Първоначално написано от
Asrockk
С приятелката ми сме заедно от 2 години, но в последните месеци нещата нещо не вървяха, карахме се и не си говорехме, замалко се оправяхме и после пак така и така. Тя трябваше да замине за съседна държава за една седмица и не се сдобрихме преди това. След като се прибра, за малко всичко беше ок и пак се скарахме. Не сме се разделяли, живеем заедно. В последствие разбрах , че докато е била там е имала флирт с някакво момче стояли са заедно през ноща, ходили са в тях, но нищо не са правили (поне така се кълне). Твърди че и било приятно да си говори с него и затова се е склонила да отиде в тях. След като я изпратил до хотела той посегнал да я целуне но тя се дръпнала (дано да е така, няма как да съм сигурен) . Разбрах го понеже видях че са се намерили във фейсбук. Аз, побеснях казах и че не искам да съм вече с нея , опитах се да я отхвърля , но тя отказва да го направи плачейки и съжалявайки. Но мен много ме боли, и тя го знае защото се кълняхме ,че никога няма да направим подобно нещо. Аз не съм и погледнал друга въпреки всички проблеми между нас. Моли ме за прошка непрекъснато и ми казва че по скоро ще умре от колкото да е без мен, защото знае че никой няма да прави за нея това което аз съм правил.
Кажете как да постъпя, защото страшно се измъчвам като си ги представя двамата там .....