Здравейте, хора! Такам.. аз съм тук с една молба за съвет! От около 8 месеца съм с едно момче и винаги съм се съобразявала с него и с желанията му.. Досега не объщах много внимание на това, все пак го правех за него, а той беше всичко, от което имам нужда.. просто съм влюбена в него! Но отскоро забелязах, че на него не му пука много за мен.. поне така ми се струва! Едва сега забелязах, че доста набляга на пиенето, не обръща внимание дори когато си личи, че съм се постарала да изглеждам този път по-различно и то естествено заради него (ясно ми е, че момчетата са такива, но никога досега не ми е казвал: колко готино си се облякла.. днес си много хубава.. има нещо различно в теб.. никога! А е имало моменти, в които виждам, че го забелязва, но не ми го казва! ) .. И така де да не се отклонявам от темата! Мисълта ми беше, че имам чувството, че досега съм била сляпа за някои неща.. споделих с приятелки и те ми казаха, че отстрани наистина изглежда така.. защо го виждам чак сега?! И как да постъпя? Когато му казвам кое ме дразни и че начина, по който се държи не ми харесва, че пиенето също е проблем, той се прави, че изобщо не е важно и обръща всичко на майтап.. Защо се държи така? Ясно е, че не зачита мнението ми, но не искам да се разделяме.. не знам как да постъпя, какво да му кажа.. как да го променя.. Моля Ви, ако сте имали подобни проблеми дайте ми съвет, защото наистина имам нужда от такъв.. страшно съм объркана и ще съм Ви страшно благодарна на всички, които се опитате да ми помогнете! Благодаря предварително!

P.S. Мерси на всички, които имаха търпението да прочетат всичко това.. задължена съм Ви! [-o<