ако има изневяра...
Естествено, че ПРОТИВ !!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Естествено,че съм против.
Ако една връзка не върви - просто да се сложи край,а не да се изневерява.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и да, анкетата е тъпа...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Твърдо ЗА!!!![]()
Ще ползвам темата да питам:
Какво считате за изневяра и какво не?
-Има ли някакъв вид любовни ласки, които не попадат в лошата графа?
-Има ли нефизически взаимоотношения, които приемате за изневяра?
-Когато сте на почивка или сте заминали надалеч за известно време и там имате краткотрайна връзка, това изневяра ли е?
-Ако се разделите за известно време с някого, за да "си дадете почивка", а после се съберете отново и един от двамата е имал връзка по време на почивката, това изневяра ли е?
-Ако сте скарани и един от вас се обърне към бившия си, без да се стига до нещо интимно, това изневяра ли е?
-Ако единият от двамата мастурбира, мислейки си за/гледайки свой познати, това изневяра ли е? (добавен след редакция)
Интересно ми е да видя мненията ви, понеже наскоро чух, че секс без презерватив не било изневяра и ми е доста любопитно какви са вашите представи.
Бонус въпрос: Кое в изневярата ви наранява и при какви условия сте склонни да простите?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво считате за изневяра и какво не?
Стига да са с официалния партньор - не. Ако същшестува неофициален..това - да.
Че тя изневярата е главно на нефизическо ниво. Физическите взаимоотношения са просто симптомите.
-Когато сте на почивка или сте заминали надалеч за известно време и там имате краткотрайна връзка, това изневяра ли е?
Ако през това време си официално обвързан- Да.
-Ако се разделите за известно време с някого, за да "си дадете почивка", а после се съберете отново и един от двамата е имал връзка по време на почивката, това изневяра ли е?
Ако сте се разбрали че това е раздяла за Х врме - не е изневяра. Макар че такава ситуация на мен ми е странна.
-Ако сте скарани и един от вас се обърне към бившия си, без да се стига до нещо интимно, това изневяра ли е?
-Много некласически случай, но да.
Интересно ми е да видя мненията ви, понеже наскоро чух, че секс без презерватив не било изневяра и ми е доста любопитно какви са вашите представи.
По този повод:
Иванчо бил овчарче. Стоял си по цели месеци сам в планината. Един ден минал попа и гледа - Иванчо си го топи в мляко и го ръга на една овца. Попитал попа:
- Какво правиш, Иванчо?
- Лекувам я, дядо попе, че нещо болнава.
- Абе тя попадията нещо болнава, що не дойдеш да я полекуваш?
Естествено Иванчо грабнал едно менче с мляко и тръгнал с попа. Отишли у тях и Иванчо почнал "лечението". Гледа попа и си вика:
- Ако не беше това мляко, то си е живо ебане...
Бонус въпрос: Кое в изневярата ви наранява и при какви условия сте склонни да простите?
Погазването на основите, на които се крепи една връзка - доверие, честност и уважение. Не бих се сърдил за да се налага да прощавам. По скоро ще знам какво ще е бъдещето ми и как този човек няма да има място в него. Мисля че няма ситуация в която изневярата да е оправдана или необходима.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хайде и сам да си отговоря:
Не. Ако е израз на повече от приятелска любов, тогава смятам, че е изневяра.
Не. Ако човекът се въздържи от това заради мен, значи все още има на какво да се крепи доверието.
Щом сме били все още заедно, да.
Не, стига да няма уговорката да не се обвързваме с други хора.
Не мисля, че е. Може да си поддържат приятелски отношения. Също така, може да се съмнявам, да се поинтересувам, но ако наистина не е имало нещо физическо, съгласно отговор 1, не
-Ако единият от двамата мастурбира, мислейки си за/гледайки свой познати, това изневяра ли е? (добавен след редакция)
Не. Фантазиите не е задължително да имат нещо общо с реалните намерения на човек. Пък и понякога сами се плашим от мислите си.
Губи се доверието, както и чувството, че връзката ни е само помежду ни. Но съм много доверчив и лесно мога да простя, стига да ми се стори, че човекът срещу мен съжалява за постъпката си и не би я повторил. Също така, макар и не очаквам скоро такъв проблем, бих простил, за да закрепя по някакъв начин връзката, ако имам брак и деца.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Преди връзка регламентирам тези неща допълнително .
За да няма накрая двойни стандарти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе, NomNomNom, скоро ще съм склонен да ти повярвам, че подписваш договор за връзкатаПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Против, против викате всички, ама кой знае и вие кви сте ги вършили
Какво считате за изневяра и какво не? - Всякакъв интимен контакт, а също и тва да ходиш с един, а в главата ти да мислиш за друг.
Има ли някакъв вид любовни ласки, които не попадат в лошата графа? - то щом е любовна ласка, няма как да не е изневяра.
Когато сте на почивка или сте заминали надалеч за известно време и там имате краткотрайна връзка, това изневяра ли е? - Изневяра си е, въпреки че тва е мноооого сладка изневяра.
Ако се разделите за известно време с някого, за да "си дадете почивка", а после се съберете отново и един от двамата е имал връзка по време на почивката, това изневяра ли е? - щом са свободни НЕ, макар и да им стане гадно, ако разберат за похотливата постъпка на другия
Ако сте скарани и един от вас се обърне към бившия си, без да се стига до нещо интимно, това изневяра ли е? - зависи кво е обръщането. Предно, задно а-у.. Да, скапано е връщането към бивши.
Интересно ми е да видя мненията ви, понеже наскоро чух, че секс без презерватив не било изневяра и ми е доста любопитно какви са вашите представи. - кво? Тва си е чиста проба жертва на най-ценното..
Кое в изневярата ви наранява и при какви условия сте склонни да простите? - Всичко ме наранява. Тва пред очите ти един вид да се ИЗСЕРАТ на всичките дадени чувства, граденото доверие, уважението.. и да, лесно е да простиш, но е трудно да забравиш. Мен какво бъдеще ме очаква с девойката след изневярата? Натякване постоянно на грешки и все по-измъчени ситуации, айде не.