- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам гадже
Искам подвижен облак и да е розАв!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Мога да ти боядисам малко боб в розово, ти ша си пожънеш сама успехитеПървоначално написано от Luidgie
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахахаха много оригинално!Първоначално написано от Chacho
![]()
Ама аз не искам такъв Ублак искам небесен! Във формата на разчекната крава! У!! И от нея да излиза теле!
Пръски мозък се сивеят
Миличка, аз съм по-малка от теб и разбрах че Чачо и другите те ебават...
Верно ли я ебават?! Леле никога не бих забелязала! Какви ужасници!Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
![]()
Пръски мозък се сивеят
Не й обръщай внимание. Има две страни - Чачо и другите. Тя е от другите. Не я слушай! Наистина е така, аз я ебавах, но ти, дори по-малка от авторката, се сети. Добре дошла във фен клуба ми![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нъли Само че аз от доста по-отдавна съм ти фен![]()
Нема се плашиш-гаджета-бол-ама земи си избери от по-облите че има по-голям шанс са свободни
![]()
http://haskovonews.com/wp-content/up...ka-600x399.jpg Ами излизай по-често с добра компания, гримирвай се прави си прически например можеш да се топираш... С 2 думи бъди готина. Ако не можеш да се справиш с тези работи има си Фризьори, гримьори, козметици... Поразнообрази със себе си! Това е от мен... Успех!!!!!![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Ми то моито ше ти прозвучи като приказка ама в момента в който си казах ,че искам гадже се сетих и след няколко часа са гаджосах с него.Така че ти трябва мнооого късмет![]()
Искам чорапи! Как да си намеря чорапите?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Опитай по миризматаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
По темата: Мене гаджета ми не трябват, докато си имам хлороформ в туби, нямам проблем с жените![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Аве теб те пазнавам от някъде по простотиите, коит пишеш ддзПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
АОт Пловдив ли си? Май си от старото ми даскало...Името ти започва с А и завършва на ндър, нали
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
ХахахаххахахахахахахахаПървоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()