- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :(:(:(:(
Здравейте. Може темата да ми е малко тъпа и т.н но ако не споделя някъде не мога. Ходя с едно момиче от известно време, разликата между нас е само няколко месеца, но просто съм ревнив защото не знам как но много се привързах към нея, все ме е страх като излиза с момчета да не направи нещо, да не ми изневери и на няколко пъти и го казах ей така в прав текст. И една сутрин както си говорихме по телефона пак се скарахме на тая тема и тя се развика и ми каза престани ако продължаваш така наистина ще направя нещо и докато се опитам да кажа нещо тя ми затвори. След това почти 2 дена не ми вдигаше телефона и когато се видяхме се държа супер странно, питах я какво има тя казваше нищо какво да има и нз просто се държеше различно, дали е възможно да е направила нещо на пук.
Дори и да е направила нещо, ти си си виновен. Когато си с даден човек, трябва да му имаш доверие. Ако има чувства към теб (или дори те обича), няма да тръгне да ти изневерява.
Е тоест според тебе нищо не е станало ? защото в първото си мнение казваш че може би , а в второто че неПървоначално написано от the_best_f
Доста е обидно да те подозират, когато не даваш поводи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Задушаваш я с това недоверие. Ако не ти е дала повод, защо го правиш? Или ти е дала?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
This.Първоначално написано от SisiStrange
Иначе ние откъде да знаем,какво е правила?![]()
Вярно,че си се държал лошо с нея,но и тя не пада по-долу.Как може така да се държи,да не ти вдига като й звъниш...Колкото и да е била сърдита,няма оправдание за детското си държане.
Колкото до теб-не я ревнувай чак толкова,имай й доверие,в противен случай връзката ви с течение на времето ще се разпадне.И тогава няма да има значение дали е имало трети или не.
Не ми е дала, просто не знам как толкова се привързах към нея и просто от страх да не я загубя, и сега от няколко дена ми се държи някак странно от както ми каза онова нещо.. дето едва ли не ми каза че още малко и остава да го направиПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Не, не казвам това. Казвам, че АКО е направила нещо (защото аз не мога да знам дали е), вината ще бъде и твоя. Второто ми мнение е същото - вината си е твоя, ако не й имаш доверие. Тя по някакъв начин провокирала ли те е? Дала ли ти е повод? Щом сте заедно, трябва да разчитате един на друг. Ето това исках да кажа. Извод - ако няма причина за ревността ти, извини се на момичето и занапред не се съмнявай в нея. Ако реши да ти изневери, ще го направи. Просто не я подтиквай да го стори.
Разбирам те. Чувстваш се несигурен. Но и тя не помага особено с държанието си. Какво е това затваряне на телефона? Толкова сърдита ли е била да не ти вдига?Първоначално написано от headhunters
mechtaq_za_teb - ти не би ли се обидила, ако ти нямат и грам доверие?
Именно за това написах тази тема тук, защото и аз не мога да си обясня, почнах вече да се съмнявам с основание, знам че няма кой да ми отговори тук дали е ставало нещо ест. но все пак като видя повече мнения и ми става по лесно.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Моето мнение е, че се държиш прекалено добре с нея. Един вид сваляш и звезди, а тя ти се качва на главата.Първоначално написано от headhunters
![]()
Ооо, глупости. Едно е леката ревност от време на време. Тя дори е полезна. Случват се на всеки редки моменти на несигурност.
Но да и натякват през ден разни подозрения, само защото видиш ли той го е шубе да не я загуби и не и вярва да си има приятели момчета... Това е ограничено, дразнещо и ужасно обидно. Все едно я приема за някакво животно, което не може да се контролира.
Особено, ако не е давала поводи за ревност. Тогава е най-обидно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Зависи! Какво значи това " ако не престанеш, ще направя нещо"?Първоначално написано от SisiStrange
Според мен нейното отношение и поведение също значение. На дали ако тя се държеше добре с него, той щеше да е толкова несигурен.
Защо пък момичето да не е права ? Всеки ден да й се натяква това - всеки го би издразнило. Аз даже бих скъсала,щом го няма доверието - няма как и връзката да е пълноценна.
Имай й доверие. Иначе няма да стигнете далеч.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не ми се е случвало да показвам на човека, на когото държа, че го обичам и той да ми връща с такова държаниеПървоначално написано от the_best_f
![]()
ако с мен се държаха така, както ти с момичето и по-зле бих се отнесла към теб.
и как по дяволите да знам дали е направила нещо?? да питам картите или на кафе искаш да ти гледам?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами той казва, че не е давала поводи за ревност.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
И това е реакция от раздразнение. Нейното държание ми се види малко по-нормално. Той нон стоп я подозира без повод, тя накрая се дразни и му казва очевидното: че като и без да прави нищо, се отнася с нея с недоверие, по-добре поне да е виновна. Хах, не я оправдавам съвсем. Това с не вдигането на телефона е супер бебешка постъпка, но зависи доколко я е нервирал с изблиците си на ревност.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Съгласна съм. В крайна сметка не искам да защитавам нито нея, нито него. Просто изказах мнение.Първоначално написано от SisiStrange
Еййй ся ако кажеш че си на повече от 14...би било много тревожно за теб.
По принцип кривото колело си ти(нужно ли е да обяснявам защо?), и е много вероятно ако съвсем скоро и ошмулят крушата. Аз бих се учудил ако не го направи.
Щото в нейните очи поведението ти изглежда така:
Виж ся мацко, не ти вярвам че ме обичаш не ти вярвам на нищо което кажеш. Аз си знам чемомичетата сте разпоретини и затова ще ти напомням че трябва да си САМо мояГаден сдуханяк и комплексар съм и не мога да ти имам доверие по тая причина, затова приемам че и ти не би трябвало да ми имаш.
В общи линии стабилно поддържаш това мнение за теб...и продължаваш да вървиш в рогата напред.
Моя съвет е свали си капаците от очите спри да бъдеш тесногръд страхливеци се опитай да имаш поне малко доверие у собственото ти гадже.Щото ако на нея нямаш доверие на кого изобщо имаш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абсолютно съгласен с valdesbg. Остави, че не й вярваш, ами е заради комплекс на несигурност в самия теб, което е хептем задушаващо. Хвани се в ръце, остави я да си тича и й дай причина да търси само теб.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.