- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нямате ли чувството ...
че тези железа дет ги вдигаме през ден или както тренирате, сме като работници, ама от тези дето пренасят по тежките товари, хората гледат да си починат, ние сами мъкнем железатаДаже да сме на добри условия и да правим упражнения ала бала, то пак си като работник, като се сетиш, че и те се натоварват по почти същия начин. Един работник не може цял живот да работи като такъв, интересно ми е как културистите издържат 20-30г.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако в залата се чустваш като работник и за тебе това е работа,а не удоволствие имам лоша новина за тебе...
Ами и в двата варианта се налага да се свърши много черна работа. В единия случай ти плащат затова. В другия-ти сам си плащаш за възможността да се трепеш. Егати мазохистите,извратените типове дето смеПлащаме си за да се самоизмъчваме в залата,хаха. И се кефим на това. Затуй хората ни смятат за откачени
, ама добре,че стана популярен фитнеса вече.
![]()
Иначе щяха да ни гледат по улиците като извънземни или тежко болни със сериозно повредени мозъциВсе пак сега дори спортуващите само гребане с лъжица у дома и чесане на пръстите по клавиатурата на компа,знаят вече що е то фитнес. И що за екзотично животно е фитнесманиака.
![]()
Ако някой свестен човек от 15в. влезе в фитнес зала ще си помисли че това е болница за луди![]()
Яя, кажи ква е новината да чуя нещо клюка ала балаПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаха винаги ми е било интересно, дали ако някой ме кара на сила - ще ходя ...
И съм намирал отговор на въпроса - НЕ, НЕ ГО ПРАВЯ![]()
![]()
![]()
Даже са ми плащали картата само и само да ходя![]()
Чудно що съм бил такъв простак, но сега съм на друго мнение (де да имаше някой да ми плаща картите хйуахуахухяухая и да ме оставя да си тренирам)
Удоволствие си е някво - ддз .. някъв нов вид опият !!!![]()
Строителите плащат на нацепени батки да им местят човалите цимент.
Ейй и как го разбраПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
sapphire5![]()
чуй!
едно е да ядеш през целия ден и да тренираш 1 час .... друго е да работиш цял ден и да ядеш 1 час
работата, тая която включва тежък физески труд с ръце, е многократно по-изтощителна от каквато и да е тренировка! просто тялото ти винаги е в калориен дефицит!
едит: зависи от началника![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ти за кфо ходиш в зала?За да кажеш,че ходиш?За да се снимаш пред огледалото?За да си показваш ръцете пред аверите ти?Не,че нещо ама аз лично ходя за удоволствие и съвсем друга тема е какви резултати гоня.......Първоначално написано от awerw
Ти за кфо ходиш в зала?Първоначално написано от musicinmyveins
а) За да кажеш,че ходиш?
б) За да се снимаш пред огледалото?
в)За да си показваш ръцете пред аверите ти?
Верните отговори са Б и В![]()
firstdiesel, да аз казах, че сме на по-добри условия от тях, но пак се натоварваме по почти същия начин, не говоря за храненето.
sapphire5![]()
E па точно бодибилдинга и тренирането ,за да се покажеш пред аверите ти с големи ръце... няма нищо общо с работата...
Някой може да тренира и щот му е скучно, аз ви говоря за натоварванетооооооооо![]()
sapphire5![]()
Няма по-яко да постойш да тренираш интензивно в залата по 2,5-3 часа
Нека имате истинска работа тогава ше ви видя,как ще вдигате железа по фитнеса ... като няма какво друго да правите,какво ви остава ? Човек,когато си няма работа гледа все с нещо да се занимава![]()
![]()
![]()
Някой хора не си търсим оправдания за да не се поддържаме...
awerw ... недей писа, че се разбира, че през живота си работа си не барал![]()
във физическия труд, много малко от случаите мускулите работят в пълен диапазон ... там предимно се наблюдава функционална сила (kinetic linking ... казано на бг силата преминава през множество мускулни групи преди да стигне точката където действа)
пример за това е : ударът в бокса ... тръгва от краката през торса, към рамената, трицепса и действа на кокълчетата на ръката
или както казват старите хора: котето се ебе с чалъм![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Работил съм аз, малко, но имам стажПървоначално написано от firstdiesel
![]()
sapphire5![]()
натоварването е съвсем различно
Ако оставим условията настрани, няма никаква разлика в натоварването, мъкнеш, мъкнеш и пак мъкнеш.
sapphire5![]()
Ако някой свестен човек от 15в. влезе във фитнес зала ще скрие по-голямата част от трениращитеПървоначално написано от Fraximus
По темата: нищо общо... фитнеса си е точно една глезотия и натоварването във фитнес залата за 2 часа не може да се сравни с натоварването от тежък физически труд за 1 час.. говоря от личен опит, във фитнеса си е точно развлечение![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Еми ако го виждаш като развлечение - ДА.. На други работата им е приятна и познавам таквиз индивиди![]()
Тежастите в бита са съвсем различни от във фитнеса.
правилно, силата във фитнеса много залъгва.. там може да вдигаш бая обаче ако те опънат да бачкаш сериозно хамалогии, ще капнеш от раз. а пък и дъмбелите и щангите са къде-къде по-удобни за вдиганеПървоначално написано от loveca777