.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Опитай се да и простиш, в една връзка трябва да има доверие. Обичаш я, тя те обича, забравете цялата история и сте ок. Не допускайте нещо такова да ви раздели.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Разговаряла е с момче и за това ти й направи скандал?
    Леле боже.
    А тя от какъв зор ще съжалява, за това, което е направила, след като не е направила НИЩО. Просто са разговаряли... защо някои хора правите от мухата слон. Нищо не е станало, човек... само излишни нерви и драми създаваш. Повярвай й - по някаква слувайност може и истината да казва...
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на NoMore
    Аз не виждам проблем? Сериозно! Мисля, че мисленето ти е доста ограничено. При такава дълга връзка е нормално да ти е интересно да завъртиш някой друг флирт. Освен това тя може наистина да е отишла в тях само да си приказват... какво като е момче? Понякога наистина имаш нужда някой да се държи добре с теб и да обърне внимание на проблемите ти... а непознатите не те познават и не са пристрастни и винаги могат да ти помогнат с нещо... айде не винаги ама би ми било хубаво някой да ме изслуша и да ми каже мнение, което не е повлияно от мен или някой друг. Щом ти се кълне аз мисля, че не лъже! Обаче се замисли щом е отишла при непознато момче да си говорят, какво я е подтикнало към това?
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Аз не виждам проблем? Сериозно! Мисля, че мисленето ти е доста ограничено. При такава дълга връзка е нормално да ти е интересно да завъртиш някой друг флирт. Освен това тя може наистина да е отишла в тях само да си приказват... какво като е момче? Понякога наистина имаш нужда някой да се държи добре с теб и да обърне внимание на проблемите ти... а непознатите не те познават и не са пристрастни и винаги могат да ти помогнат с нещо... айде не винаги ама би ми било хубаво някой да ме изслуша и да ми каже мнение, което не е повлияно от мен или някой друг. Щом ти се кълне аз мисля, че не лъже! Обаче се замисли щом е отишла при непознато момче да си говорят, какво я е подтикнало към това?
    Да , определено се замислям и знам, че имам голяма вина за отношението ми с нея, и ще пренебрегна всичко стига да не е изневяра а просто говорене, защото за мен изневярата неможе да се оправдае с абсолютно нищо.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Тук вече следва въпроса имаш ли й доверие? Това е най-важното нещо в отношенията между хората. Ако й имаш доверие забрави това и продължавайте напред. Но ако нямаш връзката ви няма да просъществува дълго... винаги ще те мъчи мисълта дали не е направила нещо и един ден проблема ще се върне и ще сте загубили време във връзка, която няма бъдеще )
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ох, дано се оттърве от теб момичето един ден . Чудно ми е само какво я държи при теб.
    Все тая.
    Комплексар.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ох, дано се оттърве от теб момичето един ден . Чудно ми е само какво я държи при теб.
    Все тая.
    Комплексар.
    Ти никога няма да разбереш, какво я държи при мен, защото си неудачник, който неможе да накара едно момиче/момче (незнам какво си ) да неможе без теб и да знае че по-добър за нея няма LOOSER.

Цитирай Първоначално написано от Asrockk
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Все тая.
    Комплексар.
    Ти никога няма да разбереш, какво я държи при мен, защото си неудачник, който неможе да накара едно момиче/момче (незнам какво си ) да неможе без теб и да знае че по-добър за нея няма LOOSER.

Да, да, добре.

За съжаление гледам вече да не изпадам в ситуации като твоите, и излизам с хора, които се справят сами със себе си , за да не се налага да има изцяло някаква зависимост.
    Защото ми се е случвало твърде много пъти олигофрени като теб да ми ревът.

Добре, кажи с какво я държиш ?
    Живеете в твоето жилище ?
    Ти плащаш по-голямата част от наема , с по-висока заплата си ?
    Тя е грозна/глупава и никой друг не я иска ?
    Или ти си й го втълпил, че тя без теб не може , че ти си идеален и т.н.?
    Хайде, кажи.
    И ако може да признаеш какво е в действителност.
    Да, ти си бог и ти е позволено тайно, заобиколно, да я мачкаш и накрая да стоиш и да се чудиш тук глупости в темите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

И няма да се изтрие, ще открия кой си и ще се разбера аз с приятелката ти.
    Сестра ми се занимава с кибер престъпленията , но може да се прехвърли и на твоя психически тормоз, което е подсъдимо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си