Здравейте , на 13 г . съм ... Може би повечето от вас ще ме критикуват , но аз вече се предавам и не искам да живея . Точно за това искам да се самоубия , но искам мнение ...
Аз нямам семейство от 6 годишна ( не в буквалиния смисъл ) имам си , но не истинско . Още на 7 години нашите ме оставиха на баба да ме гледа ( за което съм й много благодарна ) тя ме гледаше , а вечер нашите само ме прибираха и никакво внимание така 4 години . Преместихме се да живеем в друг квартал , но отново не ми обръщаха внимание . Баба ми ме отгледа общо взето за тези 5 години и ме даряваше с внимание и грижи . Много я обичах , но тя почина . Много страдах , но реших да не се отказвам и да продължа ... През 12-те ми години имах много приятели , които не бяха истински и които вече не са приятели за мен . Имах също едно кученце , на чиято главичка плачех много често ... Но то почина от една много гадна болест . Родителите ми ме измъчват психически от 2 години .Провалят всеки ден от живота ми и доста често са прилагали насилие върху мен ( пребивали са ме ... ) . Аз имам малко верни приятели които много обичам и заради които от 2 години не се решавам да сложа край на живота си ,защото прекалено много ще ми липсват. Имаме си компания от 6 човека включително и аз - 2 момичета и 4 момчета . Откакто съм приятелка с тях баща ми ме нарича курва , казва ми че само съм се водила по момчета ( а аз съм само приятелка със тях ) и ми даде вечерен час - 10 ч. , а преди беше 11 ч. и ми сложиха време и на компа - 12 ч.
Много ме тормозят най-вече психически и аз вече не издържам. Тази вечер се случи нещо много гадно , което не искам да споделя , но само края ще споделя с вас изритаха ме на двора и ме заключиха , а после майка ми дойде и ми каза " Ай ,влиза вътре МА , че много ми се спи " аз отказвах и ми се насълзяваха очите , но накрая ме принуди и аз влезнах ...

Намерих начин за самоубиване , доста хора казват че ако изпиеш прекалена доза хапчета става това ... Ето например един който казва , че от Антенол , 15 хапчета след 2 часа сърцето ти спира ...

Да прекратя живота си или да продължавам да се мъча ?