По принцип на всеки един бих отговорила като ме попита нещо - не съм някаква надувка, която гледа колко е красив някой, как е облечен и т.н. Но оттам насетне всичко си зависи от конкретното момче и от това как ще подхване разговора. Аз също мразя заучени фрази и банални действия. Просто да си е себе си и де да знам... да се държи естествено. Не искам да ми тъча по д-то, да ми сваля звезди или да ми прави комплименти, а просто да проведем един съвсем нормален разговор. Но то това си зависи и от мястото - са ако е в някоя дискотека, примерно, няма как да се очаква нещо сериозно. Макар че и за това си има изключения - преди няколко години точно в една дискотека се запознахме с едни приятелчета, с които и до ден днешен сме си партийка. Бяхме само момичета, те само момчета, питаха ни дали може да дойдат на нашата маса, защото нямало места, съгласихме се и после се оказаха супер свестните пичове, с които, както казах вече, и до ден днешен си излизаме и поддържаме контакт. Така че всичко е относително. Подхода е важен. На кифлите им е гот да им казваш колко са яки и да им сваляш звезди, но има и момичета, на които просто им е писнало от подобни неща и затова режат.