.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: :(:(:(:(

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Кажи и, че съжаляваш и че я обичкаш. Кажи и също така, че е достатъчно важна за теб, че да не можеш да издържаш без нея. И след това, ако всичко си дойде на мястото, просто спри да я ревнуваш толкова. Така нищо няма да постигнеш. Най-много да я тласнеш да направи някоя глупост. За мен в една връзка трябва да има доверие.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на ccdesigns

Re: :(:(:(:(

Цитирай Първоначално написано от headhunters
    Здравейте. Може темата да ми е малко тъпа и т.н но ако не споделя някъде не мога. Ходя с едно момиче от известно време, разликата между нас е само няколко месеца, но просто съм ревнив защото не знам как но много се привързах към нея, все ме е страх като излиза с момчета да не направи нещо, да не ми изневери и на няколко пъти и го казах ей така в прав текст. И една сутрин както си говорихме по телефона пак се скарахме на тая тема и тя се развика и ми каза престани ако продължаваш така наистина ще направя нещо и докато се опитам да кажа нещо тя ми затвори. След това почти 2 дена не ми вдигаше телефона и когато се видяхме се държа супер странно, питах я какво има тя казваше нищо какво да има и нз просто се държеше различно, дали е възможно да е направила нещо на пук .
    Тъкмо си викам тоя пич се е усетил и ше я пусне малко на свобода и пита дали е направила нещо. Късайте и режи вените.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Едно от най-важните неща в една връзка е доверието ако него го няма има ли смисъл да ходите вобще ?!Поговорете и се изяснете иначе няма смисъл да продължавате..

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Задушаваш я с това недоверие. Ако не ти е дала повод, защо го правиш? Или ти е дала?
    Не ми е дала, просто не знам как толкова се привързах към нея и просто от страх да не я загубя, и сега от няколко дена ми се държи някак странно от както ми каза онова нещо.. дето едва ли не ми каза че още малко и остава да го направи
    Разбирам те. Чувстваш се несигурен. Но и тя не помага особено с държанието си. Какво е това затваряне на телефона? Толкова сърдита ли е била да не ти вдига?
    Именно за това написах тази тема тук, защото и аз не мога да си обясня, почнах вече да се съмнявам с основание, знам че няма кой да ми отговори тук дали е ставало нещо ест. но все пак като видя повече мнения и ми става по лесно.
    Моето мнение е, че се държиш прекалено добре с нея. Един вид сваляш и звезди, а тя ти се качва на главата.
    Къде видя да й сваля звезди бе? Той я тормози постоянно с тея подозрения, накрая пак тя виновна, 'щото, видиш ли, не си вдигала телефона. И аз на нейно място да бях, и на мен 'щеше да ми е кофти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си