- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към женската аудитория
Да е чаровен и да си допадаме на характер.Първоначално написано от korean
Не всички са повърхностни.И защо да не може?Първоначално написано от korean
Или е безинтересен,или тя се прави на недостъпна,или не е в настроение.Първоначално написано от korean
Еми трябва да е възпитан,мил и тя да го хареса на характер.Първоначално написано от korean
Ако ми каже 'Здравей', няма да ме заинтригува. Трябват тръпка, погледи, шеги, закачки, нещо далеч по-остроумно от 'Здравей! Как си?' или тъпите фрази, които спомена пантерката.
Пример: Един бивш. Запознаваме се, аз си падам по него още в началото, но нищо не предприемам. Виждам, че и той си пада, но стои надалеч, не идва да сяда да си говорим, а само ми подхвърля някакви фразички и леко ме докосва (уж неволно). После изчезва, аз вече съм луднала, че е изчезнал така бързо. След няколко часа се появява и казва само 'Лека нощ и чао'. На следващия ден идва да търси 'едно русо момиченце, което било много хубаво'. Аз треперя от кеф, че го заявява пред всички. Покани ме на разходка, като по време на разходката си говорим като приятели, нищо повече и точно когато ме наляга отчаяние, ме зашеметява с дъъъъълга целувка.![]()
На мен такива неща ми харесват. Мъжът трябва да подлудява жената, да я кара да го иска, да не знае, че ще се случи, за да е приятно изненадана.
Ами ако ме заговори някой як пич, мой тип дали пък няма да му обърна внимание ?!Много ясно, направо ще му се залепя и не го виждам после...
Ако момчето започне разговора със "здр, как си" или нещо от типа ще му отговоря и ще си врътнем един як разговор, и евтини свалки да са, як ли е пича-ще му обърна внимание... Колкото до другите момчета-ами дори и да не ми допадне външно-не го зарязвам веднага, защото не е учтиво.. хихихи![]()
Тва за изведнъж зарязания контакт с някого не е при всички момичета... Или не знам и аз, аз поне не съм такава и не мога да ти кажаАко ще прекъсвам няк'ъв контакт с момчето, то ще има причина и тя задължително ще бъде изяснена
![]()
За това как да бъде свалена една жена без тия култуви реплики "ей много си красива" и дрън дрън, ами лесно е НАКАРАЙ Я ДА СЕ ЗАСМЕЕ И Е ТВОЯСъщо така не бъди грубиян, дръж се прилично и от време на време показвай симпатиите си .
![]()
Много е яко да прочетеш нещо такова, написано от момиче. Само споделямПървоначално написано от annonimnna
![]()
да слуша
Ами аз съм момиче и също се дразня на занижените критерии на жените към мъжете... а при момчетата е обратното - имат завишени критерии
иначе, ако искаш да спечелиш момиче търси общи черти в характера и се хвани за неща, които и двамата харесвате - говорете си... Тя сама би те харесала ако си симпатичен (не говоря само за външния вид, но и за характера) - НЕ Й СЕ НАТИСКАЙ!! Избери оригинален начин да й кажеш, че е красива, а не нещо от сорта на "Сладурано"
![]()
Красивият външен вид ти е + ... Аз харесвам хубави момчета в лицето и да са слабички в тялото, може с плочки (това само за инфо да вметна, не че някой го интересува) ... Но може твоето момиче да харева грозни мъже, не са малко и такива момичета - Питай я за л-бим актъор или певец, това ще те насочи какви харесваУСПЕХ!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Аз лично,много ама много мразя простаци!Да ми предлагат секс и да ми говорят простотии.За нещастие имам чувството,че съм магнит за простаци и откачалки...А колкото до това какви момчета харесвам,веднага мога да отговоря:Джентълмени.![]()
От целия ти пост ми стана ясно какво момиче искаш да впечатлиш, не си пуснал темата току-така. Този тип момичета, които "преценяват" дали дадено момче заслужава отговор от тяхна страна, обикновено знаят какво точно търсят. А фактът, че си пуснал такава тема, говори, че не си уверен. Въпросните момичета търсят момчета, които са уверени в това, което имат или нямат. Тоест! дори да не са хипер красавци тея типове се държат така, сякаш са и хич не ги ебе.Първоначално написано от korean
Ако ти не си такъв, не очаквай кой знае какво внимание от страна на кфърталнити принцескииииииииииииИиИ.
Личи си, че си свикнал да се опитваш да се харесаш на такива надути накифлени "момичета", но не си успявал досега.
Ако питаш мене, по-добре спри и обърни внимание на хората, които биха те оценили. Те едва ли ще го направят.
Сега може би някой ще скочи и ще напише, че е глупаво да слагам момичетата под някакъв знаменател, но според мен така стоят нещата.
За какво внезапно прекъсване на контакт говориш? Какви трикчета бълнуваш? Бъди себе си. Клише, но е истина. Само така ще откриеш човек, който да те оцени такъв, какъвто си. Няма смисъл да се правиш на друг само за да се харесаш на няква пръдла и тя да сметне, че "заслужаваш да ти отговори на въпроса "как си?".
Отделно от това, ми се струваш малко объркан, не знам защо. Не го пиша с лошо.
Много е хубаво, да. Жалко, че си обвързанаПървоначално написано от annonimnna
![]()
да слуша
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
Не смятам ,че той търси кифли...
Повечето момичета обичат да се отнасяш с тях сякаш са единствените на света, но пък други обичат по-грубото отношение.. Всяко едно момиче е различно, не може да се каже, че има някаква техника за сваляне.. Пък й смятам, че не е важен външния вид толкова много, по-важен е начина на говорене![]()
1-"Лично аз го преценявам по начина по който говори, държанието му..." - всяко момиче гледа тва.Първоначално написано от stefinkaa7
2-Добро първо впечатление се прави преди да си отишъл при нея. По-важното е да се опитва тя да ти направи добро първо впечатление.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
1.Визуален контакт-погледите вършат уникална работа ,ако тя отвръща на твоя,минаваш на другото ниво -
2.Заговаряне-стил "здр.как си ? Как минава вечерта?" съвсем лежерно и не натоварващо общуване.
3.Трябва да покажеш хубаво чувство за хумор,трябва да я караш да се смее.
4.Накрая съсем необвързващо,като че ли ти е все едно ,да и вземеш номера и звънеш след 2 дни най-малко, интереса у една жена се предизвиква с чакане ...
![]()
![]()
Абе що не гледаш "Hitch" направо....![]()
Гледай Swingers. И Тhe Wild One.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.