Привет. От няколко дни се срещам с ново момче. За сега сме имали две срещи, които минаха добре, но той така и не се престраши да ме прегърне, а камо ли нещо повече. Само едното ръкостискане за чао ...
Първата среща след кратка разходка отидохме у тях и главно си говорихме. По едно време докато бяхме седнали на леглото му, той ме пита какво мисля за секс на 1ва среща, отговорих нещо от сорта на зависи от ситуацията, хората имали химия и тн. като го попитах защо ме пита, той ми отвърна просто така от любопитство ...
Втората беше на кафе като отново само си говорихме и нищо повече.
А по скайп ми е писал, че отдавна е имал нужда от момиче до себе си ( сам е от 2 години )и се радва, че го е намерил в мое лице и че сърцето му било мое.
Проблема е, че аз не съм свикнала толкова бавно да стават нещата, т.е поне една целувка да има, не говоря за секс. Чудя се утре като се видим да се опитам ли да докосна ръката му или някакъв др. намек, че искам физическа близост. Страх ме е обаче да не го отблъсна от себе си и да го изгубя, а наистина го харесвам ( все още други чувства няма, по натам може и да се появи любов ). Ако питате за години: аз на 19 той на 20.
Моля за бързи отговори, че да знам утре какво да правя.
пс понеже съм нахална и загубена пак съм се надънила в аццто на сестрата, да не се чудите тая кви ги пише