- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам гадже
Първоначално написано от DespicableMe
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Да ама тогава ще дойде ред на тема като : Как ще е първият ми път и след това ще последва бременна ли съм ..Първоначално написано от arsenalllbaby
Можеш да участваш във фермер търси жена![]()
Биг брадър сървайвър или пък островът на изкушенията
![]()
![]()
аз бих казала добре обмисли какво искаш, ти искаш гадже просто за да го имаш, защото другите сигурно имат, а ти не. Сега ще си търсиш и ще се хванеш с първия срещнат и тогава въпреки, че имаш сигурно няма да си много доволна...
Е па и аз искам Meredes - Benz SLR McLarren, ама...
По темата: Начини да си намериш гадже бол!
Google, Impulse, Facebook, Ask.com, Yahoo Answers, вестници, списания, онлайн обяви.....
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
и аз искам такъв мерцедес, с една добавка - да е хромиран (огледален)![]()
sorry за спама, но ми е слабост тази кола![]()
Още ли я търкаляте тая тема....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и аз искам много неща ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а такаПървоначално написано от Madara1233
![]()
awerw♥
Избираш някого произволно в скайп и викаш "искаш ли да станем гаджета?"![]()
![]()
![]()
Обявите ще ти помогнатНапиши-момиче на 10 години си търси гадже.Който иска може да ми пише по скайп.Предлагам всякакви екстри-учебник за 4 клас по математика и помагало за български език.Вървят безплатно с тетрадка и химикалка.Първо ще се образоваме и след туй ще трябва да се подготвям за входни нива и малки матури
![]()
![]()
Други екстри-куче,мозък с размер не по-голям от орех и разбира се компютър с профил в teenproblem.Разрешено е пускането на всякакви безсмислени теми (като пример давам тази)
Не ме подминавайте.Едно нещастно момиче на 10 години отчаяно търси гадже за да може да се похвали на своите приятелки!
А и другото решение-можеш да си намериш някакво бебе на около 1 година-със сигурност то ще се съгласи само дето има малки проблеми със....ами как да го кажа.......памперситe,тоалетн та....с една дума изходната система.![]()
Приятно търсене
![]()
Не знам.Трябва някой модератор да я махнеПървоначално написано от ToOoNiCe
ne sam na 10 a na 15
Оо тъй ли.Ако беше на 15 щеше малко да помислиш че такива теми са безсмислени!!!Първоначално написано от ines37
![]()
![]()
е при всички положения тук няма да намериш хахаха ...
Не ги слушай, аз мисля че си сладка. Искаш ли да си станем гаджета?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Застани и чакай под едно дърво. Често падат - ще имаш голям избор поне..
Ти си такъв, каквото е твоето силно вътрешно желание.
Каквото е то, такава е и волята ти.
Каквато е тя, такива са делата ти.
Каквито са те, такава е съдбата ти.
и аз искам гадже, моля ви кажете ми къде се продават![]()
тааа по темата...преди малко мина едно гадже и ме пита за теб, ама ти беше прекалено зает/а да пускаш темата![]()
И аз искам много неща.Умри.Не става с искане.Първоначално написано от ines37
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
мерси за отговорите! Не не искам да стана гадже на Chacho!
Как да стана гадже на ines37? Засега ми отказва, но мисля, че има нещо между нас. Дайте някакви съвети!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако искаш да знаеш Chacho е мега готин пич! Не го познавам обаче адски мн ме кефи и ще изпуснеш много като му отказваш!Първоначално написано от ines37