- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може един съвет :)
Та проблемът е че незнам дали момчето което харесвам ме харесва. Тази вечер ще излизаме, да се надяваме че ше разбера.
Няколко пъти е идвал към моя квартал и сме си говорили, но досега сам била заедно с приятелка. Незнам дали харесва мен или нея, досега и един път не ми е писал първи а на нея писа. Но една вечер беше хладно и бях с дънки и потник докато тя беше с къси панталони и тениска и той попита мен на не нея дали ми е студено, защото тъкмо си вземаше суичера. И когато си пишем във скайп се държи много свободно и се смеем постоянно. А с приятелката ми почти не си е писал. Немога да разкажа всички случки но все пак. И тази вечер каза че не е проблем да ме закара до вкъщи, защото казах че ще се прибирам с такси.
Ако говориш както пишеш, отсега мога да ти кажа, че не би те харесал!!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Дай Боже, да не си наистина набор 92.. А иначе.. Нищо по-специално не се е случило. Държи се приятелски просто. Иначе.. действай. Не го чакай, той отдавна може да е направил първата крачка.. без ти да си зацепила..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Излезте и виж как ще се развият нещата. Може вече да е направил първата крачка , да е намекнал , че има симпатии към теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
щом ще излизате само двамата ще имаш шанса да разбереш. по поведението и жестовете му ще си проличи.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ОоОО няма начин според мен той определено е хлътнал при мен е почти същата история между другото даже много много еднаква е .. но не е баш такава аз съм по-малка !:Д
Какво стана ? Излязохте ли ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Къде намери кусури?Първоначално написано от 4o4ina
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Просто му кажи. Ако те харесва ще приеме. Друг изход не намирам![]()
![]()
![]()
PORTO F.C.
Именно .. Т'ва, че е пропуснала няколко запетаи, не е проблемно. Като гледам, и ти си допуснал/ла една пунктуационна грешка. ама никой не те съди, нали?! И като говори, няма да казва: -Запетайка, следва "че" .....Първоначално написано от Chacho
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^