.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: SYOSS HEAT PROTECT

Амии както вече споделих в няколко мнения не знам дали се продава в аптеките, майка ми го взе от фризьорката ми( а разбрах, че още едно момиче си го е взело от фризьорката си) и беше на цена 10лв. Предполагам, че и ти ще можеш да го откриеш за д/г толкова. Съжалявам, но нищо друго не знам Можеш да провериш в аптеките, в козметичните магазини, предполагам че все някой ще внася Alfaparf. Късмет

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Неска с една приятелка търсихме тоя на LOREAL в розовото шишенце в обикновен козметичен магазин и казаха , че е спрян от производство
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    Амии както вече споделих в няколко мнения не знам дали се продава в аптеките, майка ми го взе от фризьорката ми( а разбрах, че още едно момиче си го е взело от фризьорката си) и беше на цена 10лв. Предполагам, че и ти ще можеш да го откриеш за д/г толкова. Съжалявам, но нищо друго не знам Можеш да провериш в аптеките, в козметичните магазини, предполагам че все някой ще внася Alfaparf. Късмет
    мерси многоо ще се поразтърся, щом казвате, че си заслужава..

peti123, наистина ли? много кофтии.. този на Лореал, попринцип как точно се води?

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    В ДМ ми казаха, че този на Лорел е спрян от производство.

Аз съм най-доволна от този на Rubella. Струва 4.40лв.

Този от ляво!
    Ако искаш да си щастлив - бъди!

На Syoss наистина мирише гадно и не забелязвам да ми предпазва косата, но я държи права до следващото измиване.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Аз пък от този на Syoss съм доволна не мирише много добре но ми държи косата права до следващото къпане, но вече свърши и искам да ипробвам нещо друго. Това на Лореал никъде не го намирам в Плевен и май ще се откажа от него, но днес в ДМ видях пак такъв спрей за топлинна защита на Тафт някой използвал ли го и доволни ли сте от него.И някой ако знае това на Rubella каде мога да намеря

Изобщо не съм доволна
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Не съм много доволна, само изправя косата.
    <iframe></iframe>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си