- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!
Здравейте! Значи правих секс[не ми е за пръв път]! Свърших, след това отново започнахме, пак свърших, и пак! [3 пъти] Възможно ли е да е бременна? HELP//PEACE// no h8
да
по-детайлирано обяснение не бях чел скороПървоначално написано от dexterr
![]()
Шприц по рождение!
Отговор ми трябва.. Не ХЕЙТ и акъл... Остроумник..
Не знам защо се хабиш да пишеш на някакъв смотан тролПървоначално написано от annonimnna
![]()
Следващия път бъди ТИ по-остроумен и кажи къде свърши и дали си ми пишката после...ако не си...ЧЕСТИТО,ТАТЕНЦЕЕЕ!!!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
я ти ми отговори на въпроса:Първоначално написано от dexterr
"изпих 3 големи води. Ще се напикая ли?"
Шприц по рождение!
Та нали за това е Форум? Да си помагаме? Свърших на пъпа и, после с мокри кърпи..
А ти като не знаеш, защо пишеш???Първоначално написано от lordofthetime
като си задаваш въпросите без детайли няма как някой да знае...Първоначално написано от dexterr
явно не схващаш логиката ми... не се заяждам просто като питаш нещо обясни ситуацията както трябва поне![]()
Шприц по рождение!
Декстър, вземи дай малко повече инфо, с презерватив ли е било всеки път, тя била ли е в овулация, а не само ''Правихме секс, бременна ли е?''
Тук е форум, но ти по-тъпо не можа да си зададеш въпроса, как очакваш да не ти се подиграват хората?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ок, вината е моя.. Свърших на пъпа и! После с мокри кърпи се забърсах. Просто съм ужасно притеснен, за това поисках помощ от вас! Ще и взема тест утре, но си мисля и за "Ескапеле"? Прибързвам ли.. А и идва на 2.09. А до тогава ще са минали 72часа за "Ескапеле"..
Миии виж ся : Свършил си на пъпа a.k.a бил си без гума.
Първо правили сте го без презерватив- МНОГО УМНО!!! , мокрите кърпи не отстраняват всичко, а и сте го правили 3 пъти - предеякулационната течност , също мож да я забремени ! Ако е била в овулация има голям шанс да кихнеш парички за аборт или след 9 месеца да си горд татиии!
maDamn
Боже ... научете се да пишете
Всичките ли пъти бяхте със презерватив?
Тя в овулация ли е била?
Сменя ли кондома след всяко свършване?
Ъъъъ, къв тест за бременност утре? О_о
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А да тва забравих да кажа. Теста е чак след 7 или 14 дни - зависи от марката.Първоначално написано от Extremescream
ок, незнам как стоят нещата с "Тест-а" БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ и 3-те пъти, не е в овулация!
Айде тогава следващия път с презерватив да ти е мирна главата , щом не е в овулация шанса е 0,01 %
maDamn
Благодаря! Всеки друг път ЩЕ Е с презерватив!
Щом не е в овулация, няма шанс.
Заключвам, за да не те попилеят от майтап.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!