- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам гадже
WOW!
Аз искам мацка с трева.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
DONE
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Бахти масура, данке! Сега ще спя (не)спокойно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако не одобряваш, казвай да предлагам друга трева/жена.Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Доле у кофето имаше една перфектна такава тема, ама вие си публикувайте. Я ги не връщам.
За теб, винаги. Няма да те цакам с топла бира, че после, ако те засека в университета ще ми стане криво.Първоначално написано от Chacho
![]()
Я...ФМИ?
Не го разбирам съкращението. Иначе говоря общо, не че те познавам лично.Първоначално написано от Chacho
аха, реших, че си ми от факултета. Тъкмо щях да те питам дали ще носиш пищови утре сутринта![]()
Малко трудно ще съчетаем правото с информатика.Първоначално написано от Chacho
![]()
ines37:
Мислех че си нормален а ти се оказа като всички други! Mad
Тъй става като мислиш![]()
Просто се изкушавам да донаспамя. Цъкнете един лок най-накрая.
Chacho що си с нов ацц?
Банче![]()
с къв reason?![]()
![]()
Не съм питал. Май заради темата "5 години разлика". И без тва ми трябва малко почивка.
Да и w0sh яде БАНицата и откри правия път.
ban4life
Знам, опитват се да помогнат. Тежък период е, но с общи усилия мисля, че ще се справим. Вече съм по-щастлив като цяло и виждам надежда. Малко по-малко започвам да страня от лошите навици.
Брб да пуша една.
Аз пък искам 4 ама само 1 е за жалост![]()
zamunda ИЗТЕГЛИ сИ някое
ужасразбихте мечтите на горкото момиче
а тя така се надяваше на нещо...... нещо истинско...
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
К'во стана с гаджета в крайна сметка? Получихме ли доставка, или още се бави?
Ха ха мега як си братле, ако бях с някоя или друга годинка по-голяма...ЕЕ за сега съм ти само фенПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()