.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Кофти тръпка

Значи онзи ден бях при приятелката си в Хасково и щях да се прибирам с рейс за Пловдив в 18:30, след това тя ме накара в 20:00, а накрая ми каза, че ще спя у тях....така и така, стана 22:00 и й казах, че е най-добре да ходим у тях, за да не се притесняват техните, обаче тя не искаше.... почнах да й се моля да им се обадим, ама тя не искаше.... беше ми взела телефона.... исках поне да отидем у тях, защото ако не се прибере, техните ще ни търсят с полиция и тн.н, ама тя така и не искаше..... изведнъж не знам какво стана, обаче се разревах, щото ми стана супер гадно...разревах се защото си спомних, че един път ми каза, че аз нямам нито хубав телефон, нито много пари, нито хубава кола, от една страна,а, от друга страна, ми стана супер гадно, защото не си удържа на думата... както и да е, техните ни намериха слава богу.....вчера говорих с братовчед й му казах , че между нас не е имало полов контакт( казах му го, защото са разправяли дори на майка ми, че едва ли не е щяло да има полов контакт между нас)... казах му, че тя го е искала, обаче аз не съм се съгласил, защото не смятам, че е редно... той умникът й казал, че съм му намекнал, че тя искала да ме изнасилва, което въобще не съм го казвал...
    тази сутрин тя ми се обади супер бясна, каза ми, че съм бил прав.... каза ми, че това че ме обича е било пълна лъжа... имало друго момче, което имало хубав телефон, кола и пари... и да съм си намерил друга...
    след това аз й се обадих й я питах наистина ли го мисли и тя ми каза, че е бясна затова, което съм казал на братовчед й..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...
    Какво мислите за всичко това и според вас как трябва да реагирам в подобна ситуация?
    Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
    Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.

Аз мисля че ти си момиче.нищо лично обаче в една връзка момчето трябва да взема нещата в свой ръце,а не да реве.

Град
    Пловдив
    Да легнеш да се наспиш.
    Много филми са ти из главата...
    Ако е такава, каквато я описа, че оставяй я как ще ти казва, че си е намерила друг с пари... Матeриалистка :X
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Глупава тема,как може да разсъждавате по такъв начин?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    абе ти на колко си като за начало? на 10? нямал хубав телефон бла бла бла лелееее, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ??

С кви глупости се занимавате, боже...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем...купи си хубав телефонин бре, явно туй е проблема (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Кофти тръпка

Цитирай Първоначално написано от nkboy
    един път ми каза, че аз нямам нито хубав телефон, нито много пари, нито хубава кола

Аха.Не разбрах какви сте точно , но дори и само приятели да сте тя не заслужава никакво внимание щом се интересува само от материалните неща. Не смятам, че трябва да се тормозиш заради такова момиче!! Представям си пък к'во му е на другото момче със скъпия телефон!! Боже, Боже :X:X:X:X

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    абе ти на колко си като за начало? на 10? нямал хубав телефон бла бла бла лелееее, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ??

С кви глупости се занимавате, боже...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Май много не си струва...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Аахахахахахсхахахахахахаа ха!
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ем...купи си хубав телефонин бре, явно туй е проблема (:
    ++++
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: Кофти тръпка

Цитирай Първоначално написано от nkboy
    ..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...
    Трол.

Защо не направиш нещо умно като да я зарежеш. Тя е материалистка, глезла... да не казвам други думи. Кажи и всички тези неща в очите и си намери друга.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Стига бе ! Еееех казарма,казарма , защо те махнаха !?
    Какви са тия путенски тролове ... да ревеш щото нямаш хубав телефон ?
    Чакай че от смях забравих каква беше темата
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си