.

Виж резултатите на анкетата: На колко години е нормално да се започне водене на полов живот?

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 15

42 85,71%
  • 14

3 6,12%
  • 13

1 2,04%
  • 12

3 6,12%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77

Тема: ...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    По-скоро акъла ти е на някоя ТЪПА 14-15 годишна ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Сядай и преговаряй за новата учебна година, а секса го отложи за след 6-7 години..

Колкото по-късно, толкова по-добре ! :P

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Glados
    По-скоро акъла ти е на някоя ТЪПА 14-15 годишна ...

Ахахахахахахах xD
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Когато едно момиче има цикъл,не значи че е готово да прави секс...
    ... а, че е готово да глътне балона !!

Знаеш ли песничката Хей ръчички, хей ги две.... те ме пипат най-добре ? Не гледай/слушай кака Андреа..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Омг, момиче, ти акъл имаш ли........ !?!?!?
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Знаеш за какво е с тебе и го осъзнаваш? И как го осъзнаваш?

Като ти казва Обичам те,изпраща те до вас и ти намеква,че иска да правите секс?

Що за загорял тип ще иска секс от 12 ГОДИШНА, толкова ли неможе да си намери някоя,на 16-17-18 и да го прави с нея

Не мога да разбера само каква е връзката между това,че искаш да правиш секс с този човек и това по акъл на колко години се чувстваш?
    Само сгреши като го написа,смешно е.Ако мислеше като една 15-16 годишна нямаше да питаш такива неща,въобще нямаше да тръгваш да правиш секс на 12 години! Нито те познавам,нито нищо,така че няма смисъл да хабя нерви и думи,така че си чупи главата,ти си знаеш.Но след време като си хванеш някое сериозно момче и имате сериозна изпълнена с любов връзка,ще се чудиш какво да кажеш ако те попита кога ти е бил 1-вия път.. ще се чудиш да го лъжеш ли или да му кажеш истината.. и то ще е,защото ще те е СРАМ .. замисли се и един ден как ще реагираш,ако твоето дете (момиче) иска да прави секс толкова рано,с доста по голям от нея

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Re: Помогнете ми! Спешно е !!!

Цитирай Първоначално написано от NoLovee
    Така .. аз съм момиче на 12 години, но телосложението ми е на 14-15 годишна и акъла също. ..

LIES!

И когато започнеш да пишеш "предвиД" правилно,може пак да ни питаш.

xaxaxxyayxayxyayxyxxaxaxaxax ама ти си на 12 1во на 1во нямаш никакво сексуално привличане към този 19-годишен!! Та ти не знаеш какво е това сексуално привличане, дори не знаеш какво е любов Самозалъгваш се и то много сериозно!! За бога той е на 19 ще излезе педофил ако го направи с тебе! Не знам на колко годишна ти е тялото (сигурно си висока имаш големи .....) обаче това няма никакво значение щото мозъка си ти е 12 годишен и ако искаш да станеш кварталната к*рва за 1-2 години тогава- давай прави го!! Боже,Боже на къде отива светът вземи си изживей детството бе момиче един ден ще ти липсва + това ти дори не си тинейджър все още къде си тръгнала вземи се осъзнай къде живееш бе дете!!!

Мислиш ,че е яко , ама не е ... и щом не си сигурна не прави нищо. Тоя е някакъв педофил да иска от теб такова нещо ,като се има в предвид,че ти си на 12 . Оня да вземе изч*ка някоя на неговата възраст ; ))))

и колкото до анкетата и 15 е рано

Бтв,избрах "12",защото много ми се иска след няколко месеца да дойдеш и да кажеш "забременях" .
    Ще е епик рофл парти.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Впрочем секс с лице под 16 годишна възраст е подсъдимо

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Бтв,избрах "12",защото много ми се иска след няколко месеца да дойдеш и да кажеш "забременях" .
    Ще е епик рофл парти.
    Тъкмо това щях да кажа, тя нали пита какво може да се случи като го направи на 12.. Еми нова тема : БРЕМЕННА ЛИ СЪМ!? ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Впрочем секс с лице под 16 годишна възраст е подсъдимо
    14 искаш да кажеш.

Който се съвкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното престъпление не представлява изнасилване, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.
    Който се съвкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Мила ти си на 12 изживей си детството след 2-3 години мисли за секс.И не може просто така да си легнеш с даден човек,който още не си опознала пък и е голям за теб.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Мила ти си на 12 изживей си детството след 2-3 години мисли за секс.И не може просто така да си легнеш с даден човек,който още не си опознала пък и е голям за теб.
    Знаеш ли какво .. ? Сред всичките тея коментари преди теб разбирах, че светът е пълен с гадни хора. Но пък благодарение на теб някак си се замислям дали е правилно и отговорът е "не". Може би ти ми помогна да разбера, че не трябва, за което много ти благодаря.

Цитирай Първоначално написано от NoLovee
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Знаеш ли какво .. ? Сред всичките тея коментари преди теб разбирах, че светът е пълен с гадни хора. Но пък благодарение на теб някак си се замислям дали е правилно и отговорът е "не". Може би ти ми помогна да разбера, че не трябва, за което много ти благодаря.
    Значи няма да има "Бременна съм,HALP!" ???

Sad.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    хах Радвам се
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Тоя е абсолютен педофил. Не знам как се замисляш изобщо дали да спиш с него. На 12 си. Винаги ми се е струвало странно (и трагично), че 13-годични деца правят секс, а ти искаш още по-рано да започнеш. Всеки си решава какво да прави и кога да го прави. Шансът да съжаляваш обаче е голям. Изживей си детството. На секса също ще му дойде времето. Не бързай.
    А относно анкетата - защо няма 16+?

Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    А относно анкетата - защо няма 16+?
    Кво значение има

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ами явно като е била малка техните са й купували играчки от сексшопа , а детски книжки от щанда 18+.... ...абе направо думи нямам !... ...абе момиче ти ТЪПА ли си или да?....аз съм на 14 и за такива работи не мисля , а ти в 6 клас мераци имаш!... ....я се вземи в ръце!... ....(акъл на 15 годишна имала - по скоро на 5 годишна!...)... ...и , в случай ,че не знаеш този батко явно е педофил като иска да спи с непълнолетна!... ...

anonymous708973
    Guest
    Ако разбера, че 12-годишната ми сестра иска да прави секс с някой, който е... абе, няма значение с кого, бедна й е фантазията просто.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ако разбера, че 12-годишната ми сестра иска да прави секс с някой, който е... абе, няма значение с кого, бедна й е фантазията просто.
    Ти като беше на 12, по колко годишни си падаше?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    Оооооооооооххххх, мила. В момента мога много неща да ти кажа. Ако наистина акъла ти беше на 14-15 годишна нямаше да се налага да ти наливаме такъв в главата!!!!!! ТОЙ Е С ТЕБ ЗАРАДИ СЕКСА!!!!!!!!! НЕ ГО ПРАВИ. Залъгваш се че ти се прави с него. По-добре се пробвай да се самозадоволиш!! Отколкото да те отвори 19-годишен !!! След като си на 12!!! И само да ти кажа че ти ако наистина имаше малко акъл щеше да се сетиш, че не е редно и че не знаеш какво искаш и дали си готова, понеже за такива важни неща не се пита по форумите!!!!!!!!!!

АЙДЕ ЧОК СЕЛЯМ НА ТЕБЕ !!!! ДАНО ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА!!!!!
    браво мила. ето един смислен коментар :}
    awerw

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ти като беше на 12, по колко годишни си падаше?
    Написах, че няма значение с колко годишен иска да прави секс - 12, 15 или 25. Заради самото искане ще се наложи да си поговорим.

Аз на 12 си седях на гъза, четях за секс и се учех от по-големите. Имала съм акъл и продължавам да имам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си