По-скоро акъла ти е на някоя ТЪПА 14-15 годишна ...![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Сядай и преговаряй за новата учебна година, а секса го отложи за след 6-7 години..
Колкото по-късно, толкова по-добре ! :P
Първоначално написано от Glados
Ахахахахахахах xD![]()
![]()
![]()
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
... а, че е готово да глътне балона !!Първоначално написано от fenkaaa
Знаеш ли песничката Хей ръчички, хей ги две.... те ме пипат най-добре ? Не гледай/слушай кака Андреа..
Първоначално написано от antifashionshit
Омг, момиче, ти акъл имаш ли........ !?!?!?![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Знаеш за какво е с тебе и го осъзнаваш? И как го осъзнаваш?
Като ти казва Обичам те,изпраща те до вас и ти намеква,че иска да правите секс?![]()
Що за загорял тип ще иска секс от 12 ГОДИШНА, толкова ли неможе да си намери някоя,на 16-17-18 и да го прави с нея
Не мога да разбера само каква е връзката между това,че искаш да правиш секс с този човек и това по акъл на колко години се чувстваш?
Само сгреши като го написа,смешно е.Ако мислеше като една 15-16 годишна нямаше да питаш такива неща,въобще нямаше да тръгваш да правиш секс на 12 години! Нито те познавам,нито нищо,така че няма смисъл да хабя нерви и думи,така че си чупи главата,ти си знаеш.Но след време като си хванеш някое сериозно момче и имате сериозна изпълнена с любов връзка,ще се чудиш какво да кажеш ако те попита кога ти е бил 1-вия път.. ще се чудиш да го лъжеш ли или да му кажеш истината.. и то ще е,защото ще те е СРАМ .. замисли се и един ден как ще реагираш,ако твоето дете (момиче) иска да прави секс толкова рано,с доста по голям от нея![]()
Първоначално написано от NoLovee
LIES!
И когато започнеш да пишеш "предвиД" правилно,може пак да ни питаш.
xaxaxxyayxayxyayxyxxaxaxaxax ама ти си на 12![]()
![]()
1во на 1во нямаш никакво сексуално привличане към този 19-годишен!! Та ти не знаеш какво е това сексуално привличане, дори не знаеш какво е любов
![]()
Самозалъгваш се и то много сериозно!! За бога той е на 19 ще излезе педофил ако го направи с тебе! Не знам на колко годишна ти е тялото (сигурно си висока имаш големи .....) обаче това няма никакво значение щото мозъка си ти е 12 годишен и ако искаш да станеш кварталната к*рва за 1-2 години тогава- давай прави го!! Боже,Боже на къде отива светът вземи си изживей детството бе момиче един ден ще ти липсва + това ти дори не си тинейджър все още къде си тръгнала вземи се осъзнай къде живееш бе дете!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ,че е яко , ама не е ... и щом не си сигурна не прави нищо. Тоя е някакъв педофил да иска от теб такова нещо ,като се има в предвид,че ти си на 12 . Оня да вземе изч*ка някоя на неговата възраст ; ))))
и колкото до анкетата и 15 е рано
Бтв,избрах "12",защото много ми се иска след няколко месеца да дойдеш и да кажеш "забременях"![]()
![]()
![]()
.
Ще е епик рофл парти.
Впрочем секс с лице под 16 годишна възраст е подсъдимо![]()
Тъкмо това щях да кажа, тя нали пита какво може да се случи като го направи на 12.. Еми нова тема : БРЕМЕННА ЛИ СЪМ!? ПОМОЩПървоначално написано от jeezloxxy
14 искаш да кажеш.Първоначално написано от DragonLady
Който се съвкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното престъпление не представлява изнасилване, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.
Който се съвкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мила ти си на 12 изживей си детството след 2-3 години мисли за секс.И не може просто така да си легнеш с даден човек,който още не си опознала пък и е голям за теб.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Знаеш ли какво .. ? Сред всичките тея коментари преди теб разбирах, че светът е пълен с гадни хора. Но пък благодарение на теб някак си се замислям дали е правилно и отговорът е "не". Може би ти ми помогна да разбера, че не трябва, за което много ти благодаря.Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Значи няма да има "Бременна съм,HALP!" ???Първоначално написано от NoLovee
![]()
![]()
![]()
Sad.
хах Радвам се![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Тоя е абсолютен педофил. Не знам как се замисляш изобщо дали да спиш с него. На 12 си. Винаги ми се е струвало странно (и трагично), че 13-годични деца правят секс, а ти искаш още по-рано да започнеш. Всеки си решава какво да прави и кога да го прави. Шансът да съжаляваш обаче е голям. Изживей си детството. На секса също ще му дойде времето. Не бързай.
А относно анкетата - защо няма 16+?
Кво значение имаПървоначално написано от the_best_f
![]()
ами явно като е била малка техните са й купували играчки от сексшопа , а детски книжки от щанда 18+....![]()
![]()
...абе направо думи нямам !...
...абе момиче ти ТЪПА ли си или да?....аз съм на 14 и за такива работи не мисля , а ти в 6 клас мераци имаш!...
![]()
![]()
![]()
....я се вземи в ръце!...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....(акъл на 15 годишна имала - по скоро на 5 годишна!...)...
![]()
![]()
...и , в случай ,че не знаеш този батко явно е педофил като иска да спи с непълнолетна!...
![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако разбера, че 12-годишната ми сестра иска да прави секс с някой, който е... абе, няма значение с кого, бедна й е фантазията просто.
Ти като беше на 12, по колко годишни си падаше?Първоначално написано от PinkPan7her
браво мила.Първоначално написано от bebeemalko
ето един смислен коментар :}
awerw♥
Написах, че няма значение с колко годишен иска да прави секс - 12, 15 или 25. Заради самото искане ще се наложи да си поговорим.Първоначално написано от Chacho
Аз на 12 си седях на гъза, четях за секс и се учех от по-големите. Имала съм акъл и продължавам да имам.