- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Благодаря на всички, моля да се изтрие
Опитай се да и простиш, в една връзка трябва да има доверие. Обичаш я, тя те обича, забравете цялата история и сте ок.Не допускайте нещо такова да ви раздели.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Разговаряла е с момче и за това ти й направи скандал?
Леле боже.![]()
А тя от какъв зор ще съжалява, за това, което е направила, след като не е направила НИЩО. Просто са разговаряли... защо някои хора правите от мухата слон. Нищо не е станало, човек... само излишни нерви и драми създаваш. Повярвай й - по някаква слувайност може и истината да казва...![]()
nigga stole my bike
Аз не виждам проблем? Сериозно! Мисля, че мисленето ти е доста ограничено. При такава дълга връзка е нормално да ти е интересно да завъртиш някой друг флирт. Освен това тя може наистина да е отишла в тях само да си приказват... какво като е момче? Понякога наистина имаш нужда някой да се държи добре с теб и да обърне внимание на проблемите ти... а непознатите не те познават и не са пристрастни и винаги могат да ти помогнат с нещо... айде не винаги ама би ми било хубаво някой да ме изслуша и да ми каже мнение, което не е повлияно от мен или някой друг. Щом ти се кълне аз мисля, че не лъже! Обаче се замисли щом е отишла при непознато момче да си говорят, какво я е подтикнало към това?![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Да , определено се замислям и знам, че имам голяма вина за отношението ми с нея, и ще пренебрегна всичко стига да не е изневяра а просто говорене, защото за мен изневярата неможе да се оправдае с абсолютно нищо.Първоначално написано от NoMore
Тук вече следва въпроса имаш ли й доверие? Това е най-важното нещо в отношенията между хората. Ако й имаш доверие забрави това и продължавайте напред. Но ако нямаш връзката ви няма да просъществува дълго... винаги ще те мъчи мисълта дали не е направила нещо и един ден проблема ще се върне и ще сте загубили време във връзка, която няма бъдеще)
In a mad world , only the mad are sane...
Ох, дано се оттърве от теб момичето един ден . Чудно ми е само какво я държи при теб.
Все тая.
Комплексар.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти никога няма да разбереш, какво я държи при мен, защото си неудачник, който неможе да накара едно момиче/момче (незнам какво си ) да неможе без теб и да знае че по-добър за нея няма LOOSER.Първоначално написано от NomNomNom
Първоначално написано от Asrockk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, да, добре.
За съжаление гледам вече да не изпадам в ситуации като твоите, и излизам с хора, които се справят сами със себе си , за да не се налага да има изцяло някаква зависимост.
Защото ми се е случвало твърде много пъти олигофрени като теб да ми ревът.
Добре, кажи с какво я държиш ?
Живеете в твоето жилище ?
Ти плащаш по-голямата част от наема , с по-висока заплата си ?
Тя е грозна/глупава и никой друг не я иска ?
Или ти си й го втълпил, че тя без теб не може , че ти си идеален и т.н.?
Хайде, кажи.
И ако може да признаеш какво е в действителност.
Да, ти си бог и ти е позволено тайно, заобиколно, да я мачкаш и накрая да стоиш и да се чудиш тук глупости в темите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И няма да се изтрие, ще открия кой си и ще се разбера аз с приятелката ти.
Сестра ми се занимава с кибер престъпленията , но може да се прехвърли и на твоя психически тормоз, което е подсъдимо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!