- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разлика в години
5 години разлика много ли е между момиче и момче ?![]()
Зависи на колко сте.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако си на 13,не е.
Както казаха зависи. За мен е приемливо, ако момичето е поне на 17.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Субективно е. Ако единият е на 13, другият на 18, разликата си е голяма. Интересите са различни, начинът на мислене е различен. Ако единият е на 20, а другият на 25, няма проблем.
Съгласна съм.5 години не са голяма разлика,но при условие,че и двамата са пълнолетни и вече зрели хора,знаещи какво и как да постигнат.Неподходящо би било момиче на 12 да е с момче на 17-18,та дори и повече,просто няма да имат пълноценна връзка,няма да имат общи интереси и т.н.Първоначално написано от the_best_f
Ако ти си на 13, той на 8 - не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако са на 18 и 23 не е голяма, но ако са на 12 и 17...
+1Първоначално написано от SisiStrange
Кажи ни години, за да можем да се изкажем по компетентно.
Аз мисля, че разликата трябва да е поне 60 години!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Предполагам, че в дадения случай момчето е с 5 години по-голямо.
14 и 9 - не става![]()
17 и 12 - трудно е заради зрелостта на характерите, но все пак има шанс 5%
25 и 20 - нямаш проблеми![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Абе теоретично погледнато - много си зависи.
Тва е все едно да питаш - кое е по хубаво Опел или Голф?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И пак не винаги.Първоначално написано от sasha_90
Честно казано си мисля, че понякога и на 18 си доста недорасъл, за да имаш връзка с 23 годишен и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не мисля, че е много стига да имате общи интереси .![]()
Забрави 5 и 10. Тогава са най-стабилните връзки.Първоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
мерси за отговорите![]()
Ми аз какво да кажа като разликата между мен и този по който си падам е 18 години...
хах и при мен го има тва, ама мн рядко виждам въпросния. иначе, според мен разлика м/у момче и момиче трябва да е от 1 до 4-5 години, но наистина зависи те на колко си (ако си на 13, а той на 18 просто не се връзва) : ))))Първоначално написано от simba007
в момента съм на 14, а приятелят ми е на 18 и какво ?Първоначално написано от stephaniexx
![]()
awerw♥
смятай колко е изсъхнал щом не може да си хване някоя на годините...Първоначално написано от sapphire5
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
защо пък трябва да си хване някоя на неговите години? много сте ми били интересни вие, които мислите че щоом си еди колко си години ии приятелят/приятелката ти трява да е колкото теб . omgПървоначално написано от tuzaro
![]()
awerw♥
sapphire5,защото се предполага на 14 и на 18 години един човек да има различно мислене и да е пораснал на акъл...съгласна съм с tuzaro...плюс,че е много по-лесно да си хване някое малко момиче,което ще е във възторг ,че е с по-голям от нея,отколкото да впечатли някоя мацка на своите години,която знае какво иска и няма да се примири с недораслек...ноо не е нищо лично към теб или вас-може ти да си по-зряла и това съм го виждала,но случаи като този са 1 на милион ако не и по-рядко срещани![]()
По темата съгласна съм с всичко казано-5 години разлика може да са и много и малко,зависи от случая и хората.След 30 годишна възраст дори 10 -15 години разлика не се гледа като фрапантна от хората